Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

"Top materiaal! Na de Sequre HT140 en de TS21 soldeerpunten een hele week intensief gebruikt te hebben voor fijn soldeerwerk, kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. De snelle opwarmtijd van de tweeze... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik beoordeel hier de levering van de thermo master P2 pro door Eleshop. Vijf minuten voor 5 besteld en de volgende morgen werd het apparaat al geleverd. Subliem dus. Registreren van het apparaat op th... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Naast een prima website en goede prijzen is Eleshop ook nuchter en klantvriendelijk. Mijn pakketje was eerst niet bezorgt terwijl we de hele dag thuis waren. Volgens PostNL zou het wel bezorgd zijn. D... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tussen bestelling en levering zaten minder dan 24 uur! Top service! Verder voldoet het bestelde product perfect aan de verwachting.

Detalhes da empresa

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

4,8

Todas as avaliações

(1.633)

149 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik wilde een warmte camera kopen

Ik wilde een warmte camera kopen, ophalen (had haast) en een vraag stellen. werd aardig ontvangen. Helaas zijn zij een webshop en dus geen voorraad. Kreeg wel antwoord op mijn vraag en gelijk op internet besteld. Had het de volgende dag... prima service en WOW iedereen schijnt tevreden te zijn met Eleshop. (zo te zien aan de reviews !)

11 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Des prix imbattables pour un service de qualité

Client régulier depuis plusieurs années, j’ai réalisé plusieurs milliers d’euros d’achats sur ce site, toujours avec une entière satisfaction. Les commandes sont systématiquement expédiées dans les délais annoncés, parfaitement emballées, et les produits sont conformes à leur description. Le service après-vente est d’une efficacité remarquable : réactif, courtois et compétent. Les tarifs proposés sont parmi les plus compétitifs du marché. Je recommande ce site sans la moindre hésitation pour son sérieux, sa fiabilité et la qualité de son service.

31 de março de 2025

Top bedrijf

Zeer snelle levering van de bestelde artikelen. Goed op de hoogte gehouden van de stappen in het leverproces. De spullen waren allemaal stevig verpakt en zijn geheel compleet en correct geleverd

22 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gespecialiseerd gereedschap haal je bij…

Gespecialiseerd gereedschap haal je bij de vakhandel, had ooit Flir e5. tevreden mee, maar zocht er een met een wat grotere aantal beeldpunten maar nog wel point and shoot. Na eerst bij Tweakers.net het e.e.a. gelezen te hebben . Had ik de keus op de guide e2 en de uni-t 720. Via mail wat vragen gesteld . Uiteindelijk de knoop doorgehakt en voor de guide gekozen . Mooi ding , niet te groot en past in de 4l Case die ze als accessoire aangeven. daar "pluk"je heel makkelijk het schuim uit en zorg je voor een mooie passing van je infraroodcamera inclusief lader en laadkabel . De komende paar jaar weer voorzien van een knap apparaat.

10 de março de 2025

Fnirsi 1013D oscilloscoop…

Na de Fnirsi 1013D oscilloscoop ontvangen te hebben,
was ik zeer verrast met dit mooie apparaat.
Goed verpakt, met kabeltjes en lader compleet erbij.
Na opgeladen te hebben en uiteraard e.e.a. getest, een simpele handeling gedaan met betrekking tot het calibreren/uitlijnen van mijn tapedeck koppen.
Makkelijk in gebruik, duidelijke beschrijving, touchscreen. En vlotte levering van Eleshop.
En een hele goed prijs/kwaliteit verhouding.
Heb dit apparaat wel veel duurder gezien.
Kortom, waar voor je geld.
Als ik weer iets nodig heb..... Eleshop heeft er een heel tevreden klant bij.

10 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service, voldoet aan verwachtiungen

ik had in 1e instantie de kleine Nano VNA gekocht.
Toen ik deze bekeek vond ik die toch wel erg klein uitgevoerd met het display.
Ik heb toen de grotere besteld , de H4 die aan mijn verwachtingen voldoet. De specificaties van de kleien en de grote zijn precies hetzelfde.
Contact gezocht en bovenstaande meegedeeld waardoor ik een RMA nummer kreeg om de kleine uitvoering terug te kunnen sturen en meteen de grote besteld.
Na een aantal dagen werd het aanschaf bedrag terug gestort op mijn rekening!

4 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

professionele informatie en goed meedenken

Guide E2 besteld. Een mooie warmte camera maar ging niet samen met de Mac. Teruggestuurd en de CX200+ van Raythink besteld. Ook geen favoriet van de Mac maar ik kan wel de foto's plaatsen via de USB en dat is voor mij genoeg. CX200+ is ook een fijne camera en ligt prettig in de hand. Eleshop heeft goed meegedacht en omruilen ging zonder problemen evenals de bezorging.

4 de março de 2025