Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

"Top materiaal! Na de Sequre HT140 en de TS21 soldeerpunten een hele week intensief gebruikt te hebben voor fijn soldeerwerk, kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. De snelle opwarmtijd van de tweeze... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik beoordeel hier de levering van de thermo master P2 pro door Eleshop. Vijf minuten voor 5 besteld en de volgende morgen werd het apparaat al geleverd. Subliem dus. Registreren van het apparaat op th... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Naast een prima website en goede prijzen is Eleshop ook nuchter en klantvriendelijk. Mijn pakketje was eerst niet bezorgt terwijl we de hele dag thuis waren. Volgens PostNL zou het wel bezorgd zijn. D... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tussen bestelling en levering zaten minder dan 24 uur! Top service! Verder voldoet het bestelde product perfect aan de verwachting.

Detalhes da empresa

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

4,8

Todas as avaliações

(1.633)

149 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Prima bedrijf

Prima bedrijf, met serieus assortiment!
Redelijke prijzen en snelle betrouwbare levering.
Ook zijn ze nog telefonisch te bereiken bij vragen.
Kennis van hun eigen produkten is goed, en geven prima voorlichting. Top shop!

8 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn vader bestelde al bij Eleshop

Mijn vader bestelde al bij Eleshop. Inmiddels is het een groot online warenhuis geworden met een overzichtelijke website.

Oscilloscopen zijn een handige tool om electronica te repareren. Ze zijn ook veel goedkoper geworden. 20 MHZ is een bereik wat voor veel hobbyisten meer dan voldoende is. Ik schafte de OWON HDS25S aan (met signaal generator). Een aanrader.

8 de julho de 2026

Great after-sale support

Great after-sale support! Fast shipping, good prices and products. The best electronics shop in the Netherlands by far! Had a problem with PostNL and the eleshop team followed my case closely. Really happy everything was sorted out.

18 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer fijn en proffesioneel bedrijf dat test en meetapperatuur verkoopt

De website van eleshop is zeer overzichtelijk een maakt het eenvoudig om de producten te vinden die je nodig hebt.
Na de keuze te hebben gemaakt bepaalde producten te kopen was het zeer eenvoudig om deze te bestellen. Na het bestellen kreeg ik direct een mail met daarin de bestellingsgegevens en wanneer het zou worden verstuurd.

In het kort is de ervaring met Eleshop in het verleden en nu altijd zeer goed geweest.

7 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrouwbare en niet dure webshop

Vaker naar volle tevredenheid apparatuur besteld.
Handig dat Eleshop een ruime sortering heeft met goede beschrijvingen en handleidingen van de apparatuur op website.

24 de março de 2026

Een professionele winkel

Een professionele winkel: goede geselecteerde producten met uitstekende kwaliteit, prima prijzen vergeleken met concurrenten, betrouwbare en snelle leveringen.

26 de março de 2026

Vandaag weer een soldeerbout

Vandaag weer een soldeerbout, de JBC SL 2020.ontvangen. De vorige heeft het na ca 30 jaar begeven, dus hetzelfde type maar weer besteld. Was zeer goed verpakt en de dag erop bezorgd. Eleshop dank u voor dr snelle en goede levering.
Eleshop is een echte aanrader.

24 de março de 2026

Dik in orde

Ik bestel met enige regelmaat bij Eleshop. Zowel de producten, de verzending en ook de klantenservice zijn dik in orde. Fijn bedrijf

19 de março de 2026

Zeer kundig

Zeer kundig, zeer snel en zeer goede communicatie t.a.v. afhandeling en verzending en nee ik heb geen aandelen aldaar. Is nu tweede bestelling en vorige was eveneens helemaal top, zo'n service vind je nog zelden. En prijzen zijn vaak meer dan prima ook nog. Ook fijne uitleg op hun website over hun producten.

20 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik bestel een soldeerstation en maak…

Ik bestel een soldeerstation en maak een fout door niet goed te lezen en mis een accessoire in mijn bestelling. ik mail erachteraan en voilà snel reactie en bijgevoegd bij originele bestelling. Levering geen vertraging helemaal super en blij.

26 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne ervaring en snel geregeld

Ik had eerst een Rigol DS1054Z besteld, maar kwam er al snel achter dat deze toch niet helemaal aansloot bij mijn behoefte. Het retourproces bij Eleshop verliep soepel en werd snel verwerkt. De volgende dag had ik mijn nieuwe oscilloscoop (Siglent SDS804X HD) al in huis.

Wat ik daarnaast prettig vind, is dat Eleshop een ruime keuze heeft. Daardoor kun je makkelijk vergelijken en uiteindelijk iets kiezen dat beter bij je past.

Al met al een goede ervaring en zeker een webshop waar ik opnieuw zou bestellen.

23 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrouwbare webshop die snel levert

UNI-T UDP 3505S-E analoge labvoeding gekocht, is een zeer handig toestel aan een betaalbare prijs.
Toch ook eerst wat filmpjes op YouTube gekeken voor ik besliste dat deze mijn 35 jaren oude velleman voeding gaat vervangen.

19 de fevereiro de 2026