"Top materiaal! Na de Sequre HT140 en de TS21 soldeerpunten een hele week intensief gebruikt te hebben voor fijn soldeerwerk, kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. De snelle opwarmtijd van de tweeze... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik beoordeel hier de levering van de thermo master P2 pro door Eleshop. Vijf minuten voor 5 besteld en de volgende morgen werd het apparaat al geleverd. Subliem dus. Registreren van het apparaat op th... Ver mais
Naast een prima website en goede prijzen is Eleshop ook nuchter en klantvriendelijk. Mijn pakketje was eerst niet bezorgt terwijl we de hele dag thuis waren. Volgens PostNL zou het wel bezorgd zijn. D... Ver mais
Tussen bestelling en levering zaten minder dan 24 uur! Top service! Verder voldoet het bestelde product perfect aan de verwachting.
Detalhes da empresa
- Loja de peças e componentes eletrônicos
- Fornecedor de Equipamentos Elétricos
- Loja de Materiais Elétricos
- Fornecedor de instrumentos de medição
- Comércio de ferramentas
Alles voor de elektronicawerkplaats
Informações de contato
Fijenhof 1, 5652AE, Eindhoven, Holanda
- 0407113839
- info@eleshop.nl
- eleshop.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 25% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fast response and great prices!
An excellent shop with quality products for the hobbyist and the professional!
Niet enkel deze ervaring, maar alle ervaringen
Niet enkel deze ervaring. Het is altijd een goede ervaring met Eleshop.nl; Meerdere meetapparaten, voedingen, soldeerstation enz. heb ik er al besteld. Ik dacht dat er een probleem was met een meetapparaat. Een mail naar Eleshop en ik was zeker dat het opgelost is;
Duidelijk en snel
Ik heb mijn eerste oscilloscoop eenvoudig gekozen dankzij goed aanbod en uitstekend product omscrijvingen met vergelijkingstabelen. Snel en keurig geleverd.
Topwinkel
Winkel met heel veel nuttige informatie op de website.
Uitleg over de apparatuur, waar je op moet letten, wat eventueel handiger zou kunnen zijn. Veel reviews ook.
En als je er dan nog niet uitkomt kun je het ze altijd direct vragen.
Bestellen verloopt vlot en duidelijk en wordt goed verpakt de volgende dag geleverd. Waren alle webshops maar zo.
Snelle levering prima product
Snelle levering prima product
Snelle levering weer.
Snelle levering weer.
de ZD8965 is, voor zijn geld, een stille en goede metgezel.
ik zou het een heel goed idee vinden als deze fabriek ook eens een tweazer (smd) station zou maken.
Snelle levering van Siglent SPD4323X
Snelle levering van Siglent SPD4323X. Dit is een uitstekende, flexibele labvoeding met 4 kanalen (2x32V en 2x0-6Volt, allen 3.2 Ampere). Goed instelbare overcurrent protection per kanaal en prettige user interface. Ik ben zeer tevreden tot nu toe.
Snelle levering tegen de meest gunstige…
Snelle levering tegen de meest gunstige prijs op moment van bestellen, het was echt vandaag besteld morgen in huis
Topservice
Na het plaatsen van mijn bestelling bleek er een probleem te zijn met de beschikbaarheid van één van de producten, maar dit werd spoedig en op een zeer aangename manier opgelost. Topservice!
Mooie overzichtelijker webshop,product
Mooie overzichtelijker webshop,product
goed verpakt en snel geleverd en een mooi en makkelijk te bedienen multimeter, ik ben tevreden.
Hier zou ik met een gerust hart een evt volgende bestelling plaatsen.
Eerst een vlot antwoord op een vraag die ik had voor ik bestelde. Daarna een snelle levering van een product wat voldeed aan de beschrijving en voldoet aan wat ik er van verwachtte.
Goede webshop
Goede webshop, snelle reactie klantenservice. Kreeg de hardware niet aan de gang. Bleek foutieve app van leverancier te hebben gedownload. Gelukkig wist de klantenservice alles snel op te lossen. Camera werkt prima.
Goede afhandeling.
De afhandeling ging vlot. Op vragen wordt snel en adequaat gereageerd.
Aangeraden
Snel, efficiënt, goede customer service, prijs- kwaliteit optimaal
Dit is mijn One Stop Shop als reparateur
Dit is mijn One stop shop voor alles dat ik nodig heb om mee te kunnen monteren en demonteren en meten. Een oscilloscoop, een soldeerstation, een damp afzuiger en noem maar op. Ze zijn netjes via de e-mail en hulpvaardig. Verzending komt overeen met wat ze op de website toezeggen.
Goed product snelle levering
Het product dat ik heb besteld is erg degelijk het was zorgvuldig verpakt tegen schade en de levering was er binnen enkele dagen. Top.
Levering Multimeter
Eleshop geeft duidelijk aan of een product op voorraad is en, zo niet, wat de te verwachten levertijd is. Na het bestellen volgt een vlotte levering en ontvang je de factuur direct per e-mail.
Voor de tweede keer hier wat gekocht en…
Voor de tweede keer hier wat gekocht en alles verliep snel en goed.
Elektronica zaken moeten we zuinig op zijn.
Goeie producten met breed assortiment…
Goeie producten met breed assortiment van goedkoop tot duur. Correcte levering met goeie communicatie.