Ellegaarden Avaliações 8

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

30 års jubilæum

Har lige holdt mit 30 års jubilæum og arrangementet levede fuldstændig op til mine forventninger.
Meget imødekommende ejer, som var meget opmærksom på mine ønsker, som var en 3 retters menu, incl 2 Veganer menuer og en anden dessert end den aktuelle menu.
Alt sammen meget veltilberedt og da en af gæsterne ikke kunne lide forretten blev der lige fremtryllet en anden forret.
Fantastisk mad og super fin betjening.
Holder meget gerne et arrangement der igen.

16 de abril de 2026

Ikke nok mad til folk.

Jeg var til min farmors 85 års fødselsdag og jeg syntes simpelthen det var så synd for hende. Vi ankom og så gik der noget tid så blev maden serveret og til sidst var der bare IKKE NOK. Der var flere der ikke nået at få ost og så var der bare mangel på det meste. Og da min farmor selv går så meget op i at der er mad nok og altid gerne vil gøre noget hygggeligt for familen så syntes jeg bare at det var under alt kritik.

1 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi ( 20 personer ) var på Ellegården…

Vi ( 20 personer ) var på Ellegården for at fejre min mors 85 års fødselsdag. Vi skulle have frokost buffet med øl,vand og vin incl kaffe og kage . Jeg giver en stjerne grundet det mad vi fik som smagte godt. Trafitionel frokost med sild, et par lune retter mv. men vi havde en fornemmelse af at vi skulle spises hurtigt af og der var simpelthen ikke nok mad. Nogle gæster fik slet ikke smagt på de trods alt beskedent antal retter og for det mestes vedkommende var der bestemt ikke nok til at tage 2 gange af den samme ting , hvis nogen skulle have lyst til det . Osteanretning blev serveret på en lille sølvtallerken, hvor der var nok til halvdelen af selskabet . Vi måtte bede om mere, og da det endelig kom, manglede der vindruer etc og tjeneren måtte endnu engang i køkkenet 😰 og sådan kan jeg blive ved. Undskyldning var at de havde flere selskaber kørende bl.a. et bryllup , men det er jordens dårligste undskyldning. Min mor fyldte 85 og skulle fejres med manér 🇩🇰 efter at have betalt 12000 for de 20 gæster forlod vi restauranten med MEGET bl.a. følelser 😢

1 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ville tage tallerkenerne mens vi stadig spiste. Hørte "pling" fra mikroovnen inden de kom med kaffen, da vi var de sidste gæster..

Vi har spist hos Ellegaarden i alt 3 gange i løbet af 1,5 år. Vi oplever, at menuen ikke ændrer sig men at det er samme menu år efter år. Man kan dog, ved at ringe ind til restauranten, bestille menuen fra en af de andre dage. Prisen for menuerne er derimod i den dyre ende. Når man kommer i Ellegaarden er der ikke tvivl om hvem der bestemmer. Det er indehaveren, som serverer maden og man er gæst. Det er ikke muligt at få vist hensyn om at sidde afsides når hele lokalet er fyldt med selskaber. Selvom vi er de sidste i restauranten og der er 1 time til lukketid oplever vi, at indehaveren tager tallerkenerne væk fra os, selvom nogle af os stadig spiser. Vi bad pænt om at få lov til at beholde tallerkenerne indtil hele bordet havde spist færdig, hvilket vi fik lov til men indehaveren var absolut ikke tilfreds med den anmodning, fremgik det af hendes mimik. Da vi så tillod os at bede om kaffe faldt det heller ikke i god jord. "pling" sagde mikroovnen før der stod en termokande på bordet foran os. Kaffen, som vi havde betalt pænt meget for, smagte som vi formodede - opvarmet!. Vi fejrede fødselsdag den dag og vi blev virkelig kede af den oplevelse. Derfor kommer vi ikke hos Ellegaarden mere.

17 de setembro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God vel tilberedt mad

Maden: Forret var en reje vinder, samt godt brød.
Hovedret, udemærket bøf, pomme frites og bearnaise, men ligegyldig garniture.
Dessert: God Is parfait, men ikke nødvendig med den lille klat ris a la mande. Så hellere bærkompot, som der står i menuen.

Der gik en time mellem forret og hovedret og vi havde endda bestilt maden på forhånd - Var tæt på at falde i søvn, hvis det ikke havde været for den skarpe pære fra den gennemsigtige lampe lige ind i hoved og det var svært ved at slappe af, foruden den meget høje musik.

Atmosfæren: var som at komme ind i en tidslomme fra 50-60ér, som er op til den enkelte om at finde charmen.

Service: den ene tjener var relativ opmærksom, hvor den anden åbenlyst ignorerede os og undgik at få øjenkontakt.

Vi kunne måske finde på at tage takeaway, men ikke spise der igen.

7 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var på Ellegaarden i lørdags

Vi var på Ellegaarden i lørdags, Og jeg må sige, det var over al forventning, super mad, forretten var fantastisk, og kødet i hovedretten var tilberedt til perfektion,💪 helt sikkert et sted jeg skal besøge igen. betjeningen var super professionel, selv ordre der ikke var på kortet, blev eksekveret perfekt.🤩

25 de novembro de 2023

Super hyggeligt sted

Super hyggeligt sted, fantastisk menu, og top professionel betjening, det er klart et sted vi kommer igen 🏅 tak for en god aften - bedste hilsner Anette og Kim

28 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har spist på Restaurant Ellegaarden…

Jeg har spist på Restaurant Ellegaarden mange gange igennem de sidste 50 år.
Min familie har holdt mange fester her.
Suverænt gode oplevelser. Altid særdeles lækre hjemmelavede mad oplevelser.
Hyggelige og venlige omgivelser.

24 de novembro de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais