Restaurant Krydderiet Avaliações 30

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

dejlig sct. hans menu vi fik rigtig lækker mad og en god betjening, så restauranten kan varmt anbefales. Blev lidt overrasket da vi så det var i kælderen, da vi kom, men den var dejlig lys med stor... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Besøgte stedet sammen med 4 kollegaer og spiste en 3 retters menu. Der var cirka 25 gæster i restauranten og een meget uerfaren tjener, som skulle betjene alle bordene, herunder tage imod bestillin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god oplevelse for 11 personer nytårsaften. Alt var professionelt. Modtagelsen af personalet, afhentningen af maden, smukt pakket i 3 kasser. Tilberedningen foregik efter fine nedskre... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dejligt at se de igen er kommet tilbage på sporet.

Vi var i går inviteret til familiefest på Rest. Krydderiet i Hotel Hillerød. Dejligt at se de igen er kommet tilbage på sporet efter nogle mindre heldige år. Rest krydderiet har vi tidligere betragtet som vores stamrestaurant, men efter coronaen stod det lidt skralt til med totaloplevelsen, specielt på "tjenersiden". Maden har i denne periode altid været veltillavet, dog med et lidt ensformigt repertoire, men i går vi var tilbage til det gamle Rest. Krydderiet. Alt retter var veltilberedte, og hovedretten var noget af det mest møre oksekød længe. Den unge dygtige chefkok fortalte om retterne og blev bakket godt op af den søde, rare tjener, der også skal roses for sit gode samspil med børnene. Helt en perfekt eftermiddag som vi husker det fra tidligere. Nu gider vi komme der igen. Stor ros til både kokke og betjening.

21 de fevereiro de 2026

Mortens aften på krydderiet

Mortens aften på krydderiet, nej tak!
Vi havde reserveret bord til Mortens Aften menuen pga tidligere anbefalinger af restaurant.
Men først blev vi ignoreret ift at skulle vises til bordet. Dernæst gik der længe før der overhovedet kom vinkort. En velkomst blev det ikke til, kun et spørgsmål om vi havde bestilt menuen, og derfra intet.

Da første ret blev serveret, blev tallerkener bare sat, ingen nærmere præsentation af retten. Forretten smagte dig godt, hvilket er den ene stjerne.

Hovedret var andebryst, smagen var fin. Men skindet var blødt hos to af os. Rødbede var pure, retten anglede noget sprødt eller noget med struktur. Anden og saucen smagte fint. Og vi blev dog tilbud ekstra sauce. Deraf stjerne to.
Men ingen hverken præsentation af retten ved servering eller nogen, der på nogen måde spurgte om maden smagte.
Dessert blev også bare sat foran os. Og æblekage var en meget tyk kiks med højt indhold af kardemomme på toppen af flødeskum og nederst noget syltet æble tror jeg. Ikke bagt eller æblegrød.
En præsentation havde været fint. Retten smagte primært af kardemomme!
Igen ingen spurgte om en kaffe eller avec, eller noget mere at drikke til desserten.
Og da vi fik regningen, valgte vi efter betaling at drikke vin ud, mens der blev ryddet op omkring os i en sådan grad, at vi ikke følte os velkomne.

At de er nomineret til året læreplads ‘25 er uhyggeligt, for hvad er det vedkommende lærling lærer?
Ikke god betjening ud fra den oplevelse. Æv.

10 de novembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

ALT for dyrt i forhold til servering 🥴. Kedelig mad og betjening

Tjeneren anede ikke noget som helst om hvad retterne bestod af - tror nok det er oksekød 🥺. Vidste intet om vinen de serverede, havde ikke det øl der var annonceret ( vi har byttet om på fustagerne 🥴). Hvad sker der ?. MEGET lidt mad på tallerkenen - til prisen !!. Der manglede bacon på torsken. "Det kan bare ske, vi har nok ikke mere". Det holder IKKE - prisen er ALT for høj i forhold til servering. Der skal strammes meget MEGET op. Tror ikke jeg tænker at besøge et sted igen hvor jeg faktisk gik sulten fra bordet 🥴.

8 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Chokerende dårlig mad og service

Vi var tre på besøg i restauranten i dag den 5. November 2024, min mor, min søster og jeg. Vi har før haft gode oplevelser på restauranten med god mad og god service. I dag bestiller min mor og jeg en hovedret med ravioli med trøffel. Den er uspiselig - jeg synes personligt, at den har eftersmag af bræk og min mor synes den har eftersmag af mug. En sød ung tjener (som er alene tjener på vagten?) kommer selv ned og spørger om maden er i orden, hvortil vi beklager og siger, at den faktisk er uspiselig. Hun beklager og tager retterne med ud. Hun kommer tilbage efter noget tid og fortæller, at kokken har smagt den og har italesat, at den smager som den skal. Det skal lige pointeres, at vi ikke får tilbudt noget andet mad, men får tilbudt mere brød til bordet.
Da vi får bonen på i alt knap 2000 kr., bliver vi chokeret over, at de har taget fuld pris for de to hovedretter, som vi ikke har spist og som vi har italesat med det samme, var uspiselige. Jeg pointerer dette over for tjeneren og vi spørger efter noget tid, om vi må tale med kokken eller chefen, da den søde unge pige ikke skal forsvare sig. Kokken kommer ud og italesætter, at det er hans lærling der har lavet retten og at han ikke kan give noget kompensation for retten, da han ikke kan få fat på sin køkkenchef, som ikke er på arbejde.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse for så mange penge og vi kan på ingen måde anbefale restauranten til nogen.

5 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig personlig og nærværende…

Virkelig personlig og nærværende betjening.

Vi (familie på 4) var forbi Restaurant Krydderiet tilbage i februar til 30-års fødselsdag, hvor vi fik en virkelig jordnær og personlig betjening, trods der var hårdt pres på både køkken og personale da der var et stort firmaarrengement samtidig med vores besøg.
Trods køkkenchefen ikke følte han fik ydet den service han gerne ville, følte vi vi havde en fantastisk aften med lækker mad og skønt personale.

I aften var vi så forbi igen med 2 yderligere gæster, men trods dette huskede køkkenchefen os med det samme og bød os varmt velkommen og takkede for sidst. Igen i aften var maden fantastisk og servicen virkelig i top, både fra køkkenpersonalet men også fra den søde tjener Kirstine som gav os præcis den opmærksomhed vi havde brug for med et stort smil og søde bemærkninger.

Tusind tak for nogle skønne aftenener, vi ses helt sikkert igen!

27 de agosto de 2024

Bryllupsgæst

Jeg deltog i er bryllup her, maden var meget fin, tjener service var meget fint og hjælpsom. Så kun ros til kok og tjenerne. Køkkenchefen deri mod: der var aftalt at tjenerne skulle sætte bordkort på bordet, kortene var lagt i den rækkefølge de skulle på og der var en tydelig plan med: her blev 2 bryllups gæster mødt med at de skulle personalet ikke gør da de ikke fik løn for dette, derfor måtte vi sætte bordkort på bordet.
Bryllupskagen købt udefra, klar til at sætte ganske let skulle samles på medfølgende stativ, var der også modvilje til at gøre, da det ikke havde noget med restauranten at gøre, selvom dette også var aftalt med brudeparret på forhånd, det blev dog gjort men det blev understreget det var på eget ansvar.
Køkkenchefen havde dog ikke problemer med at tage i mod en 3/1 del af kagen, med hjem, der var til overs (selvom den jo ikke havde noget med restauranten at gøre).
Der er en køkkenchef der skal blive bedre til kundeservice, for der halter det gevaldigt.

3 de agosto de 2024

En meget dårlig oplevelse

En meget dårlig oplevelse. Kommer aldrig igen. Tjeneren lugtede af sved, kunne ikke huske, hvad vi skulle have da hun skulle præsentere maden, og så havde hun også lige været ude at ryge, som vi også tydeligt kunne lugte. Maden var kold, og levede på ingen måde op til den pris de så valgte at tage for det. Ravioli til hovedret - bestod af 2stk, - bøffen lignede det dårligste stykke kød, pebersovsen smagte ikke af noget. Det var et par eksempler af det vi fik. Hold jer væk

8 de junho de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ikke helt som tidlligere.

Rest. Krydderiet var engang vores yndlingsrestaurant, men vi syntes ikke helt det er den samme oplevelse mere. I går fik vi vistnok Danmarks mindste forret. 2 ( ja to) kammuslinger og lidt sauce nage (at vi ikke fik brød til, beklagede tjeneren bagefter at hun have glemt). Min lidt tynde skive ribeye havde en meget hårdt brunet kant, som gjorde det lidt svært at skære den ud, men smagte dog glimrende.
Vi købte to x tre retters menu samt en flaske vin, men måtte dog betale 40 kr for en flaske alm. postevand? Det har vi ikke været udsat for andre steder, hvis man køber vin til maden.
Alt i alt var det dog udmærket, men 495 for denne treretters menu denne aften, er måske lige i overkanten.
Mvh Anni og Frank

1 de junho de 2024

70 Pers

70 Pers. til efter-begravelse.
Flotte duge og stofservietter.
Pænt pyntet og anrettet smørrebrød.
Lækker hjemmebagt kringle og god betjening.

2 de março de 2024

God mad og god betjening - en 5 er

Fik god 3. Retters menu, med mulighed for justeringer. Fremragende smagsoplevelser, god og kompetemt betjening. Fremragende rådgivning om vinvalg. Fx. En fremragende hvid Bourgogne til lækker brændt tatar! Det er godt! Godt pris/kvalitets sammenhæng.

19 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min kæreste og jeg var der og spise

Min kæreste og jeg var der og spise. Fik en tatar til forret, der var grovhakket og med sener og minimal smag. Til hovedret kulmule med kål og intet andet. Rib-eye til 400,- på 180-200 g det var lige så bleg som et stykke kyllingebryst. Dertil pommesfrits det var stenhårde i kanten. Klagede over bøffen, hvorpå de ville lave en ny. Da den var færdig, var min kæreste færdig med at spise sin hovedret og min bøf kom i fuldstændig samme stand som den første. Bleg, uden stegeskorpe og klar væske der løb ud af den, når man skar. Jeg er selv uddannet slagter, så jeg ved godt hvordan en bøf skal være. Total uerfarent personale. Øv dårlig oplevelse, og endte alligevel med at betale over 800,- dog med 4 små glas vin

7 de dezembro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi havde set frem til en mad oplevelse…

Vi havde set frem til en mad oplevelse og det fik vi men ikke helt som forventet.
Vi var 4 personer 2 valgte dagens 3 retters menu, 2 valgte Ribeye .

Ribeye var kødmæssigt ok men bearnaise saucen var efter vores smag voldsom hvad estragon smag angik, faktisk har vi aldrig fået en sauce ( der smagte mere af estragon en denne) vores 3 retters menu startede med en fin ret af rimmet laks, den var der intet at udsætte på hovedretten som var gris var også ganske fin og veltilberedt men saucen 😮 som vi fik at vide var lavet på hønsekød var en katastrofe med det i mente. Saucen var måske lavet på hønsekød men det fornemmede man overhoved ikke, den var syrlig i og smagte ren og skær af Citron, hvilket ikke kom retten til gode. Vi troede faktisk at kokken havde givet os den forkerte sauce, da den ville passe væsentlig bedre til fisk ( kulmule) som også var på menukortet, men vi blev fortalt at saucen var den der var tiltænkt retten og lad mig slå det fast med 7 tommer søm, saucen var så kraftig i sin citronsmag at alt andet smag fra retten blev neutraliseret 😥 super ærgerligt. Vi bestilte selvfølgelig vin til maden, det viste sig også er være problematisk, da mere end 2/3 af vinkortet var udsolgt, vi havde en sød ny tjener som gjorde sit bedste, så hendes små fejltrin lader vi gå i glemmebogen , da hun gjorde sit bedste. At betragte aftenen som en gourmet oplevelse er vel rigtig men den faldt desværre ikke helt så positiv ud som håbet. De 3 stjerne får restauranten for, at maden i sig selv var veludført uden at være prangende, at de ikke får flere skyldes saucerne, vinkortets voldsomme begrænsninger. Lokalet virker lidt koldt og kedeligt og rummer ikke en hyggelig atmosfærer . Nå ja så er det heller ikke et plus at vi blev tilbudt en halv flaske vin til halv pris af en hel men endte med kun at få et nedslag på 20 % .

Vi vurderede efterfølgende vores oplevelse og kom til den konklusion at det var en oplevelse vi ikke behøver at gentage, så selv om vi er fra byen og ofte går ud at spiser, finder vi ikke at vores oplevelse behøver en gentagelse, hvilket selvfølgelig er lidt ærgerligt, da vi gerne støtter op om gode restauranter i lokalsamfundet, men dette bliver ikke en af dem.

30 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Levede på ingen måde op til prisen

Pris og kvalitet hang på ingen måde sammen! Næsten 11.000 kr. kostede det at bespise 35 mennesker, hvilket som udgangspunkt ville være fint, hvis kvaliteten var herefter. Da vi ankom til stedet var der dækket op til smørrebrøds-buffet, med 3 forskellige slags smørrebrød. Kvaliteten af disse kunne Kvickly have leveret ligeså godt. Efter smørrebrødet, blev der sat kringle og kaffe/the frem. Kringlen var en tør omgang og ingen tjener kom for at ryde de beskidte tallerkener fra smørrebrødet af bordet…. Øv altså, det må være en ommer.

18 de setembro de 2023

Forbedring ønskeligt

Først vil jeg rose for at maden smagte godt, men så er der ikke mere godt at sige!
Retterne var så små at det var grinagtig og da vi kom til kaffen fik vi serveret iskold mælk dertil.
Tjenerne var meget uvidende om man kunne få noget chokolade eller lign. til kaffen og man skulle vente længe på at de kom forbi ens bord.
Forbedring ønskeligt!

13 de abril de 2023

Nytårsmiddag

Fantastisk god oplevelse for 11 personer nytårsaften.
Tilberedningen foregik efter fine nedskrevne instrukser.
Tusind tak for de usædvanligt lækre, overdådige og smukke anretninger.
Kommer igen.
Kan I ikke også tilbyde en 2 retters menu næste nytårsaften?

Mætte og glade hilsener fra Hanne, Elsebeth, Gorm, Elsebeth, Søren., Benedicte, Karen, Hanne, Jørn, Annette og Peter.

1 de janeiro de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais