Elux.dk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dem som siger at internetbutikker dræber den gode og personlige service, ta'r frygteligt fejl, i hvert fald når det kommer til elux.dk. Jeg skulle bruge en ny pære til mit Hue-system, men var nød... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget positivt overrasket over den service jeg modtog ved min handel. Tom kontaktede mig flere gange for at få kalibreret mit køb for at sikre jeg ikke fik købt noget jeg ikke ville få brug fo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dette firma er yderst professionelt og leverer en uovertruffen god og personlig service. Jeg har købt et større parti LED GU10 gennem Elux.dk. Efter nogen tid opstod der problemer med produktet.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var i tvivl om, hvilke lyskilder vi skulle anvende i vores nyrestaurerede hus. Fik kontakt til Tom, som kom forbid os, og vi fik en positive dialog om valg af forskelligere muligheder. Vi aftalt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Iluminação

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi er en proffesionel leverandør af kvalitets LED belysning. Vi har de billigeste priser og vi kan tilbyde en nærværende kundeservice, samt en kompetent rådgivning gennem vores mange års erfaring indenfor branchen - ydermere har vi et solidt bagland igennem mange års samarbejde, med nogle af branchens førende producenter. Dertil kommer et benhårdt fokus på at være i front, hvad angår vores produkter og udvikling. Det sikrer, at vi kan tilbyde kvalitets varer med lang levetid – til gavn for både vores kunder og miljøet.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

perfekt handel

varen kom lynhurtigt og gode informationer om afhendtning osv. og efterfølgende blev der straks sendt en elektronisk faktura efter eget ønske firmaet kan kun anbefales

6 de março de 2015

Tilfredstillende

Bestilte mine lyskilder om eftermiddagen, og modtog dem næste formiddag. Det kan simpelthen ikke gøres mere effektivt og hurtigt.
Priserne er desuden konkurrencedygtige, så, Jeg kommer helt sikkert til at bestille hos Elux.dk igen.

2 de março de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, gode produkter og fornuftige priser

Jeg har handlet hos Elux i flere omgange. Jeg har byttet traditionelle pærer ud med LED i det meste af huset. I den forbindelse har jeg fået god og kyndig vejledning over telefonen. Priserne er konkurrencedygtige sammenlignet med andre steder og i et enkelt tilfælde havde jeg, efter noget tid, en defekt pære, som uden videre blev ombyttet til en anden - jeg skulle ikke en gang betale retur portoen. Super godt.

19 de fevereiro de 2015

Super

Det var en fornøjelse at få rådgivning og handle med Elux.dk.
Jeg følte mig i centrum som kunde. Kan kun anbefales.

28 de janeiro de 2015

Intet at bemærke

Alt gik som det skulle. Varene leveret til tiden, i fin indpakning.
Min eneste anke er at der mangler lidt søge filtre på hjemmesiden, så det er nemmere at finde den ønskede vare.

20 de janeiro de 2015

Fremragende!

Fandt det led-spot jeg skulle bruge på elux, til den billigste penge, via Pricerunner.
Bestilte om aftenen og havde varen 24 timer senere. En af de få steder hvor fragten er inkl. I prisen.
Jeg vil til enhver tid handle her igen.

16 de janeiro de 2015
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais