Emma

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans från leverantör till speditör, sen lång väntetid att få det utkört. (Bor lite avsides). Hann skicka fråga till leverantör varför det dröjde och fick snabba svar på mail. Madrassen är jä... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kudden skickades snabbt och smidigt. Själva kudden var sådär. Firman finns inte längre kvar i Sverige. Det var svårt att hitta örngott på 60x70 cm. Jag behövde därför beställa örngott från utlandet. O... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket snabb leverans av efterlängtade bäddmadrasser (Diamond Bäddmadrasser 9cm). Mamma provade när hon sov över hos mig ett par nätter och ville att jag skulle beställa till dem. Blev en fullträff... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Underbar madrass!! Äntligen kan jag få ostörd sömn utan att vända mig runt hela natten utan att hitta rätt sovställning. Världens snabbaste leverans. Beställde och 2 dagar senare levererades madrasse... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis para Quartos

Emma-madrassen är Europas mest prisbelönta madrass och har vunnit priset som bästa madrass i över 10 länder. Emma är en exklusiv och innovativ madrass. Madrassen är lämplig för alla eftersom den är individuellt anpassningsbar, tryckavlastande och ger maximalt stöd för hela kroppen. Madrassen ger en harmonisk sömn tack vare tre skumlager bestående av Airgocell, minnesskum och HRX-skum.

Emma

100 nätters provsömn
Vi på Emma vet att du inte kan hitta den perfekta sängen eller madrassen efter 10 minuter i en butik. Du behöver mer tid för att hitta rätt. Därför erbjuder vi dig att prova alla våra produkter i lugn och ro i ditt eget hem, riskfritt i 100 nätter från den dagen du får din produkt.
10 års garanti
Alla våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material och utformade av vårt R&D team för att hålla i många år. Därför erbjuder vi en 10-årig garanti för alla Emma-produkter. Om ett problem skulle uppstå, kontakta oss så löser vi det.
Gratis leverans och retur
Vi levererar alla våra produkter kostnadsfritt och direkt till ditt hem. Vi tror att våra Emma-produkter är perfekta för dig. Men om du inte är nöjd är det enkelt och smidigt att returnera och vi ordnar så att madrassen hämtas från din dörr helt utan kostnad.

Informações de contato

AVOID! NO PRODUCT OR REFUND RECEIVED

I ordered at mattress on the 26th July. I was told the latest it would arrive is 1st August. By the 28th of August I asked for the order to be cancelled and a refund as it still didn't arrive! On the 3rd of September I was promised a refund between 7-14 days. 23rd of September I chased my refund and I have just got an email saying I will receive my refund in 7-14 again!! At this point I don't even know if I will ever get my refund and have now resulted in contacting consumers rights parties.

1 de agosto de 2024

Dear Nathan,

We want to express our deepest regret for the delay in shipping your order. The delay has been caused by factors not our control; however, we take full responsibility for the delay. This incident has been noted and the necessary measures have been taken to ensure such incidents are not repeated.

We value your feedback, please accept our apologies.

Could you kindly provide us your complete name, order number and email address to gerald.sanjose@emma-sleep.com, so that I can investigate this refund issue and speed up the process?

Gerald from Emma

عزيزتي إسراء

شكراً لك على ملاحظاتك على جودة مرتبتك نحن نأخذ جودة منتجاتنا على محمل الجد هنا في إيما، وملاحظات عملائنا لا تقدر بثمن للتحسينات التي نقوم بها. كما هو مذكور في شروطنا وأحكامنا، نقدم ضماناً لمدة 10 سنوات على جميع مراتبنا.

لقد أرسلنا لك بريداً إلكترونياً يتضمن حلاً. يُرجى معاودة الاتصال بنا عبر البريد الإلكتروني ولا تنسى التحقق من بريدك غير الهام حتى نتمكن من إجراء المزيد من التحقيقات في هذا الأمر من أجلك.

مع أطيب التحيات
فريق إيما SE

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen leverans och avsaknad av kundtjänst

Hej, Haft samma problem som några av er nedan. Beställt bäddmadrass som enligt spårning levererats till lager där Bring skulle ta över. Men de hade aldrig fått nån produkt. London kundsupport svarar att de inte kan hjälpa mig. Forcerade mig förbi chatt-botten och fick svar på mejl som jag verkligen upplever som AI genererade. Nån som fått levererans av produkt de senaste månaderna? Lyckats med återbetalning? Snart 2månader försenat.

22 de setembro de 2024

Kära Susanna,

Vi vill uttrycka vår djupaste beklagan för förseningen i leveransen av din beställning. Förseningen har orsakats av faktorer utanför vår kontroll, men vi tar fullt ansvar för förseningen. Denna incident har noterats och nödvändiga åtgärder har vidtagits för att säkerställa att sådana incidenter inte upprepas.

Vi värdesätter din feedback, vänligen acceptera våra ursäkter.

Kan jag få ditt fullständiga namn, ordernummer och e-postadress så att jag kan undersöka detta problem åt dig?

Med vänlig hälsning,
Emma SE-teamet

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fick ett bra pris på madrassen på…

Fick ett bra pris på madrassen på kampanj. Upplever dock att den är lite hård. Avvaktar några veckor så får vi se om jag och madrassen är kompatibla.

19 de setembro de 2024

Kära Kund,

Tack för din feedback gällande kvaliteten på din madrass. Vi på Emma tar kvaliteten på våra produkter på största allvar och feedback från våra kunder är värdefull för att vi ska kunna förbättra oss. Som det står i våra villkor erbjuder vi 10 års garanti på alla våra madrasser.

Vi har skickat ett mejl till dig med en lösning. Vänligen kontakta oss igen via e-post och glöm inte att kontrollera din skräppost så att vi kan undersöka detta ytterligare åt dig.

Med vänlig hälsning,
Emma SE-teamet

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag har aldrig skrivit en dålig…

Jag har aldrig skrivit en dålig recension tidigare då jag alltid har full förståelse för saker som kan gå fel då jag själv arbterar inom service branchen.

Dock har det kommit till ett stadie där jag är genuint orolig över min beställning som ja la för 4 veckor sen.

Fick ett mail om att min leverans försenad.
Det framgick nytt leveransdatum i mailet men dock så fanns det inget datum skrivet. Jag har skrivit in till supporten sedan 14 dagar tillbaka utan något svar.

Har försökt ringa till andra emma butiker runt om världen men inte lyckats nå fram.

18 de setembro de 2024

Kära Ramin,

Kan du vänligen ge oss ditt fullständiga namn, ordernummer och e-postadress till gerald.sanjose@emma-sleep.com, så att jag kan undersöka denna återbetalningsfråga och påskynda processen?

Gerald från Emma

Jäv*a bluffbolag.

Beställde emma diamond bäddmadrass för 3 år sedan som nu är helt stum och stenhård. Kontaktar emmas kundtjänst och vill reklamera madrassen. Talar om att jag ej har uppgifterna kvar men att dom kan hitta mig på telnr/adress, då säger dom att dom ej hittar mig. Jäv*a bluffbolag. Kunde man ge dom 0 i betyg skulle jag göra det. VARNING VARNING

22 de agosto de 2024

Kära Emma,

Jag vill börja med att säga hur ledsen jag är för din upplevelse. Jag förstår att vi har orsakat dig mycket stress och obehag, och vi ber uppriktigt om ursäkt för detta. Du ska veta att vi tar den här frågan på största allvar.

Jag ska göra allt jag kan för att ställa saker till rätta. Skulle du kunna skicka ditt fullständiga namn, ordernummer och e-postadress till gerald.sanjose@emma-sleep.com så att jag kan undersöka detta ytterligare? Jag behöver den här informationen för att spåra din beställning.

Återigen, jag ber om ursäkt för besväret. Vi gör vårt bästa för att få ut denna straigthen så snart som möjligt, som en prioriterad fråga.

Jag hoppas att du får en fantastisk fortsättning på dagen,

Gerald från Emma

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.