Snabb leverans från leverantör till speditör, sen lång väntetid att få det utkört. (Bor lite avsides). Hann skicka fråga till leverantör varför det dröjde och fick snabba svar på mail. Madrassen är jä... Ver mais
Emma
Veja o que dizem as avaliações
Kudden skickades snabbt och smidigt. Själva kudden var sådär. Firman finns inte längre kvar i Sverige. Det var svårt att hitta örngott på 60x70 cm. Jag behövde därför beställa örngott från utlandet. O... Ver mais
Mycket snabb leverans av efterlängtade bäddmadrasser (Diamond Bäddmadrasser 9cm). Mamma provade när hon sov över hos mig ett par nätter och ville att jag skulle beställa till dem. Blev en fullträff... Ver mais
Underbar madrass!! Äntligen kan jag få ostörd sömn utan att vända mig runt hela natten utan att hitta rätt sovställning. Världens snabbaste leverans. Beställde och 2 dagar senare levererades madrasse... Ver mais
Detalhes da empresa
Emma-madrassen är Europas mest prisbelönta madrass och har vunnit priset som bästa madrass i över 10 länder. Emma är en exklusiv och innovativ madrass. Madrassen är lämplig för alla eftersom den är individuellt anpassningsbar, tryckavlastande och ger maximalt stöd för hela kroppen. Madrassen ger en harmonisk sömn tack vare tre skumlager bestående av Airgocell, minnesskum och HRX-skum.
Emma

- 100 nätters provsömn
- Vi på Emma vet att du inte kan hitta den perfekta sängen eller madrassen efter 10 minuter i en butik. Du behöver mer tid för att hitta rätt. Därför erbjuder vi dig att prova alla våra produkter i lugn och ro i ditt eget hem, riskfritt i 100 nätter från den dagen du får din produkt.
- 10 års garanti
- Alla våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material och utformade av vårt R&D team för att hålla i många år. Därför erbjuder vi en 10-årig garanti för alla Emma-produkter. Om ett problem skulle uppstå, kontakta oss så löser vi det.
- Gratis leverans och retur
- Vi levererar alla våra produkter kostnadsfritt och direkt till ditt hem. Vi tror att våra Emma-produkter är perfekta för dig. Men om du inte är nöjd är det enkelt och smidigt att returnera och vi ordnar så att madrassen hämtas från din dörr helt utan kostnad.
Informações de contato
Alemanha
- https://www.emma.se/
- emma.se
Jag upplever att bäddmadrassen har…
Jag upplever att bäddmadrassen har bidragit till att min sömn har förbättrats!
Vi är jättenöjda!
Vi beställde Deluxe Air Grid Bäddmadrass (9cm) 160cm och den levererades inom ca 1 vecka! Så väldigt snabb leverans och den lämnades vid dörren. 👍🏻 Vi har bara haft madrassen ett par veckor, men änsålänge så känns det riktigt bra! Både jag och min man sover mycket bra på den!! Förut kunde jag inte sova på sidan, vaknade av att jag hade ont i höften. Det slipper jag nu! 🙏 (Trots att vi har en ganska ny säng. Det är endast 4 år sen vi köpte den.) Min man har haft ont i ryggen i flera månader och efter 2-3 nätter med EMMA-madrassen så är han mycket bättre i ryggen! Man vågar knappt tro att det är sant. 😃 Underbart❣️
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Lätt att beställa och supersnabb…
Lätt att beställa och supersnabb leverans, madrasserna var lika sköna som utlovat
Värdelös kundservice!!!
Varför kan man inte komma i kontakt med er? På telefonnumret kommer man till ett för inspelat meddelande som påstår att man ringer utanför er arbetstid, trots att man ringer rätt tider. Har försökt ringa typ 50 gånger men det är alltid samma meddelande. Har även mailat ett antal gånger men får inget svar den vägen heller. Er chatbott är kass. Det blev fel i beställningen och jag ska inte ha madrassen och har därför försökt makuleras ordern men nu är den på väg så behöver få returnera den.

Resposta da Emma
Än så länge sköna madrasser å inga onda ryggar när vi vaknar på morgonen samt tycker att jag inte rör mig på natten lika mycket som jag gjorde förr.
product is very good
Företaget EMMA har ingen kundsupport
Jag beställde en Resår-Madrass och en Kudde för några veckor sedan (aug2024). Redan efter några dagar kända jag att produkterna är för hård för mig. I och med det vill jag returnera produkterna. De har 100 dagars returrätt.
Nu börjar problemet. De har ingen kundsupport. De har en Chat-Robot. Den skickar ut information och inget händer. De avskriver ärendet med automatik så man får börja om från början. Allt för att det ska bli för jobbigt för en kund att försöka kommunicera. Tillslut ger man upp. Som kund har man blivit grundlurad. Om jag visste detta innan jag beslutade att köpa en EMMA produkt hade jag aldrig köpt någon produkt från detta företag. Alla ni som tänker beställa säng-produkter från detta företag, räkna med att ni har ingen att kommunicera med efter er beställning om detta skulle behövas. Katastrof Service – Grundlurad.

TERRIBLE CUSTOMER SERVICE
Emma agree my mattress is faulty.
Taken 6 weeks of constant messages all copied from scripts then finally an email to give a promise of a telephone call with a .se address so assume Sweden ... 2 weeks later receive a phone call from Ireland or more likely the Philippines again ... reading the same scripts ... absolutely refuse to replace my faulty mattress.
Disgusting customer service ... AVOID
Disgusting customer service ... AVOID
** EDIT IN RESPONSE - no email received - usual service

Resposta da Emma
Warning, avoid Emma beds until further notice
Have tried to contact the company but no one answers our emails for the 100 day return guarantee they offer!! Se have sent numerous emails, phone calls but no one ever replies and now the site is down. Until our case is resolved we consider the site to be a scam and will contact AR and KO to get our funds back.

Resposta da Emma
Fint erbjudande om att få prova en…
Fint erbjudande om att få prova en kudde. Och sedan ha möjlighet att returnera den om den inte passar. Och utan att behöva betala frakt. Dessutom en mycket hjälpsam kundtjänst.
Snabb leverans, skön madrass.
Kanske inte så sval som reklamen säger.
Bra madrass
Hade gärna sett att man kunnat ta del av lite mer information om madrassernas fasthet osv men är mycket nöjd med mitt köp. Snabb och problemfri leverans.
Produkten höll vad den lovade
Produkten höll vad den lovade - leveransen var smidig och i huvudsak hjälpsam
Produkten levererades efter 2 dagar
Snabb leverans, madrassen uppfyller förväntningarna. Paketet var ganska dammigt.
Madrassen är ok
Madrassen är ok. Ingen wow-upplevelse, men heller inte usch o fy. Glad att jag inte betalade fullpris för madrassen för den fungerar precis som en madrass ska, inte extraordinär som fullpriset tyder på. Den fyller sin funktion som madrass.

Läkande!!!
Alla varorna är alltid så som de beskrivs.
Ett av köpen nyligen var en bäddmadrass till min mor (91år). Hon har haft hemsk värk i axeln i 12 år. Fått varmbad , sprutor o en massa annat. Inget har hjälpt.
Efter 2 dygn på bäddmadrassen är hon smärtfri i axeln.
FANTASTISKT!
Ska hälsa o tacka ❣️
Varning för detta företag!
Varning för detta företag!
De går inte att nå på telefon. Det gick tidigare men kundtjänst har lagts ner. Mejlsvaren verkar vara skrivna av en robot och kan vara helt tokiga.
Jag har i ett och ett halvt år försökt lösa problemet med att jag fick en felaktigt monterad sängbotten. Fortfarande är det inte löst. Det efter otaliga telefonsamtal och mejl. Aldrig varit om någon sådan urusel behandling av en kund.

Resposta da Emma
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.