Rigtig god hjælp både med design af det helt rigtige indgangsparti, men også til at finde løsning på opståede udfordringer. Super flot finish på det færdige resultat. Helt fair priser. Stor anbefal... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fik udført nye vindues partier i vores udestue. Vi er meget tilfredse med arbejdet og kommunikation gennem hele processen. Kan klart anbefale Jackie og hans team.
Vi har fået udskiftet vinduer i vores kælder. God kommunikation med firmaet. Var hurtigt ude og måle op og herefter give et tilbud. Der blev givet gode anbefalinger til vinduerne vi fik skiftet. V... Ver mais
kontaktede Energitømreren i forbindelse med at alle vores ældre vinduer skulle skiftes til nye energivinduer. vi var meget i tvivl om hvilke vinduer vi skulle vælge til vores type hus og hvilken glas... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Energitømreren har været vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfører vinduesudskiftninger og nymontering af døre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at være én af de bedst bedømte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og præsentere elementerne før bestilling, hvis dette ønskes.
Informações de contato
Nyholms Alle 36 B, 2610, Rødovre, Dinamarca
- kontakt@energitoemreren.dk
- energitømreren.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Working with Energitømreren is a pleasure
Working with Energitømreren was a very positive experience. We visited their exhibition room where we get to know the materials and models/designs they offer. We selected the doors we wanted to install and they visited our place to measure the dimensions. We received the offer, we accepted it and the doors were delivered when they promised. The installation was surprisingly fast procedure. The result was excellent. The finishing around the doors is perfect and the doors work perfectly. They left our place cleaning everything around the installation, no scratches or marks or anything.

Resposta da Energitømreren ApS
Window and Doors for an entire 3 floor…
Window and Doors for an entire 3 floor house were changed in 3,5 days. Work was excellent quality and fast ! Also the team cleaned up everyday and stuck to the times planned 100%. Excellent job and would recommend any day !

Resposta da Energitømreren ApS
Alt som aftalt - flinke håndværkere
Arb. udført til aftalt tid. Håndværkerne ryddede op og støvsugede.

Tilfredsstillende arbejde
Tilfredsstillende arbejde. Gjorde rent efter sig undervejs og var meget imødekommende. Det var nemt at få kontakt til dem og få hjælp til det man efterspurgte.

Yderst tilfredsstillende arbejde👍
Yderst tilfredsstillende arbejde. Energitømreren er meget anbefalelsesværdig. Grundigt forarbejde, krav fra Andelseforeningen om helt korrekte farver på murarbejdet og vinduerne, der skulle skiftes, blev imødekommet uden problemer. Tre dygtige folk med øje for detaljer klarede jobbet indenfor lovet tid - inklusiv oprydning i arbejdsområdet og nede på gaden 🤩

Resposta da Energitømreren ApS
Fantastisk stykke arbejde og virkelig kompetence håndværkere
Vi har fået skiftet alle døre og vinduer. Fra start har Jackie givet en kompetent vejledning og vi har følt os guidet hele vejen.
Energitømrene har lavet en helt fantastisk stykke håndværk og vi er absolut mere end tilfredse. Håndværkerne har kræset for detaljerne og det er tydeligt det er et firma der går op i deres kunder.
De fortjener mine varmeste anbefalinger!

Super oplevelse!
Her kan man virkelig mærke, at man har gøre med specialister i vinduer. Super kommunikation og process op til montering, og perfekt finish.

Resposta da Energitømreren ApS
En helt igennem fantastisk oplevelse
En helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg har fået nye vinduer og døre i hele huset og kommunikationen samt serviceniveauet har været i top fra start til slut.
Holdet, som tog sig af montage bestod af yderst professionalle, meget høflige og arbejdsomme håndværkere og jeg følte mig tryg igennem hele processen.
Der blev hver dag ryddet super flot op og alt blev klaret på kun to dage!!!
Efterfølgende blev der udført eftersyn med små justeringer og jeg er virkelig tilfreds med resultatet.
Tak til Jackie for et super godt forløb og tusinde tak til Darek og hans hold for et flot udført arbejde.
Jeg er virkelig tilfreds og kan kun varm anbefale firmaet 😊

Resposta da Energitømreren ApS
Godt udført arbejde til tiden!

Resposta da Energitømreren ApS
Opmåling, bestilling og udskiftning af 3 småsprossede vinduer.
Jeg kan på det varmeste anbefale Energitømreren ApS. Helt fra den indledende dialog til det færdige resultat har vi kun oplevet at blive mødt med en meget høj grad af ordentlighed, professionalisme og faglighed. Vi havde fået anbefalet firmaet fra en nabo på vejen, og tog derfor fat i Jackie og hans team. Vi fik hurtigt en aftale i bogen om inspektion og opmåling. Priser og tegninger kom deslige hurtigt fra Outrup, som også var den producent vi gik efter, da vi har småsprossede vinduer. Gennem processen med tømreren har vi oplevet, at der er styr på detaljerne, og vi har haft en tæt dialog, som har gjort os trygge. Det at tømreren har eget showroom i Rødovre var virkelig en gave ift. at se og fornemme produkterne i virkeligheden. Du kan få lov at kigge gennem en 3 og 2 lags termorude og se, hvilken forskel tilvalgene om f.eks. en hvid varmkant og pulverlakerede anverfer og stormkroge kan gøre for det samlede resultat. På montagedagen mødte montørerne op som aftalt. Lederen og hans team var enormt venlige og hjælpsomme. De dækkede fint af på gulvene og ryddede enormt pænt op efter sig både inde og ude - og efterlod i det hele taget et flot resultat.
Efter endt leverance oplevede vi, at Jackie kontaktede os for at høre, om vi var glade for resultatet. Dette viser for mig en enormt stor ærekærhed omkring fagligheden og et ønske om at efterlade kunderne glade og tilfredse:)

Resposta da Energitømreren ApS
Udskiftning af vinduer og døre
Energitømreren har hjulpet os med at skifte vores vinduer og døre. Vi har et gammelt hus fra 1910 og ønskede at bevare udseendet af huset i videst muligt omfang. Vi fik hurtigt svar på vores henvendelse, og Jackie kom ud og snakkede med os om vores ønske og vejledte os ift. den bedste løsning. Processen har været nem, aftaler blev overholdt og kommunikationen var god. Tømrerne, der kom ud og udførte arbejdet, var mødestabile, effektive, grundige, smilende og venlige. Alt i alt en rigtig god oplevelse fra ende til anden.

En varm anbefaling
Vi har været enormt tilfredse med Energitømreren.
Vi fik kyndig vejledning ifm. Med bestilling og et gennemgående godt indblik i, hvordan processen ville forløbe.
Monteringen gik i gang samme dag som vinduer og døre blev leveret. De skulle lave hun i en mur, udvide et vinduesparti til at være en skydedør og montere både facadedør og fem vinduer. Arbejdet blev udført med flot finish, gode løsninger på uforudsigelige problemer og høj grad af professionalisme på lidt over to dage. De rykkede ind med en stærk flok velkoordinerede og arbejdsomme håndværkere, der tydeligt kunne deres kram. Det var en fornøjelse at opleve

Resposta da Energitømreren ApS
Hurtige, hensynsfulde og flot arbejde!
Vi er meget tilfredse med arbejdet med udskiftning af ældre vinduer og en havedør. Håndværkerne var hurtige, hensynsfulde og har lavet et flot arbejde!
Og så nyder vi det bedre indeklima, som de nye vinduer giver!

Resposta da Energitømreren ApS
Super kvalitet leveret fra start til slut
Vi havde en større opgave med udskiftning af 14 elementer (døre og vinduer) fra stueetage til 2 sal
Fra start blev vi godt rådgivet omkring hvilke elementer vi skulle vælge med omtanke for både funktion og visuelt udtryk.
Selve installationen blev udført i starten af januar i snevejr. Det var en utrolig god oplevelse og resultatet er bleve rigtig godt og med god fokus på finish også.
Igennem hele processen har der været god kommunikation og de er altid nemme at komme i kontakt med.
Jeg vil selv benytte Energitømreren igen når vi skal have udskiftet næste runde af vinduer i bores hus

Resposta da Energitømreren ApS
Perfekt fra start til slut
Perfekt fra start til slut! Smukke vinduer og montering er perfekt og effektivt udført. Vi kommer igen når de næste vinduer skal skiftes 👍👍

Super oplevelse med projekt-nye-vinduer
God energi fra start til slut. Hurtigt og flot eksekveret, og alt blev efterladt i skønneste orden.

Resposta da Energitømreren ApS
Effektive og god service!
Det var en super behagelig oplevelse at have med energitømreren og Jackie at gøre. Jackie god med gode råd og delte ud af sine erfaringer, så vi fik det bedste produkt!
Hurtig service og tilbud, og realistiske og overholdte tidsplaner. Super kompetente installatører som klarede opgaven perfekt, selvom der opstod lidt udfordringer ved installationen.
Vi kan varmt anbefale energitømreren!

Resposta da Energitømreren ApS
Meget omhyggeligt arbejde og flinke…
Meget omhyggeligt arbejde og flinke medarbejdere.
Super dejlig oplevelse.

Fra start til mål
Fra start til mål - en god oplevelse.
Planlægning og proces hjælper en godt gennem forløbet. Og hvad der bliver lovet bliver holdt. Super rådgivning og super resultat.

Nye døre og vinduer
Vi har fået skiftet døre og vinduer i hele huset. Super dygtige håndværkere som var rigtig godt vejledt af formanden Darek. Kæmpe ros! Vi er meget tilfredse.
Vi vil til enhver tid anbefale energitømreren til andre.

Resposta da Energitømreren ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.