Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Babyfryd er en rigtig dejlig shop som har lige netop de mærker vi bruger mest herhjemme. Jeg oplver altid en service der er helt i top og har også en enkelt gang fået ombyttet et par bukser da de va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Simpelthen lækre vare, hurtig levering, super søde kundeservice og altid pænt pakket når man modtager sine vare. Jeg bestilte et Anemone katvig regnslag denne gang og det er super flot og lækkert.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har nu handlet hos Babyfryd.dk igennem de seneste 2 - 3 år. Jeg har i den tid været yderst tilfreds med såvel deres service, levering og sortimentet. Samme gør sig gældende for returnering af var... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina

Informação fornecida por fontes externas variadas

Eness forhandler tøj og tilbehør til modebevidste kvinder. Lynhurtig levering og kundeservice i top.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde varen få dage efter bestilling og var hele tiden informeret om hvor langt de var i processen

19 de janeiro de 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse - Den er værdsat 🥰

Ha' en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ofte gode rabatter og godt udvalg

Ofte gode rabatter og godt udvalg.

Dejligt at kunne hente varerne og dermed spare fragten 👍🏻😄

10 de outubro de 2024

Hej Matilde,

Det var da en dejlig anmeldelse at møde ind til 😊 Tusind tak for den og ha' en skøn dag 🥰

Hilsner fra Anja og Mikael
Eness.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fin vare til en god pris

Super fin vare til en god pris, den var flot pakket ind, og leveringen var rigtig hurtig. Pakken kom dagen efter allerede. Kan varmt anbefales :)

30 de outubro de 2024

Hej Pernille,

Tusind tak for din fine anmeldelse - det varmer 🥰

Ha' en dejlig dag...

Alt gik super nemt

Alt gik super nemt. Varen er fin, leveringen, som lovet hurtig. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

30 de julho de 2024

Hej Stine,

Tusind tak for din fine anmeldelse - den er vi rigtig glade for 😊

Vi glæder os til at betjene dig i shoppen en anden gang...

Ha' en dejlig dag.

Eness.dk

Virkelig hurtig levering.

Virkelig hurtig levering og altid gode og korrekte beskrivelser at varerne på hjemmesiden.
Kan kun anbefale Eness

11 de janeiro de 2024

Hej Anette,

1000 tak for din fine anmeldelse - den betyder mere for os end du aner 😊

Ha' en dejlig weekend.

Topklasse service

Hvis man ikke har handlet hos Eness før, så burde man gøre det med det samme, for service er i topklassen 👍🏼 de gør det så godt både mht. levering, men også det at man kan stole på, at det er super kvalitet man får 😊 på instagram i story kan man dagligt blive inspireret og se tøjet på og få forklaret hvordan kvalitet og størrelse er ♥️ kan kun anbefales 👏🏼👍🏼

6 de outubro de 2023

Hejsa,

Tusind tak for den fine anmeldelse - den sætter vi virkelig pris på. Vi glæder os to at "se" dig igen i shoppen og på Instagram 😊

Ha'en dejlig dag ☀️

Bedste hilsner fra,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet ved eness mange gange…

Jeg har handlet ved eness mange gange gennem de seneste år. Jeg følger dem på Instagram, hvor der er god inspiration og information om tøjet.
Skulle der være det mindste hjælper de altid med en løsning og der er altid god service og hurtig levering.
Senest bestilte jeg en kjole mandag kl 13.30, tirsdag kl 8.30 kunne jeg hente den i pakkeboksen.

19 de setembro de 2023

Hej Anne,

Det var da en skøn anmeldelse at læse her onsdag morgen - tusind tak for den 🥰

Og tak fordi du støtter op om vores lille butik - det sætter vi stor pris på 👏

Ha' en skøn dag 😊

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Jeg er helt vild med den flotte måde man modtager sine varer pakket ind.
Er glad for kjolen - tusinde tak!

20 de fevereiro de 2023

Hej Nataline,

Tusind tak for din fine anmeldelse - Den er vi meget glade for 😊

Og lige så skønt er det, at du er blevet glad for din nye kjole.

Ha' en skøn dag...

Super god hjemmeside

Super god hjemmeside, nem og overskuelig, lynhurtig levering og god kvalitet. Helt sikkert et sted jeg skal købe flere kjoler fra.

4 de janeiro de 2023

Hej Birte,

Tusind tak for din fine anmeldelse - den sætter vi virkelig pris på 😊

Vi glæder os til at byde dig velkommen i shoppen en anden gang...

Bedste hilsner fra,

Maks stjerner!

Whau! Nemt at bestille. Kort leveringstid. Gjort sig umage med indpakning - lækkert at åbne.
Kan kun blive maks stjerner. I gør det godt!!!

21 de outubro de 2022

Kære Bente,

Tusind tak for din fine anmeldelse - den varmer mere end du aner ♥️

Kh Team Eness

Fantastisk hurtig levering

Bestilte en t-shirt i søndag, endda men gode rabatter på - har modtaget den i dag tirsdag - med en sød lille hilsen :-)

18 de outubro de 2022

Hej Dicte,

Tusind tak for din fine anmeldelse - den varmer i en tid som denne 😍

Ha' en skøn dag ☀️

Fast delivery

I have ordered the dress and received it the next day! Turbo speed service 😁 Definitely will order again ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 de julho de 2022

Hi Gabriele,

Thanks for your kind words 😊 We look forward to welcoming you in the shop again.

Have a nice day ☀️

Best regards,
www.Eness.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en vare igår aftes og har…

Jeg bestilte en vare igår aftes og har allerede modtaget den! Dejligt med hurtig levering👍🏼

19 de maio de 2022

Hej Elif,

Dejligt at du tager dig tid til at skrive om din gode oplevelse - det sætter vi stor pris på 😊

Ha' en skøn weekend ☀️

God og hurtig service!

3 de maio de 2022

Tak for de fine ord og de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på 😊

Ha' en dejlig dag ☀️

De varmeste anbefalinger herfra

De varmeste anbefalinger herfra! Jeg købte en dyr kjole (1200kr) og fandt en fejl i syningen på bindebåndet. Jeg skrev en mail og straks fik jeg sendt et nyt bånd.

8 de dezembro de 2021

Hej Marina,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse 😊 Og så med 5 stjerner til trods for en fejl på din vare - Det sætter vi virkelig stor pris på 👍

Ha' en fortsat skøn dag...

KÆMPE anbefaling

KÆMPE anbefaling! Jeg opdagede at min favoritjakke var slidt i stykker. Jeg søger på nettet efter modellen. Eness dukker op. Jakken er på tilbud. Jeg tjekker trustpilot og ser 4.9 stjerner. Jeg bestiller. Og 20(!) timer senere, kan jeg hente jakken i en nærboks. Og ja, det var KUN 20 timer! Jeg er imponeret, duperet og glad! TAK!

-udover det, er deres mails med ordrebekræftelse, afsendt ordre osv skrevet i et legende og levende sprog, fremfor det klassiske kedelige - fedt!

6 de agosto de 2021

Hej Ditte,

Tusind tak for den fine anmeldelse - det er dejligt at møde ind til sådan en mandag morgen 😊☀️

Vi håber at du bliver glad for jakken 👍

Ha' en skøn dag.

Nemt og hurtigt

Bestilte søndag og har modtaget i dag tirsdag. Varen var præcis som beskrevet. Kan kun anbefale :-)

20 de abril de 2021

Hej Camilla,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre fra en tilfreds kunde 😊

Ha' en fantastisk dag ☀️

God oplevelse!

God oplevelse! Varerne er pakket flot ind og leveringen er hurtig :-)

6 de março de 2021

Hej Signe,

1000 tak for den fine anmeldelse - skønt at høre, at du har været tilfreds med vores indsats 😎

Ha' en skøn dag ☀️

Bedste hilsner fra Mikael og resten af Eness holdet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet her for første gang

Har handlet her for første gang, det bliver absolut ikke den sidste. 👍🏼
Hold op en hurtig levering, og varerne er pakket flot ind.
I får 10 ⭐️ herfra, glæder mig til at handle hos jer igen..

20 de fevereiro de 2021

Hej Henriette,

10 stjerner - det er vi super glade for her på kontoret 😊

Nu bliver der fløjtet og nynnet resten af dagen ved pakkebordene.

Tak for det! Og på genklik...

Mikael og Team Eness

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais