Engrosservice Avaliações 463

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svarer ikke på henvendelser på mail, enda etter flere mailer er send. Holder ikke leveringstid etter det som står på nettsiden, bestilte en vare for 3uker siden. Ikke fått noe sporingsnr enda, svarer... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpte en elektrisk firhjuling hos engrosservice. Det tok mye lenger tid før varen kom enn jeg fikk beskjed om. Prøvde å kontakte de uten hell, ble ringt opp av en sur og frekk mann som var skikkelig... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

7 veckor har gått nu och ingen leverans ännu, norska delen svarar inte på mail eller telefon, den svenska gör det vilket är positivt men usla på leveranserna skyller på fraktbolagen, de har bytt från... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en atv til guttungens 5 årsdag, lykken var stor da han pakket ut denne og fikk kjøre atv. Den holdt vel 6 ganger før det røk noe i "easy starten" sendte de en epost uten å få svar. Har enda i... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uten respons, intet salg!

Svarer ikke på telefon (forsøkte 3 forskj dager nå i februar) ...og svarer ikke på epost.
Heldigvis finnes det andre steder de selger el biler til barn. (MB G63).
Styr unna.

19 de fevereiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Umulig å få kontakt på mail

Etter å ha sendt 3 mail, med spørsmål om et produkt, uten å få svar..... ja da ble det ikke noe kjøp på meg. Hadde håpet det jeg har hørt var feil, men etter denne opplevelsen er jeg redd kundeservice ikke er deres styrke..... Kundeservice er helt nødvendig når man bestiller dyre varer på nett og må få det tilsendt.

18 de fevereiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpte en stor3 fase kompressor fra…

Kjøpte en stor3 fase kompressor fra dem, tanken full i stålkuler fra sandblåsing, fikk beskjed om å ordne det selv så skulle jeg få komensasjon, og det gjorde jeg, det varte og rakk ingen kompensasjon de begynte heller å diskutere på hvor lang tid jeg brukte og bla bla, de hadde kommet billigere unna enn å få den sendt i retur fikset det og så sendt den ut igjen uansett!
Nok om det, når jeg skulle få koblet denne opp, da viste det seg at de løy, det var ikke mulighet å velge mellom 220v og 380v... denne kunne kun benyttes mellom 380v og 400v. Jeg skulle få dekke utgifter så elektriker på plassog bytte av en dings jeg ikke vat hva var, men det kostet meg over 2000.- kroner... kompensasjon? Nei, da var de plutselig utilgjengelige, vanskelig å få tak i og kom aldri noen vei... burde anmeldt dem til politiet hadde jeg orket....

Hadde egentlig glemt dette men når de nå begynner å spamme meg ned med mail om tilbud og julegaver og bla bla, for de også har glemt tydeligivs, da er det f... meg nok!§
Aldri handle med dette firmaet, de lurer, lyver, og gjør ikke som de skal i henhold til hva som forventes av en seriøs forhandler!!!!
sky dem som pesten om du ikke vil ha problemer!

17 de dezembro de 2021

Meget useriøst firma

Meget useriøst firma. Gir mye uriktige opplysninger og mye direkte feilinfo. Har i mange mailer etterspurt dokumentasjon på bl.a. fraktpris og fraktfirma på en avbestilt mopedbil. Fått navn på fire forskjellige fraktselskap og noe som virker som en falsk faktura. Engrosservice i Moss virker uhederlig og uærlig. Er veldig skuffet da de viser særdeles liten kundevennlighet.

11 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varning! Handla inte från företaget!

Vi har köpt en fyrhjuling, mycket lång leveranstid trots att de lovade leverans före jul. Fyrhjulingen började krångla efter kort tid, efter flera kontakter med kundtjänst fick vi en reservdel. Kort efter det gick drivaxeln sönder, upprepade försök att nå företaget. Vi blev uppmanade att ta emot en ny motor och byta själva. Det senaste är att de ska ta tillbaka den och byta hela motorn. Tiden går och inget händer. Rekommenderar att INTE handla via företaget!

30 de setembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sells cheap defect products from China

Sells cheap defect products from China. Been waiting multiple months at a few occasions to receive the needed reserve parts, when received they were broken and this kept going until the warranty was out. Buy elsewhere if you can

9 de agosto de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topp service

Kjøpte en hjullaster fra Engrosservice, var ting jeg ikke var helt fornøyd med. Men de ordnet opp med en gang. Topp service, kan varmt anbefales👍👍👍

12 de junho de 2021
logotipo da Engrosservice

Resposta de Engrosservice

Hei Johan Kåre, Vi setter stor pris på tilbakemeldingen du har gitt oss. Mvh Engrosservice.no

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anbefales!God pris

Anbefales!God pris, kundebehandling, og kvalitet. Topp service hele veien. Ved reklamasjoner sist gikk det riktig for seg. Anbefales!

21 de abril de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais