Engrosservice Avaliações 463

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svarer ikke på henvendelser på mail, enda etter flere mailer er send. Holder ikke leveringstid etter det som står på nettsiden, bestilte en vare for 3uker siden. Ikke fått noe sporingsnr enda, svarer... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpte en elektrisk firhjuling hos engrosservice. Det tok mye lenger tid før varen kom enn jeg fikk beskjed om. Prøvde å kontakte de uten hell, ble ringt opp av en sur og frekk mann som var skikkelig... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

7 veckor har gått nu och ingen leverans ännu, norska delen svarar inte på mail eller telefon, den svenska gör det vilket är positivt men usla på leveranserna skyller på fraktbolagen, de har bytt från... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en atv til guttungens 5 årsdag, lykken var stor da han pakket ut denne og fikk kjøre atv. Den holdt vel 6 ganger før det røk noe i "easy starten" sendte de en epost uten å få svar. Har enda i... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en motor med gear til en…

Jeg bestilte en motor med gear til en elektrisk bil for barn av typen Ford Ranger.

På grunn av manglende spesifikkasjoner på hjemmesiden måtte jeg ringe og høre om de hadde korrekt type. (8500 RPM og 12 Volt)

I telefonsamtalen med Thomas hos kundesupport fikk jeg vite at de hadde den korrekte typen motor med gear på lager og de kunne sende den med en gang denne var bestilt og betalt.

Jeg bestilte og betalte samme dag dvs. 2. juni.

Jeg har snakket med kundeservice flere ganger og de forteller at pakken kommer.

Nå har vi kommet til 13. juni og ingen pakke har kommet i posten.

Leveringsstatus fungerer ikke på firmaets hjemmeside og jeg har forsøkt resette passordet i håp om at det skal hjelpe. Men jeg mottar ikke noe mail for å kunne resette passordet. Dette gjorde jeg oppmerksom på i siste telefonsamtale med kundeservice og de svarte meg ikke på dette problemet.

Jeg har ringt kundeservice flere ganger og de svarer ikke

Nå syns jeg dette begynner å bli useriøst og når jeg leser andre kunder sine brukererfaringer så er ikke dette akkuarat tillitsvekkende.

Oppdatering 14. juni
Jeg ringte kundeservice hos Engros Service og snakket med Tomas. Jeg etterlyste pakken og han fortalte at de hadde skiftet fra Post Nord til Bring. De hadde gjort dette på grunn av mange pakker som ble borte. Pakken ble på grunn av dette ikke sendt før 12. juni. Han fortalte at han sender hundre pakker hver dag og at han ikke har oversikt over pakkene som blir sendt.

I dag 14. juni ringte jeg og snakket med Thomas på kundeservice. Han skjekket sendingsnummeret og fortalte at pakken var sendt 12. juni og han mente pakken ville komme til meg senest 16. juni. Hvis dette stemmer har det gått 11 dager fra jeg bestilte og betalte. En vare de hadde på lager som skulle sendes samme dag. De lovte å sende pakken samme dag som den ble bestilt den 2. juni.

Ikke rart at det ikke fantes noe sendingsnummer den 5. juni da jeg snakket med Tomas på telefonen. Han svarte meg ikke når jeg etterlyste dette. Årsaken var at pakken ikke var sendt.

Jeg spurte om å få sporingsnummeret i dagens telefonsamtale som han motvillig gav meg og jeg fikk mail med sporingsnummeret.

Når jeg fikk sporingsnummeret står det Post Nord som befrakter og ikke Bring slik han sa til meg i telefonen. Så dette med at de hadde skiftet fra Posten til Bring var blank løgn.

Det står i bestillingsmailen at jeg kan spore pakken datert 2. juni. Men dette sporingssystemet kan ikke brukes hvis man ikke er registrert bruker fikk jeg vite av Tomas i dag på telefonen. Hvorfor informerte ikke Thomas meg om dette da jeg snakket med han på telefonen 5. juni da jeg fortalte at jeg ikke fikk sporingsfunksjonen til å fungere og jeg hadde ikke mottatt noe sporingsnummer på mail.

Oppdatering 19. juni
Jeg ringer til Engrosservice. De aviste oppringningen fra meg første gangen og etter dette svarer de ikke.

I følge pakkesporingen til Posten står det følgende:

"Pakken er bestilt og betalt, og vil bli levert 2-5 virkedager fra pakken er innlevert hos Posten" (Dette var datert 9. juni)

Thomas hos Engrosservice fortalte i telefonsamtale at de hadde sendt pakken den 12. juni. Det har de tydeligvis ikke gjort, for nå har det gått en uke fra de angivelig hadde sendt pakken.

Det har gått lang tid og jeg vil sluttføre dette innlegget nå 27. mai 2024. Jeg skulle gjort dette tidligere. Etter å ha truet med politianmeldelse for svindel fikk jeg pengene tilbake og jeg ble lovet en motor med gear som de allerede hadde sendt. Denne forsendelsen kom aldri og det forventet jeg heller ikke. Thomas er størst i løgn.

Dette firmaet frarådes av meg på det sterkeste

Kjøp fra andre steder og ikke fra dette USERIØSE firmaet.

Det er tryggere og går raskere å bruke E bay og få varene fra f.eks. Kina

13 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Styr langt unna dette firmaet

Styr langt unna dette firmaet. Har vært uproft fra dag 1. Først får jeg problemer med produktet jeg kjøpte, og deretter har jeg ventet i flere mnd på en lader som aldri kommer, men som jeg har betalt for. Har vært mer fokus på at jeg skal betale, enn at produktet blir levert. Dette er elendig kundeservice, og det verste firmaet jeg har vært borti.

24 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har en om tvister reprasjon/reklamasjon…

Har en om tvister reprasjon/reklamasjon på en liten motorsag.
Fikk den sendt i retur da choken han seg opp og var fast.
Nå forlanger de porto dekning på reprasjon, med henvisning til at ikke det er noe galt med den.
Ville jo ikke sendt det inn om det ikke var det,
styr unne dette firmaet.

31 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjøpte elektrisk traktor! Svært fornøyd!

Bestilte en elektrisk traktor i 4 årsgave til min sønn. Bestilte i påska, var redd den ikke skulle komme frem før feiringen. Men det gjorde den. Kunne hente den på 4 virkedag, rask levering. En veldig glad 4 åring, og traktoren var vi veldig fornøyde med! 🤩

16 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Folk bør tenke seg om mange ganger før…

Folk bør tenke seg om mange ganger før man handler hos engrocervise,mer useriøst firma skal man lete lenge etter, dem påstår at dem har delelager,men det er bare bløff, har ventet på deler iden før jul, men ikke fått det jeg skal ha enda.

2 de março de 2023

Bare å holde seg unna!

Bare å holde seg unna!

Bestilte en snøfreser i januar, hørte ikke noe på en stund, så sendte mail for å høre om status på ordre, fikk ikke svar. Prøvde så epost til salg og kundeservice, samt kontaktskjema på nettsiden, fortsatt ikke svar, prøvde å ringe de men de tar ikke telefonen.
Nå har jeg forsøkt å heve kjøpet å få pengene tilbake, men fortsatt er det bare stille fra de.

Neste steg her nå blir å klage de inn til forbrukertilsynet.

UPDATE:
Endte med å opprette reklamasjon på kjøpet hos banken, så tar de det videre med å kreve tilbake pengene og evt. anmeldelse hos politiet.
Anbefaler andre som ikke får det de har kjøpt til å gjøre det samme.

UPDATE 2:
Fikk saken opp til mekling hos forbrukertilsynet, men surprise surprise, de svarte ikke der heller.
Heldigvis fikk jeg kortreklamasjon godkjent hos banken, så jeg fikk pengene tilbake, men da sendte engrosservice/euroshopper group meg et inkassokrav på samme summen jeg hadde fått refundert.
Mer useriøs aktør skal du lete lenge etter.

1 de março de 2023

Useriøst firma…

Har aldri i mitt liv erfart eit så useriøst firma. Dei direkte lyver i telefonsamtale før bestilling, dei tar ikke telefonen og ei heller besvarer epost etter handel.

30 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dette er et meget useriøst firma

Dette er et meget useriøst firma, vi kjøpte 2 nye Linhai 300 i september 2021. Det tok ikke lang tid før problemene begynte å balle på seg med disse maskinene, den ene stod inne på verksted i nesten 3 mnd uten at de hadde gjort noe som helst med den, da jeg kom med den ble jeg møtt med at de hadde ikke tid. Etter at jeg nå i ettertid har undersøkt litt så har jeg funnet ut at de ikke har noe godkjent verksted. Så mitt råd til dere som måtte lese dette hold dere langt unna dette firma. De tar ikke telefonen og ei heller besvarer epost. De har heller ingen delelager slik som det står at de har. Den stakkars mekanikeren de har der inne må gjøre alt og blir ikke ferdig med noen ting.

29 de junho de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det begynte med en dårlig opplevelse da…

Det begynte med en dårlig opplevelse da pakken ikke ble levert inn til postnord som avtalt. Pakken ble kun registrert inn slik at vi så at sending var påbegynt, men ikke levert posten. Etter 3 uker etterlyste vi pakken via kundeservice hos Engosservice. Dagen etter ringte Engosservice oss og de sørget umiddelbart for at pakken ble levert postnord. Så da ble vi fornøyd selv om det tok litt tid.

20 de dezembro de 2022

Bestilte vare

Bestilte vare, den kom veldig kjapt.
Oppdaget at det var skader på vare og den rett og slett var defekt.
Ringte inn og fikk sendt over bilder og forklaring på hva som var defekt.
Fikk svar samme dag om at de tok varen tilbake. Fikk returlapp dagen etter.
Veldig fornøyd med kundeservice fra Thomas.

27 de novembro de 2022

Bestilte en ATV 110cc

Bestilte en ATV 110cc, sa jeg tok den til en bestemt pris inkl hjelm. Betalte med en gang og leste disse anmeldelsene i ettertid, kjente jeg fikk dårlig følelse og ringte til han, kan virke som det er litt dårlig kundeservice over tlf men de holdt ord slik vi var enig om. ATV kom men uten hjelm, ringte til de og hjelmen ble sendt til meg samme dag. Min opplevelse er at Thomas holder det han lover og personlig er ikke jeg redd for å handle her igjen. ATV virker helt utmerket og hjelmen var super.

27 de outubro de 2022

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice
Deler som ble bestilt ble ikke sendt før dagen etter de ble skriftlig avbestilt selv om de sa de sender neste virkedag. Svarer ikke på Mail eller telefon.

11 de setembro de 2022

Sykkel

Kjøpte en MTB sykkel av de i 2020, den bar tydelig preg av dårlig kvalitet bare ett år senere. Deler løsner og stort sett alt ruster. Har nå vært i samtaler med de på telefon og sms uten å komme til enighet. De tilbyr kun rabatt på ny sykkel.
Saken er nå tatt til Forbrukerrådet og jeg anbefaler ingen å kjøpe sykkel av disse da de er av fryktelig dårlig kvalitet!

3 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service

Se mange legger ut om dårlig service her. Opplevelsen min er noe helt annet. God kundeservice synes jeg de har og barne atv fungerer tipp topp. Hadde i utgangspunktet bestilt en annen men den hadde lang leveringstid, her ordnet de opp slik at vi fikk en annen modell tilsendt raskt.

12 de julho de 2022

Euroshopper/Engrosservice

Engrosservice / Euroshopper
Jeg bestilte ATV 1000w med kjøreutstyr. ordre og
hentegode til postnord ble sent umiddelbart, men Postnord har ikke henta noe etter 14 dager.
T P (innhaver) sier det er noe tull med noen strek koder, men så på tekstmelding får jeg beskjed at Postnord har henta pakken, bare tull og svindel, de har ikke henta noe. han skylder meg over 9K som de ikke er villig å betale tilbake. ikke handle noe på disse sidene da det er sansynligvis kroken på døra snart og de tapper selskapet til egen vinning med svindel. blir politianmeldt til uken om ikke noe skjer.

5 de julho de 2022

Dålig service

Dålig service, fuskare som säljer billig säker från Kina,
De vet inte vad betyder garanti.
De svarar inte på mejl om man vill ha reklamation.

4 de julho de 2022

Svindel ?

Nettside gir inntrykk av å være en seriøs nettbutikk men når du har gjennomført bestilling og betalt så endrer fort bilde seg. Jeg har prøvd å kontakte dem via telefon uten at noen besvarer. Har også sendt e-poster, her er det heller ingen svar fra dem. Er nå over 3 mnd siden jeg gjennomførte bestillingen. Var også innom deres utleveringssted i Moss, vedkommende jeg møtte kunne ikke besvare noe og lot meg heller ikke få kontakt med innehaver av denne butikken. Føler meg naturligvis lurt og vil advare andre mot å handle her. Trist da jeg har handlet mye på nett fra andre aktører men er første gang jeg har opplevet dette. Har også opphevet kjøpet ihht norsk kjøpslov og innenfor tidsfrist, pengene er ikke returnert.

30 de junho de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais