Vorig jaar oktober een telefoon hoesje besteld en betaald, nu nog steeds niks ontvangen. Diverse mails gestuurd maar geen reactie!!!!! Bestel hier niet!!!!!
Veja o que dizem as avaliações
Heel mooi telefoon hoesje, keychain en airpods case, snel ontvangen. De airpods case is roze, super tevreden mee. Mijn telefoonhoesje en keychain zijn rood en deze geven beide af! Ik heb een beige... Ver mais
Ik heb maandag 20 november een telefoon hoesje besteld, het was voor 17:00 uur besteld de volgende dag in huis. Heb alleen een bevestiging van mijn bestelling gehad, verder geen verzendbevestiging of... Ver mais
Al vaker besteld bij Enrich, altijd tevreden geweest. Ik heb bij 1bestelling een kleine ‘productiefout’ gehad: Op mijn gepersonaliseerd hoesje, stond de naam niet mooi in het midden. Hiervoor heb... Ver mais
Detalhes da empresa
Luxury Personalized Leather Accessories
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
As pessoas também visitaram
1 week gewacht terwijl er beweert werd…
1 week gewacht terwijl er beweert werd dat de levering 1 dag na bestelling ging gebeuren

Misverstand & Rechtzetting
Vermeld op de site dat wanneer je voor 17u besteld op een werkdag, het de volgende dag geleverd is. Dit is helaas niet correct. Heb het vorige week maandag (24/4) besteld en tot op heden is mijn pakje nog steeds niet bij post NL. Geen probleem als dit langer duurt, maar dan moet het niet vermeld staan op de site of duidelijk vermelden dat verzending naar bepaalde landen langer kan duren.
Dinsdag (2/3)
Enrich heeft me een persoonlijk bericht gestuurd en hebben onmiddellijk uitgezocht wat de reden van de vertraging was en opgelost. De dag erna had ik mijn hoesje thuis geleverd. Dit vind ik een zeer mooi gebaar en heel netjes. Ik ben zeer tevreden van hoe ze het hebben aangepakt en van hun service.
Perfecte kwaliteit
Super goede service!
super goede service. Enrich heeft ervoor gezorgd dat alle vrouwen bij Vertigo Games een leuk cadeautje kregen voor internationale vrouwendag! Niet alleen heel snel geschakeld, maar ook een topkwaliteit geleverd aan accessoires. Dik tevreden en zeker herhaling vatbaar 😁
Leveringen duurt heel lang…
Leveringen duurt heel lang…
Elke dag een nieuwe mail waarop morgen toe komt en komt elke keer niet toe

geen reactie ontvangen
ik heb ze na het plaatsten van mijn bestelling gemaild en nooit een reactie terug ontvangen. helaas want met vragen kon ik replyen op hun mail.

Resposta da enrichofficial.com
Al eerder hier wat besteld
Al eerder hier wat besteld, altijd tevreden. snelle levering. Dat ging nu wat minder snel maar kwam door de staking bij Post NL
telefooncase en airpods…
Alles vlot verlopen. ook na levering nog een factuur ontvangen waarbij dat initieel niet gevraagd was.
Snelle levering en hoesje ziet er mooi…
Snelle levering en hoesje ziet er mooi uit
Mooie producten en snelle levering.
Een super service..
Mooi artikel en goed volgens afspraak…
Mooi artikel en goed volgens afspraak op tijd geleverd
Goed en snel geleverd
Hoesje niet eens een week en laat al…
Hoesje niet eens een week en laat al los aan de zijkanten.
hoesje verkleurd snel
Top kwaliteit & mooi
Voor de 2e keer hoesje en sleutelhanger besteld, super mooi en heel goede kwaliteit!!!
Ik heb een blauwe besteld vervolgens…
Ik heb een blauwe besteld vervolgens krijg ik een zwarte toegestuurd?