enrichofficial.com Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vorig jaar oktober een telefoon hoesje besteld en betaald, nu nog steeds niks ontvangen. Diverse mails gestuurd maar geen reactie!!!!! Bestel hier niet!!!!!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Heel mooi telefoon hoesje, keychain en airpods case, snel ontvangen. De airpods case is roze, super tevreden mee. Mijn telefoonhoesje en keychain zijn rood en deze geven beide af! Ik heb een beige... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb maandag 20 november een telefoon hoesje besteld, het was voor 17:00 uur besteld de volgende dag in huis. Heb alleen een bevestiging van mijn bestelling gehad, verder geen verzendbevestiging of... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al vaker besteld bij Enrich, altijd tevreden geweest. Ik heb bij 1bestelling een kleine ‘productiefout’ gehad: Op mijn gepersonaliseerd hoesje, stond de naam niet mooi in het midden. Hiervoor heb... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda

Luxury Personalized Leather Accessories

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

87 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helpt niet mee naar een oplossing!

Helpt niet mee naar een oplossing!! Slechte service

1 de julho de 2022
logotipo da enrichofficial.com

Resposta da enrichofficial.com

Beste Saskia,

Bedankt voor je feedback. Zonde van de 1*review aangezien wij niet verantwoording kunnen nemen van een product die door jezelf verkeerd is besteld, desondanks hebben wij een schappelijke oplossing aan je geboden, waar je verder niet op gereageerd hebt..

TEAM ENRICH

Superblij mee

Snelle levering. Ben blij met mijn gepersonaliseerde airpodcase en telefoonhoesje. Je kan kiezen uit meerdere kleuren en items. Deze zijn mooi samen te combineren. Zeker een aanrader

18 de maio de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Quality and customer service on top!!

Echt een aanrader als je op zoek bent naar goede kwaliteit t-shirts met de perfecte fit. Ik had een aantal t-shirts besteld voor mijn vakantie en geniet er nog steeds van.

Wel vreesde ik dat ze niet op tijd binnen zouden komen gezien mijn late bestelling. Maar dat hebben ze helemaal op orde daar, super goede customer service! Keep the good work going!

16 de maio de 2022

Top producten

Ik heb de producten super snel mogen ontvangen! Alle producten zijn van goede kwaliteit, absoluut je geld waard! Ik ben zeer tevreden.

4 de maio de 2022

Luxe telefoonhoes

Onlangs heb ik een telefoon hoesje besteld bij Enrich. Fijne toegankelijke en overzichtelijke website met een snelle levertijd. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Hij past perfect, is echt leer en heeft een luxueuze uitstraling.
Ik ben aangenaam verrast !

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heel slecht bedrijf heb me pakketje…

Heel slecht bedrijf heb me pakketje meer dan 3 weken geleden besteld nog steeds niet binnen

logotipo da enrichofficial.com

Resposta da enrichofficial.com

Beste Mev Toyss,

Bedankt voor je feedback. Wij hebben je hiervan per email tijdig een update verstuurd. PostNL heeft het pakket teruggestuurd vanwege een toevoeging die je niet hebt opgegegeven bij het plaatsen van je bestelling. Wij bieden een coulante oplossing aan om het pakketje alsnog op onze kosten opnieuw naar je te versturen en zijn tot heden nog steeds in afwachting op een juist adres/punt.

We zien een positieve reactie en medewerking graag tegemoet.

-TEAM ENRICH

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leer ging snel los zitten

Het leer aan de randen van de hoes ging na 4 maanden al los zitten. Dit was na een half jaar zodanig dat de hardcase dat eronder zit goed te zien was. Nu 9 maanden verder en de hardcase is op sommige hoeken kapot.
Ik ben er echt niet tevreden mee, de hoes ziet er nu niet uit. Vooral gezien de hoge prijs.

Erg slechte prijs kwaliteit verhouding dus.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Heel mooi telefoon hoesje maar pasop! Rood geeft af!!

Heel mooi telefoon hoesje, keychain en airpods case, snel ontvangen.
De airpods case is roze, super tevreden mee.
Mijn telefoonhoesje en keychain zijn rood en deze geven beide af! Ik heb een beige winterjas en door een regen bui is mijn hele jaszak rood verkleurd omdat mijn sleutels en telefoon daarin zaten! Goed oppassen met deze kleur dus, zonder van de kleding helaas want ik krijg het er niet uit.

9 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erkenning van ‘fouten’ en meteen oplossing

Al vaker besteld bij Enrich, altijd tevreden geweest.

Ik heb bij 1bestelling een kleine ‘productiefout’ gehad: Op mijn gepersonaliseerd hoesje, stond de naam niet mooi in het midden. Hiervoor heb ik een mail gestuurd, waarop ik binnen de 4werkdagen antwoord kreeg. Ze erkenden hun ‘fout’ onmiddellijk en ik werd meteen verder geholpen. Het hoesje ging gewoon opnieuw in productie en zonder gedoe werd er mij een volledig nieuw opgestuurd, waarbij alles perfect in orde was. Ik heb het oude hoesje zelfs niet retour moeten sturen.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het handgemaakte hoesje, en al zeker over de klantvriendelijkheid/service.

7 de abril de 2022