Jeg fik et svar dagen efter (ret usædvanligt) med en meget præcis vejladning hvordan jeg aktiverer min gamle birk. Dog, jeg har endnu ikke afprøvet om brikken virker da jeg bruger normalt Tesla oplade... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We experience many companies that issue apps for charging purposes. We don't like that, because: looking at and operating a mobilephone outside in all kinds of weather, such as: snow frost rain, s... Ver mais
A empresa respondeu
Har været Eon kunde i 2 år og været yderst tilfreds. Kundeservice er altid hjælpsom med tekniske problemer som eksempelvis da min lader skulle lave en firmware opgradering og derefter gik i sort, e... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
E.ON i Danmark producerer og leverer fjernvarme til mindre byer, og er dermed en del af svaret på samfundets ønske om at øge andelen af grøn energi. Byerne får varme fra E.ONs lokale, energieffektive anlæg, der leverer nem og sikker varme. Sammen med partnere på vores Biogasanlæg leverer E.ON ca. 10 % af Danmarks samlede produktion af biometan, og bidrager dermed til at nedbringe Danmarks C02-udledninger. Vi står også bag en række biogas-tankstationer, der giver et grønt alternativ til den tunge transport. Vores søsterselskab, E.ON Drive Infrastructure, driver et af Danmarks største ladenetværk til elbiler, der giver adgang til opladning både i Danmark og mange andre lande i Europa. Dem finder du her: edri.dk / https://dk.trustpilot.com/review/edri.com
Informações de contato
Dirch Passers Allé 76 , 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- kundecenter@eon.dk
- eon.dk
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
It’s completely unreliable
It’s completely unreliable, suspending the charge at any point so you can’t count on your car being ready when you need to go.
Jeg fik et svar dagen efter (ret…
Jeg fik et svar dagen efter (ret usædvanligt) med en meget præcis vejladning hvordan jeg aktiverer min gamle birk. Dog, jeg har endnu ikke afprøvet om brikken virker da jeg bruger normalt Tesla opladere.
EON Danmark har ikke styr på Apps og ladebrikker til brug i Europa.
Kære brugere af EONs app eller brik, var i Salzburger Land for at holde juleferie og ville så lade hos EON i Tyskland. Der virkede appen eller brikken overhovedet ikke, lige meget hvor på turen vi prøvede at få strøm hos EON ladestandere, det på trods af at EON to gange har givet mig nye brikker og påstår de kan bruges i Europa. Samme problem havde vi også i sommers, ingen strøm ved EON i Tyskland.
Der var flere steder heller ikke mulighed at betale med Visa eller Master på EON ladestandere.
Kan kun opfordre bilister til at lade hold Aral Pulse, der kan der betales med kreditkort. Tesla tager heller ikke imod kreditkort.
Med hilsen
Finn Birnbaum
Havde et problem med en ladeboks
Havde et problem med en ladeboks. Lynhurtig respons løste problemet. Super godt

Resposta de E.ON Danmark
Hurtig og effektiv ændring af mit…
Hurtig og effektiv ændring af mit problem 🥰

Resposta de E.ON Danmark
Efter den nye app har er kommet til
Efter den nye app har er kommet til, har jeg ikke kunne oplade min bil og har derfor måtte bruge andre ladestandere. Nu virker appen endelig og jeg får besked på at jeg blot skal tilføje min ladebrik o appen, hvorefter jeg kan oplade som jeg plejer. MEN det virker så heller ikke, da min ladebrik åbenbart allerede er i brug et andet sted. Så nu kan jeg endnu engang ikke starte min opladning og supporten kan kun sige at jeg må vente på svar. Så jeg må jo endnu engang vade frem og tilbage fra min bil, så jeg kan få strøm på. Synes fanme det er dårligt.

Resposta de E.ON Danmark
EON har nogle meget kompetente og…
EON har nogle meget kompetente og tålmodige medarbejdere, sammen løste vi mine ladeproblemer.
Fremragende service 5 plus stjerner.
Leo Knudsen

Resposta de E.ON Danmark
E-on leverede en fremragende service…
E-on leverede en fremragende service med tydelig kommunikation. Medarbejderen var imødekommende, og undersøgte sagen, og sørgede for, at jeg følte mig godt informeret.

God hjælp med ny app
God hjælp med ny app, venlige og imødekommende medarbejdere

Resposta de E.ON Danmark
EON er et kundevenligt selskab
EON er et kundevenligt selskab, hvor opladning har virket hver gang og til fin pris!
Medarbejderne i Kundeservice er imødekommende, kompetente og hurtige.

meget dårlig service
jeg har i 2 dage forsøgt at ringe til kunde service i åbningstiden på det nr som vi har fået på mail. jeg kommer igennem og skal taste 1 eller 2 men så går det bare i ring og jeg kommer ikke videre. jeg har også prøvet det nr der står på min ladebrik og der får jeg bare fat i en udlænding som ikke fatter en skid og kun vil tale engelsk. aldrig før har jeg oplevet så dårlig service

Dansk Eon virker ikke i Norge
Har nu ved tre besøg i Trondheim august, september og oktober forsøgt at benytte ladestanderne på Søndre Gate. Men appen siger der ikke er nogen stander selv om jeg står lige foran den og brikken virker ikke. Jeg kan se at Eon praler med at deres app og brik virker i mange lande, herunder Norge, men det sker bare ikke.

Hurtig og brugbar svar.
Hurtig og brugbar svar.
Det er virkelig skønt.

Resposta de E.ON Danmark
Lang leveringstid på ladebrik, men utrolig god service ved kontakt til dem

Resposta de E.ON Danmark
Jeg havde nogle problemer og fik hjælp…
Jeg havde nogle problemer og fik hjælp hos e.on Danmark super 😁.

Resposta de E.ON Danmark
Det fungerer altid og det er nemt og…
Det fungerer altid og det er nemt og hurtigt

Resposta de E.ON Danmark
Nyt system, men kun til andriod brugere
Hej
Indtil i dag har det været en god oplevelse. Pga af jeres skifte virker hverken ladebrik eller app mere. Jeg har reageret på de tilsagn jeg skulle. Nu skal jeg bestille ny ladebrik i en app som endnu ikke er lavet til iphone (ikke særligt klogt når man tænker på hvor udbredt den er 😡)

Resposta de E.ON Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.