Super vriendelijk geholpen aan de telefoon en de juiste stoel voor mij besteld. Levering volgde snel
Veja o que dizem as avaliações
Vorig jaar op advies van tevreden collega’s een ergonomische muis gekocht, speciaal voor linkshandige gebruikers. Het was even wennen, maar ik wil nu niet anders meer. Helaas ging de muis het de... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Ergonomiespecialist richt zich op het ergonomisch optimaliseren van de (kantoor)omgeving. Met deskundige kennis en advies proberen wij voor iedereen een passende en prettige werkplek te creëren. Dit doen wij zowel op curatief als ook op preventief vlak.
Informações de contato
Wiebachstraat 45D, 6466NG, Kerkrade, Holanda
- 045 546 6640
- info@ergonomiespecialist.nl
- ergonomiespecialist.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super vriendelijk geholpen
Annuleren? Dan word je geïntimideerd en genegeerd
Ik lees hier en daar positieve reviews omdat hun bestelling goed is gegaan, logisch. Maar als er wat misgaat, zie je hoe deze webshop met klanten omgaat (sommige reviews hieronder laten ook zien hoe giftig ze reageren op 1-sterreviews!)
Ik had een stoel besteld t.w.v. ±€1076,- en die de volgende dag per e-mail geannuleerd omdat ik al een langere tijd twijfelde en een alternatief zag elders. Ik werd de volgende dag onaangekondigd gebeld en op geïrriteerde toon ter verantwoording geroepen! Vervolgens werd mij verteld dat er €50 wordt ingehouden, zogenaamd vanwege "kosten" die deze man gemaakt heeft (maar eigenlijk wil hij dit doen omdat hij geïrriteerd is), terwijl de stoel nooit is ingepakt of verzonden (het was weekend).
Inmiddels is mijn volledige bedrag nog steeds ingehouden en blijft het stil vanuit de webshop. Geen enkele reactie op e-mails. Geen terugbetaling. Dit voelt niet als een professioneel bedrijf, maar als een onveilige, onbetrouwbare partij die misbruik maakt van zijn positie en voorwaarden (€50 inhouden staat niet eens in hun voorwaarden!).
Wees gewaarschuwd en koop hier NIETS. Zodra je je geld terug wilt of een probleem meldt, verandert de toon extreem.
Helemaal tevreden met mijn stoel.
In het voorjaar van 2022 heb ik op advies van Yergo een afspraak gemaakt bij de Ergonomiespecialist. Daar werd ik prima geholpen door Pascal Schmeitz. Pascal heeft veel uitgelegd en met de adviezen van Yergo had hij ook al een aantal zaken voorbereid. Na een aantal stoelen te hebben geprobeerd kon ik een keuze maken. Ik heb mijn stoel nu ruim twee jaar en ik ben er (nog steeds) heel erg tevreden mee. Ik werk regelmatig thuis en dan is een goede stoel echt een must. Dankzij de combinatie van adviezen van Yergo en de stoel die Pascal heeft aangemeten, heb ik nu minder last van mijn rug en ben ik minder vermoeid aan het eind van mijn werkdag.
hele prettige ervaring!
duidelijke uitleg wat welke stoel voor je doet, wat het beste bij je past en een precieze plaatsing van stoel en bureau. Ook daar weer de duidelijke uitleg waardoor zitten en staan op de werkplek heel fijn is.
Contact via de email was heel goed en…klantvriendelijk
Contact via de email was heel goed en vol begrip.. ook toen ik de afspraak moest verzetten ivm ziekte! Brian heeft alles keurig geplaatst en heeft de tijd genomen om te zorgen dat ik de juiste houding had in de stoel en aan het bureau! Heel duidelijk!! 👍😀👏
Susan Taylor
Professioneel advies en een goed product
Ik heb professioneel advies gekregen en het product (BackApp balanskruk) werd snel opgestuurd en bevalt me na een jaar gebruik nog steeds goed.
bureaustoel / voetensteun en muis.
Goed geholpen met het uitkiezen van een goede bureaustoel / voetensteun en muis.
Zeer gedreven en bekwaam personeel.
Mijn bureau en stoel zijn zeer…
Mijn bureau en stoel zijn zeer vakkundig en snel gemonteerd en afgesteld door vriendelijk en keurig persoon, niets dan lof voor dit bedrijf.
Snel contact en snelle service
Snel contact en snelle service, heel snel mijn aangepaste thuiswerkplek gerealiseerd
rugklachten
Ivm rugklachten enz contact opgenomen met Ergonomiespecialist. Meteen werd er binnen een week een onderzoek werkplek bezoek gepland, na goed onderzoek volgde een advies. Daarna in de zaak het advies omzetten in de juiste bureaustoel. Binnen een week is de stoel enz persoonlijk geleverd en afgesteld. Kortom : Met klachten meteen Ergonomiespecialist bellen!! Ik ben er heel blij mee!
Topservice!
Het was even wennen, maar ik wil nu niet anders meer.
Helaas ging de muis het de afgelopen weken steeds minder goed doen, waarna deze uiteindelijk stil viel.
Ik stuurde de factuur op en de volgende dag kreeg ik bericht dat dit onder de garantie viel. Een nieuw exemplaar was al opgestuurd.
Chapeau!
Hele goede service
Ik ben heel tevreden over de snelle levering na bestelling en de top service! Er wordt direct gereageerd en opgelost bij vragen/opmerkingen. Heel professioneel!
heel tevreden over de stoel zithouding…
heel tevreden over de stoel zithouding is beter en amper nog klachten tijdens het zitten
Super service
Super service, zelfs nadat de producten een langere tijd geleden zijn gekocht. We kregen bezoek van een zeer bekwame en vriendelijke medewerker, welke ons bovenverwachting goed heeft geholpen!
Een werkplek die zich aan jou aanpast.
Ik was op zoek naar een goed advies m.b.t. mij werkplek i.v.m. rugklachten. Via mijn werkgever bij Ergonomiespecialist terechtgekomen. Hier wordt goed naar je geluisterd. Verder laat Pascal je zien met visuele hulpmiddelen waar je probleem (zithouding) zit. Hierna een goed advies gekregen en heb dit advies in praktijk gebracht. Ergonomiespecialist heeft mijn werkplek conform afspraak geleverd en ingericht. Ben dik tevreden, en tot op dit moment klachtenvrij. Mijn advies aarzel niet en vraag hen om hulp.
Goed advies en service
Pascal Schmeitz gaf goede adviezen over het correct instellen van de bureauwerkplek. Er werd geluisterd naar individuele klachten en adviezen gegeven. Het zitlab was een positieve ervaring. Je eigen zithouding kon je zien op een beeldscherm tijdens het passen van verschillende bureaustoelen.
Goede uitleg
Goede uitleg over de mogelijkheden. Alle tijd om te passen en om uitleg te geven. Ook bij levering werd alle tijd genomen om de stoel op mij af te stellen.
Het advies is fijn en goed toepasbaar
Het advies is fijn en goed toepasbaar. De montage en ingebruikname zijn soepel verlopen. Weer deskundig advies mogen ontvangen. Perfect.
Zeer tevreden vriendelijke begeleiding…
Zeer tevreden vriendelijke begeleiding en advies en het resultaat voor mij persoonlijk is super.
Snel geholpen en snelle service
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.