Eriksson AdvokaterAvaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anders og Camilla har været opmærksomme, grundige og meget hjælpsomme i forbindelse med vores boligkøb. Mails er blevet besvaret hurtigt både morgen og aften, og vi har i hele forløbet følt os i meget... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk og kompetent advokatpraksis. Vi brugte Eriksson advokater ved vores første huskøb, og de har bare hjulpet os igennem på den bedste måde. De er der hele vejen igennem og talte os igennem pr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Professionel, grundig og nærværende rådgivning gennem hele boligkøbet. Stor tak til Camilla, Anders og Steinar for et trygt og problemfrit forløb. Kan varmt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har nu brugt Eriksson advokater både ved køb af lejlighed og senest ved køb af hus, og vi har været yderst tilfredse begge gange. Det giver en stor tryghed at have professionelle og kompetente... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Escritório de Advocacia
  2. Especialista em Transferência de Propriedades
  3. Conselheiro
  4. Advogado Especialista em Divórcios
  5. Advogado de Planejamento Patrimonial
  6. Advogado imobiliário

Escrito pela empresa

Advokatfirma med speciale indenfor fast ejendom, familie og arveret, erhvervsrådgivning til mindre virksomheder samt procesret.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

62 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god køber vejleding i forbindelse med køb af ejerlejlighed

Jeg har fået køberrådgivning i forbindelse med køb af ejerlejlighed, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Hele forløbet har været præget af virkelig god service. Jeg har oplevet en rådgiver, der altid var tilgængelig, når jeg havde spørgsmål, og som tog sig tid til at forklare tingene på en tryg og forståelig måde.

Vejledningen har været både kompetent og grundig, og jeg har følt mig i rigtig gode hænder gennem hele processen. Samtidig har tonen altid været venlig og imødekommende, hvilket har gjort en stor forskel i et stort og vigtigt køb.

En klar anbefaling herfra!

11 de março de 2026

Kære Rikke,

Stort tak for din flotte anmeldelse her, det er meget værdsat.

Det har virkelig været en fornøjelse at hjælpe dig igennem med dit køb og med klienter som dig er det jo ingen sag et yde god rådgivning :)

Du er altid velkommen her på kontoret og vi håber at det ikke er sidste gang vi har "set" dig.

Alt det bedste

Anders

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med.

Kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med.
Dygtige, hurtige og meget professionelle.

Jeg kan helt bestemt varmt anbefale dem til andre, der har brug for hjælp til et potentielt boligsalg/ køb.

Meget klar kommunikation og rådgivning

23 de fevereiro de 2026

Kære Søren,

Tak for de pæne ord og varme anbefalinger.

Kan kun sige at det også for os har været en kæmpe fornøjelse at have jer her på kontoret.

I er altid velkommen - stort som småt og I ønskes alt godt fremadrettet!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hos en advokater er det super vigtigt…

Hos en advokater er det super vigtigt man føler sig i sikre hænder, og det var vi helt sikkert hos Eriksson Advokater :) fra start til slut, alle spørgsmål kunne de svare på, en fornøjelse at arbejde med. fair priser.
Kan kun anbefales

7 de janeiro de 2026

Kære Thomas,

Tak for dine anbefalinger og hvor er jeg glad for at I har følt jer godt taget hånd om i hele processen.

Det er som du selv skriver super vigtigt for os, så at I kan nikke genkendende til dette, betyder alt for os.

Tak for det og tak for samarbejdet - håber ikke det er sidste gang vi "ses".

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det hele har bare virket fra start til…

Det hele har bare virket fra start til slut.
Kan kun anbefales herfra 💂🏻
Mange gode hilsener
Laxholm

10 de fevereiro de 2026

Kære Jan,

Tak for at du tager dig tid til at anmelde os, det er meget værdsat.

Og det glæder os at alt har har været som det skal være - fra start til slut.

Sådan skal det selvfølgelig også være, men skønt du også har oplevet det.

Alt det bedste til dig, håber vi "ses" igen ved lejlighed.

Varmeste anbefaling

Jeg har brugt Eriksson Advokater i flere omgange, både i forbindelse med køb af fast ejendom, men også til udarbejdelse af dokumenter som samejeoverenskomst, testamente mm.
Anders yder kompetent støtte og juridisk rådgivning i en forhandlingssituation og ved gennemførsel af bolighandel, og han er der hele vejen indtil handlen er 100% på plads. Han giver også grundig vejledning om forhold og dokumenter til sikring af ens nærmeste.
I alle forhold har Anders været åben, effektiv, og professionel, og han får min varmeste anbefaling.

9 de fevereiro de 2026

Kære Anita,

En fornøjelse at få lov at hjælpe dig - og tak for tilliden igen og igen.

I er altid velkommen det ved du - stort som småt.

Tak for dine anbefalinger, det er meget værdsat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionel og tryg rådgivning ved boligkøb

Vi har haft en meget god oplevelse med Eriksson Advokater i forbindelse med køb af bolig.
Kommunikationen har været klar, rolig og professionel, og vi har hele tiden følt os trygge og godt informeret gennem hele processen. Alt blev forklaret på en forståelig måde, og der var god tid til vores spørgsmål.
Vi kan varmt anbefale Eriksson Advokater og vil uden tøven benytte deres hjælp igen, hvis vi fremover får brug for juridisk rådgivning.
Aleksandra og Antonio

8 de fevereiro de 2026

Kære begge,

Tak for jeres anmeldelse og rosende ord - dem tager vi imod med glæde og taknemmelighed.

Og tak også til jer for et rigtig god samarbejde. Det var en fornøjelse at hjælpe jer igennem købet.

I er selvfølgelig altid velkommen her og indtil da ønskes I alt det bedste i det "nye".

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger…

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Anders. Vi har fået rigtig god service hele vejen igennem. Anders har været professionel, grundig og utrolig hjælpsom fra start til slut, og vi har følt os trygge gennem hele processen.

4 de fevereiro de 2026

Kære Caroline,

Tusinde tak for de pæne og anbefalinger!

Vi er så glade for at høre at I har følt jer trygge og godt taget hånd - det betyder alt for os.

Håber vi ses igen og indtil da, alt det bedste til jer.

Super kompetente

Super kompetente. Søde og altid hurtige til at svare. Kan varmt anbefale dem.

1 de novembro de 2025

Kære Signe,

Tak for at I tager jeg tiden til at anbefale os her - det er meget værdsat.

Og tak godt og effektivt samarbejde, det har været en fornøjelse!

I er altid velkommen her.

BR. Anders

Best in Class!

4 de fevereiro de 2026

Dear Sami,

I has been an absolute pleasure working with you and thank you for your patience.

Talk soon, hopefully.

BR. Anders

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We greatly appreciated the cooperation…

We greatly appreciated the cooperation with Eriksson Advokater. Their professionalism, responsiveness, and clear communication made the entire process smooth and efficient. A very positive experience overall.

2 de fevereiro de 2026

Dear both,

Thank you very much for your review here, and also a big thank you for the great cooperation.

It has been a pleasure to have you as clients, and we are very pleased to hear that you have been satisfied.

All the best to you going forward, and we hope to see you again on another occasion.

Kind regards Anders

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anders har leverede en særdeles tryg og…

Anders har leverede en særdeles tryg og professionel proces. Kommunikationen var klar og jordnær, tilgængelighed høj og svarene altid præcise. Vi har følt os godt guidet og i kompetente hænder fra start til slut.

29 de janeiro de 2026

Kære Dorthe,

Det varmer at høre at I har følt jer trygge og godt taget hånd om - Det er alt andet lige det vi hårdt bestræber os på at opnå :)

Tak for tilliden og for et behageligt samarbejde - måske vi ses igen, I er altid velkommen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grundigt arbejde og høj tilgængelighed

Anders' arbejde i forbindelse med vores sommerhuskøb var både grundigt og hurtigt samt formuleret forståeligt. Camilla's efterfølgende arbejde, da handlen var endelig var ligeledes fremragende.
Kan kun anbefale og vælger selv igen, hvis vi skulle få brug for advokater.

12 de setembro de 2025

Kære begge,

Mange tak for jeres fine ord og anbefalinger - det har nu også været en fornøjelse at samarbejde med jer.

Opstår behovet, så er I altid velkommen her.

Bedste hilsner - Anders

Relevant og professionel rådgivning

Eriksson advokater har ydet relevant og professionel rådgivning og for mig i forbindelse med køb af ejerlejlighed. Jeg er blevt mødt med venlighed, effektivitet og en oplevelse af trygt at kunne overlade tingene til Anders og Camilla. En klar anbefaling herfra.

30 de dezembro de 2025

Kære Hanne,

Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefalinger.

Og tak også for at være tilgængelig trods en travl hverdag :)

Skønt at høre, at du har følt dig tryg og godt behandlet, mere kan vi ikke bede om.

Rigtig godt nytår til dig og alt held og lykke i det "nye".

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Assisterede ved vores huskøb.

Assisterede ved vores huskøb.
Venlige, tilgængelige og arbejdsomme. Rigtig god service alt i alt.

17 de dezembro de 2025

Kære Pernille,

Mange tak for din anmeldelse og pæne ord.

Det glæder os meget at I føler I har fået en god service - meget mere kan vi ikke bede om.

Håber vi ses igen ved lejlighed og I ønskes en skøn jul.

God og tryg oplevelse

God og tryg oplevelse, Anders og Camilla er rigtig søde og man bliver hjulpet trygt gennem boligkøb.

13 de dezembro de 2025

Kære Annalisa,

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os - det er vi meget glade for!

Og vi er bestemt også glade for at I har følt jer trygge og godt hjulpet igennem ifm. jeres boligkøb. Meget mere kan vi ikke bede om.

Rigtig god jul til jer og vi håber at vi ser jer igen ved lejlighed.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid hurtigt svar på mail og venlig og…

Altid hurtigt svar på mail og venlig og hjælpsom når man har spørgsmål som alene køber af hus. God tryghed klart anbefales.

31 de outubro de 2025

Kære Dorthe,

Mange tak for din anmeldelse og dine venlige ord.

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig i hus og vi er meget glade for at du har følt dig tryg og godt taget hånd om.

Rigtig god jul og vi håber at vi ses igen ved lejlighed.

Pålidelige, høflige, ordentlige

Vi har brugt Eriksson Advokater to gange nu.
Altid pålidelige, høflige og ordentlige. Vi er meget glade for Anders og hans team, og kan kun give de varmeste anbefalinger.

2 de dezembro de 2025

Kære begge,

Tak for tilliden igen og tak for et altid behageligt samarbejde.

Vi sætter enormt meget pris på jeres anbefalinger og skulle det blive til en gang mere, så er I altid velkommen her.

Rigtig god jul til jer.

God rådgiving til boligkøb

Vi kontaktede Anders i forbindelse med boligkøb, samt udarbejdelse af samejeoverenskomst. Vi har modtaget super god rådgivning, og har haft "peace of mind" igennem hele processen. Der har været styr på alle frister, så vi har kunnet fokusere på at gøre vores nye lejlighed til et hjem. Tak for hjælpen, vi bruger jer helt sikkert igen når det bliver relevant!

1 de novembro de 2025

Kære begge,

Det har været en kæmpe fornøjelse at hjælpe jer med jeres bolig køb og det glæder os virkeligt at høre I har været trygge i processen.

Og tak også for jeres flotte anmeldelse her.

I er altid velkommen og jeg håber vi ses igen ved lejligheden - indtil da ønskes I en skøn jul i jeres "nye".

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan ikke andet end at anbefale Anders…

Kan ikke andet end at anbefale Anders og Camilla til alle personer som har brug for en fantastisk rådgivning. Søde, hjælpsomme og yderst effektive. Havde jeg kunne give 6⭐️ havde jeg gjort det. Kæmpe ros herfra og kommer helt sikkert til at bruge dem igen.

27 de novembro de 2025

Kære Mads,

Tusinde tak for din anmeldelse og for de flotte ord. De betyder alverden for os.

Tak også for et rigtig behageligt samarbejde, vi vil se frem imod det næste.

Det er fint Service.

Det er fint Service.
Tak for hjælpen

26 de novembro de 2025

Hej Zaro,

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os her og stort tak for et rigtigt behageligt samarbejde.

Håber vi ses igen ved lejlighed.

BH. Anders

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais