Dygtige, professionelle & søde. Tusind tak for al hjælpen med vores nye lejlighed - I gav os både ro i maven og sikkerhed i beslutningen.
A empresa respondeu
Anders og Camilla har været opmærksomme, grundige og meget hjælpsomme i forbindelse med vores boligkøb. Mails er blevet besvaret hurtigt både morgen og aften, og vi har i hele forløbet følt os i meget... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk og kompetent advokatpraksis. Vi brugte Eriksson advokater ved vores første huskøb, og de har bare hjulpet os igennem på den bedste måde. De er der hele vejen igennem og talte os igennem pr... Ver mais
A empresa respondeu
Vi fik anbefalet Eriksson Advokater i forbindelse med køb af bolig, efter ejendomsmægleren gjorde os opmærksomme på, at vi kunne kontakte dem. Vi kunne ikke have ønsket os bedre hjælp. Anders hjalp... Ver mais
A empresa respondeu
Advokatfirma med speciale indenfor fast ejendom, familie og arveret, erhvervsrådgivning til mindre virksomheder samt procesret.
Jyllingevej 64B, 2720, Vanløse, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg havde Anders som advokat i forbindelse med huskøb, og jeg har været ovenud tilfreds hele vejen igennem. Han har givet mig tryghed, sikkerhed og bare været en kæmpe hjælp fra start til slut. Jeg har kun ros at give, og vil klart anbefale ham hvis man skulle have brug for hjælp ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Eriksson Advokater
Anders var super kompetent fra start. Jeg stod og skulle købe en ejerlejlighed, og jeg var helt tryg omkring Anders' råd og vejledning. Anders svarer super hurtigt, og han er enormt grundig. Kan helt sikkert anbefales.

Resposta da Eriksson Advokater
Anders er en sindsyg dygtig og professionel advokat. Vi har været super tilfreds med Anders da vi skulle sælge vores andelslejlighed og købe et rækkehus.
Vi kunne ringe eller sende mail når som helst og han svarede tilbage med det samme.
Vi vil anbefale alle til at bruge Anders som advokat 😊

Resposta da Eriksson Advokater
Advokatfirma helt i top.I forbindelse med køb af ældre ville fik vi assistance af firmaet og der var absolut kun ros for det udførte arbejde. Ingen ventetid i forbindelse med mail og sms,er. Alt gik strygende. Firmaet undersøgte alle gl. papirer så vi var i gode hænder

Resposta da Eriksson Advokater
Rigtig god og professionel advokat, en man virkelig stoler på og super effektiv.
Helt sikkert en advokat jeg vil bruge igen.

Resposta da Eriksson Advokater
Anders har hjulpet meget i forbindelse med byggeprojekt, som desværre blev besværliggjort ad flere omgange.
Han hjalp både med gode råd pr. telefon, såvel som at stå for alt kontakt til entreprenøren da der gik knude i det hele.
Kan varmt anbefales fremadrettet, og super professionel løsningsorienteret mand at arbejde sammen med.
Gode pointer:
-Hjalp med telefonisk rådgivning da en under entreprenør ikke var blevet betalt.
-Hjalp med alt kommunikation, da vi selv var gået døde i det.
-Sikrede en god afslutning på et langt byggeforløb.

Resposta da Eriksson Advokater
Anders kan klart anbefales. Jeg har fået hans hjælp over nogle gange. Jeg har kun været tilfreds. Jeg er klar til af anbefale ham videre til nærmeste uden at tøve. Det har været et trygt og behageligt boligkøbsproces takket Anders.

Resposta da Eriksson Advokater
Meget professionelt og helt vildt hjælpsom. Kan absolut højt anbefale Eriksson Advokater!

Resposta da Eriksson Advokater
Vi har gjort brug af Eriksson Advokater i forbindelse med køb af hus. Det har været en utrolig god proces for os som første gangskøber, helt fra start. Vi er blevet guidet ligesom vi ønsker, og taget med i hele processen. Der har ALTID været mulighed for at få fat i Anders når vi har haft brug for det, eller været i tvivl om noget. Virksomheden kan varmt anbefales! Vi vil klart gøre brug af ham igen, hvis det blev nødvendigt.

Resposta da Eriksson Advokater
Kompetent og god rådgivning. God til at kommunikere og forstå mit budskab, vil vil helt klart anbefale Eriksson.

Resposta da Eriksson Advokater
Vi giver Anders de varmeste anbefalinger.
Anders rådgav os i forbindelse med lejlighedskøb samt ved testamente mv. i forbindelse med købet. Det betød virkelig meget for os at få god og præcis rådgivning, da det er første gang vi køber sammen, og at vi ikke er gift.
Er par highlights:
- Anders giver gode perspektiver på, hvad man bør overveje, og hvilke konsekvenser det vil have. Dette hjalp os til at træffe de rette beslutninger
- Anders er fleksibel og svarer med det samme. Det er især værdsat ved rådgivning ifm. boligkøb.
- Anders er behagelig og nede på jorden, og samtidig super kompetent med god erfaring i sit område.
Hvis du har brug for en god advokat med benene plantet solidt på jorden, så giv Anders et kald.

Resposta da Eriksson Advokater
Utrolig hurtig og hjælpsom og rigtig fine priser. Hjælpen var til boligkøb og rådgivning hertil.
Kan varmt anbefales hvis man skal bruge en skarp advokat der kan sine ting!

Resposta da Eriksson Advokater
Tak for alt. Vi er meget glade for din service, som du har ydet til os og for hjælpen til salg og køb af vores hus.

Resposta da Eriksson Advokater
Vi var så heldige at få fat på Anders da vi pludselig skulle bruge advokat ved boligkøb. Anders sprang til med det samme og hjalp os på bedste vis gennem processen uden slinger i valsen og nem at få kontakt med. Mange tak for din gode hjælp, vi vender tilbage næste gang vi får brug for advokat bistand.
Hilsen Thøger og familie

Resposta da Eriksson Advokater
Anders har givet en super service ifm. vi skulle lave testamente og samejeoverenskomst. Meget behagelig. Vi giver vores varmeste anbefalinger 😊

Resposta da Eriksson Advokater
Anders hjalp mig igennem mit første huskøb med både rådgivning, kontakt med mægler og sælger samt udarbejdelse af diverse dokumenter. Det gjorde hele processen meget tryg for mig.

Resposta da Eriksson Advokater
Vi har flere gange brugt Anders, både i forbindelse med huskøb og testamente.
Vi har fået en eminent god service. Anders er dygtig og kompetent, men også super nærværende. Rykker hurtigt på givende opgaver, er altid til at få fat på og er god til at hjælpe en igennem forløbet med huskøb, på en god og let måde for os som købere. Det er helt sikkert ham vi ringer til, næste gang vi får brug for en advokat

Resposta da Eriksson Advokater
Vi har benyttet os af Anders rådgivning ifm. køb af sommerhus og udfærdigelse af samejeoverenskomst. Det har været en god oplevelse. Anders følger op på det nødvendige, er hurtig til at svare og præcis i sin kommunikation.
Bh. Mads og Bettina

Resposta da Eriksson Advokater
We had really good experience with Anders during our house purchasing journey.
He is very transparent and provided guidance throughout the proces. He was very quick and thorough with the documentation process.

Resposta da Eriksson Advokater
Man siger at "google is your friend" og det var den bestemt her. Jeg søgte bred på nettet efter en kompetent, engageret og nærværende advokat, og her kom Anders ind i billede.
Vi stod i en kompliceret familieretsag, og havde ingen forhåndviden eller erfaringer i, hvordan vi stod stillet som pårørende eller hvordan vi passede bedst muligt på vores demente far. Her har Anders været mere end guld værd.
Han aflæste hurtigt vores familiedynamik og mødte os - og ikke mindst vores far, ud fra vores præmisser og tiltider mærkværdige humor. Anders har igennem hele forløbet håndteret sagen med en enorm faglig og saglig tilgang, og været forberedt til fingerspidserne - også på ting vi ikke vidste vi overså. Herfra skal lyde de allervarmeste anbefalinger til Eriksson advokater, og kunne jeg giver en ekstra stjerne for humor, én for fleksibilitet og én for tryghed i processen - så havde Anders stadig fået mange flere.
Anders, tak for hjælpen - du har været eminent igennem forløbet og vi som famile har følt os i gode og skarpe hænder.

Resposta da Eriksson Advokater
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.