Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Storheden Luleå. Otrevlig..stod ute på lagret och fick en fråga av en medarbetare skakade på huvudet allmänt sur, istället för att komma ut i butiken och förklara för oss. Har handlat hos er i flera... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

For en forferdelig nettbutikk. Dårlig erfaring gang på gang. Bestilte sko i størrelse 37, så sender de størrelse 40 i stedet fordi de var utsolgt for det kunden bestiller. Virker som det ikke er men... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk kundtjänst. Handlade skor online, blev fel i leverans/retur men en väldigt trevlig tjej ringde upp mig och hjälpte mig med det som gått fel. Återkoppling efter några minuter efter j... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados

Escrito pela empresa

Eurosko er skandinavias største skokjede med over 300 butikker. Vårt mål er å være byens beste skobutikk gjennom utvalg, kunnskap og kvalitet.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Storheden Luleå otrevlig

Storheden Luleå.
Otrevlig..stod ute på lagret och fick en fråga av en medarbetare skakade på huvudet allmänt sur, istället för att komma ut i butiken och förklara för oss. Har handlat hos er i flera år men kommer aldrig mer att sätta min fot där. Var är alla de trevliga som jobbat där tidigare?Nej usch fy skäms du i vit tröja.

23 de abril de 2026

dårlig personale

Personalet inne på Eurosko Liertoppen var ikke villig til å hjelpe. Svarte kort, enten ja eller nei. Fikk ikke anbefalinger eller et «men vi har denne som er helt lik» etc. Ba oss om å se selv, og ville ikke være hjelpene under handelen. Dro rett til en annen Eurosko i nærområde pga så dårlig service.

30 de março de 2026

For en forferdelig nettbutikk

For en forferdelig nettbutikk. Dårlig erfaring gang på gang.
Bestilte sko i størrelse 37, så sender de størrelse 40 i stedet fordi de var utsolgt for det kunden bestiller. Virker som det ikke er mennesker som driver nettbutikken, men roboter da det er ingen logikk i systemet. Samme skjedde sist også. Bestilte sko og tilleggsprodukt til skoene. De var utsolgt for skoene og sendte ut skosprayen isteden for å kontakte kunden…..noe mer idiotisk går ikke an å drive en nettbutikk….

1 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ble nektet å bruke tilgodelapp

Ble nektet å bruke tilgodelapp enda jeg var godt innenfor fristen. Hadde bilde av kvittering, tilgodelapp og bankutskrift, men ble avvist på en litt ufin måte. Mulig de har loven på sin side, men hvor ble det av kunden i fokus ?

8 de janeiro de 2026

Hei,
Takk for tilbakemeldingen din. Dette vil vi gjerne få muligheten til å se nærmere på. Du er velkommen til å sende en henvendelse til Kundeservice via hjelpeknappen nede i høyre hjørne på vår nettside, så hjelper vi deg videre derfra.

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice. Eurosko lovet meg at jeg skulle få erstatte skoene, etter at de ikke kunne fikse mangelen jeg reklamerte på. Men nå svarer de ikke på mail, og det er gått fire uker siden sist svar.

17 de dezembro de 2025

Resposta da Eurosko

Takk for tilbakemeldingen. Vi kan se at saken din er løst nå.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gloves fell apart after 2 hours use - and no word from customer service!

I bought a pair of gloves in Göteborg and brought them with me on our onward journey from there. They lasted 1 (ONE !) day.....then they came apart. I have written to you on your "reklamation" link, but have heard nothing from you at all - this is now 19 days ago....My case number is 103059. Promising your customers a reply within 5-6 days and then not giving a toss about them for 19+ days is not just bad customer service, it's simply rude. I wonder what you yourselves would feel like if you were subjected to that kind of treatment. Fact of the matter is - you sold me a product that fell completely apart after 2 hrs use. I guess you feel that is ok - clearly we define quality goods and customer service differently.

26 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

IKKE kjøp sko her, elendig service.

Benyttet byttefristen innen 30 dager. Bytte pga sko gnag, fikk 2 cm gnagsår på begge føtter etter 15 min gange. Ikke tatt i bruk før denne dato. Kan ikke byttes da de har vært i bruk ute....skulle jeg rusle 15 min innendørs først? lol!

Styr unna!

27 de dezembro de 2025

Hei!

Vi er alle forskjellige, og det gjelder også føttene våre. Det er derfor ikke alle typer sko som passer alle føtter. Gnagsår er en vanlig plage som kan oppstå når du bruker nye sko som føttene dine ikke er vant til. Det er derfor anbefalt å prøve skoene godt innendørs, før du tar de i brukt ute. De fleste sko former seg etter foten til brukeren etter noen gangers bruk.

Får du lett gnagsår og ubehag er det lurt å bruke gnagsårplaster den første tiden i nye sko. Det er også mulig å prøve å legge inn ekstra såler eller kippekapper i skoene. Stive skinnsko kan også blokkes ut eller behandles med mykgjørende spray for at de lettere skal formes etter føttene. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er reklamasjonsrett på sko som av en eller annen grunn ikke passer brukerens føtter og gir gnagsår. Det er ikke heller mulig å bytte sko som ikke passer, om de er brukt utendørs.

Dårlig service!

Jeg og min mor kjøpte hver våres Okaki Hike vintersko, ordinærpris 2299kr. Oppdaget kjapt at skoene var utrolig glatt på godt vinterføre, og dermed dro til butikk på Eurosko Finnsnes og klaget. Fikk beskjed om at dessverre er sålene i dag laget av syntetisk materiale og vil dermed være glatte. Klaget deretter direkte til Eurosko som svarte at skoene er laget med en kraftig gummisåle som skal ha bedre grep på snø og at de er bedre enn mange andre såler. Dette stemmer overhode ikke, har brukt skoene både i mildvær og i mange minusgrader på godt snøføre men like glatt og gå i uansett. Vi er ufattelig skuffet over at så dyre vintersko er så dårlig. Jeg selv bruker heller vintersko fra Sport Outlet til 400kr som er mye bedre og solide å gå i. Skal ikke være nødvendig å kjøpe dyre sko for å måtte bruke brodder i tillegg.

10 de novembro de 2025

Virkelig dårlig virksomhed

Virkelig dårlig virksomhed. Hvis du gerne vil have sko af god kvalitet, som holder længe, så skal du ikke købe sko her. Jeg købte et par vinterstøvler til 1299 kroner af ægte læder, men efter knap to vintre så gik begge støvler i stykker, men fordi der er gået 2 år og 1 MÅNED, så mener de ikke, at der er nogen mulighed for reklamation. Sålen på begge sko er ved falde af resten af skoen. Det er en virksomhed, der hverken går op i god kvalitet eller god kundeservice, så jeg ville anbefale at købe ens sko ved en anden virksomhed.

26 de novembro de 2025

Resposta da Eurosko

Hej! Tak for din anmeldelse! Vi er meget kede af at høre, at du ikke havde en god oplevelse hos os. Hvis du ønsker at kontakte kundeservice og få yderligere hjælp, kan du besøge vores hjemmeside, klikke på knappen "Hjælp" i nederste højre hjørne og udfylde formularen.
Med venlig hilsen, Eurosko Kundeservice

Nedlatende og dårlig serviceinnstilt

Var innom Eurosko i Åsane Senter, og maken til nedlatende behandling, og dårlig serviceinnstilling skal man lete lenge etter! Styr unna.

26 de novembro de 2025

Hei,
Takk for at du skrev til oss om dette. Din tilbakemelding er viktig for oss og hjelper oss til å bli bedre.

Hos oss skal hver og en kjenne seg velkommen og sett. Vi tar derfor henvendelsen din på største alvor og vil nå følge opp saken med denne butikken, i henhold til våre interne retningslinjer. Vi vil forsikre deg om at behandlingen du opplevde på ingen måte reflekterer de verdier vi som selskap står for.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ingen svar på reklamation – skuffende oplevelse

Jeg købte i april 2025 et par Skechers blinkesko til mit barn i Eurosko Maibom i Aarhus. Kort tid efter stoppede den ene sko med at blinke, og jeg indsendte en reklamation den 18. juni. Jeg fik en kvittering for modtagelse og blev lovet svar inden for 2-5 hverdage.

Først efter at have rykket for svar den 20. juli, hørte jeg tilbage fra kundeservice den 3. august. De beklagede det manglende svar og foreslog, at jeg kiggede forbi butikken med skoene – selvom jeg allerede havde oplyst, at vi bor i Nordsjælland og derfor ikke har mulighed for det.

Jeg svarede straks tilbage den 4. august og bad om en løsning på afstand. Herefter har der igen været radiotavshed. Jeg rykkede dem for svar den 30. august, men har stadig intet hørt – på trods af, at sagen nu har stået på i over 2 måneder.

Skoene kostede 499 kr. og er i mine øjne defekte efter meget kort tids brug – først holdt blinkefunktionen op med at virke, og siden er velcroen begyndt at gå op på begge sko.

Jeg har forsøgt at kommunikere venligt og løsningsorienteret hele vejen igennem, men føler mig fuldstændig ignoreret. Det er virkelig skuffende kundeservice og langt under, hvad man bør kunne forvente af en landsdækkende kæde som Eurosko.

15 de maio de 2025

Resposta da Eurosko

Hej! Tak for din anmeldelse.
Kundeservice vil derefter hjælpe dig yderligere.
Med venlig hilsen Eurosko Kundeservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag köpte ett par sandaler från Eurosko…

Jag köpte ett par sandaler från Eurosko Uppsala och efter endast två användningar lossnade den övre delen. Jag lämnade in dem för reparation, men när jag kom tillbaka för att hämta dem fick jag veta att jag "inte hade godkänt reparationen", att jag inte lämnat något telefonnummer och att de därför inte hade lagat dem. Personalen sa att de inte kunde hjälpa mig och gav mig tillbaka skorna i samma skick. Jag är mycket besviken på bemötandet och servicen. Jag förväntade mig bättre kvalitet och ansvar från en butik som Eurosko.

22 de julho de 2025

Resposta da Eurosko

Hej! Tack för att du delar din upplevelse! Kontakta oss gärna om du vill att vi ser närmare på ärendet åt dig. Hälsningar, Eurosko Kundservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har har bestilt her 2 ganger og hver…

Har har bestilt her 2 ganger og hver gang har det vært varer som er utsolgt - uten beskjed. Plutselig er bare beløpet justert og ordren sendt. Dette var siste gangen!

26 de junho de 2025

Resposta da Eurosko

Hei! Takk for din anmeldelse! Så leit å høre at du ikke har hatt en god opplevelse hos oss. Dersom du ønsker å komme i kontakt med kundeservice og få hjelp videre kan du besøke vår nettside, klikke på "Help"-knappen nederst i høyre hjørne og fylle inn skjemaet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klage på defekt produkt og uakseptabel kundeservice

Veldig skuffet over Eurosko Holmlia.
Jeg kjøpte et par sandaler som viste seg å være helt ubrukelige – etter bare 40 minutters bruk fikk jeg begge føttene mine brent. Jeg gikk tilbake til butikken for å forklare situasjonen, men ble møtt med null forståelse og en utrolig uhøflig kundeservice. Damen nektet å gi meg et tilgodelapp og virket totalt uinteressert i å finne en løsning.
Dette er ikke den typen behandling man forventer som kunde. Eurosko har nå mistet tre kunder – meg, min mann og min sønn.
Styr unna denne butikken hvis du forventer kvalitet og respekt.

21 de junho de 2025

Resposta da Eurosko

Hei! Takk for din anmeldelse! Vi ønsker alltid å bli bedre, og vil gjerne høre fra deg for å kunne undersøke dette nærmere. Ta kontakt med oss via vår nettside, klikk på "Help"-knappen nederst i høyre hjørne og fyll inn skjemaet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Feil info av ansatte på avd Holmlia…

Feil info av ansatte på avd Holmlia fikk beskjed om at skoene kunne prøves på balkongen og skoene var store i str og hadde akkurat levert inn ett par som var i samme str men i en annen type skulle bytte disse inn en str større fikk da ikke byttet inn pga at jeg hadde brutt bruks vilkårene hun butikk lederen var ikke veldig kunde vennlig da hun møtte meg med å skulle fortelle meg at disse skoene var brukt ikke bare på balkongen anbefaler ikke kunder verken å kjøpe eller bruke denne butikken da de informerer feil til kunde så må jeg betale for å ikke kunne bruke skoene

13 de junho de 2025

Resposta da Eurosko

Hei! Ta kontakt med oss via vår nettside om du ønsker at vi ser nærmere på saken. Klikk på "Help"-knappen nederst i høyre hjørne og fyll inn skjemaet.
Hilsen Eurosko Kundeservice

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais