Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Storheden Luleå. Otrevlig..stod ute på lagret och fick en fråga av en medarbetare skakade på huvudet allmänt sur, istället för att komma ut i butiken och förklara för oss. Har handlat hos er i flera... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Personalet inne på Eurosko Liertoppen var ikke villig til å hjelpe. Svarte kort, enten ja eller nei. Fikk ikke anbefalinger eller et «men vi har denne som er helt lik» etc. Ba oss om å se selv, og vil... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

For en forferdelig nettbutikk. Dårlig erfaring gang på gang. Bestilte sko i størrelse 37, så sender de størrelse 40 i stedet fordi de var utsolgt for det kunden bestiller. Virker som det ikke er men... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk kundtjänst. Handlade skor online, blev fel i leverans/retur men en väldigt trevlig tjej ringde upp mig och hjälpte mig med det som gått fel. Återkoppling efter några minuter efter j... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados

Escrito pela empresa

Eurosko er skandinavias største skokjede med over 300 butikker. Vårt mål er å være byens beste skobutikk gjennom utvalg, kunnskap og kvalitet.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super service

Super rask levering. I tillegg til rask og super service fra kundeservice I dag.

24 de novembro de 2023

Resposta da Eurosko

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Frygtelig oplevelse i Randers storcenter…

Denne ene stjerne kan kun være for den unge pige der gav min datter en ballon i butikken.
Frygtelig oplevelse med det sureste personale i Randers Storcenter. Ekspedienten var som en tør gammel leverpostej som ik engang agurker kunne redde.

Hele oplevelsen her:
Jeg købte den anden dag et par støvler til min datter i butikken i Randers storcenter. Sød ung pige jeg købte dem af. Skal dog siges, at jeg ingen hjælp fik udover da jeg skulle betale dem. Jeg ser så at jeg kan få dem til næsten halv pris på nettet, og tager retur igen til butikken.

Kasseekspedienten tager pænt imod mig, jeg starter med at spørge om de prismatcher, og hun siger “NEJ”. Så svarer jeg, at så vil jeg gerne returnere dem og have pengene retur.

Hun vil så se bevis for at jeg har fundet dem billigere. Det viser jeg da gladeligt. Jeg får så mine penge retur. Og hun afslutter så meget flabet med at sige “at så var det jo godt jeg kunne ta deres tid til at finde rette størrelse, når jeg alligevel ikke vil handle der.” Hun siger hverken farvel eller lign. Da jeg går…
Da jeg har forladt butikken, kan jeg mærke, at det var virkelig en ubehagelig betjening.
Jeg vælger at gå tilbage og siger så ordret til hende “jeg vil gerne lige knytte en kommentar til din service, hvis du gerne vil have at kunder skal handle her fremfor online, så skal du nok overveje at yde en anden service”. Hun svarer så at vi har spildt deres tid ved at finde rette størrelse. Jeg forklarer hende, at det klarede jeg helt uden hjælp, men om det ændrede på hendes jobbeskrivelse, at være der for kunderne?
Jeg har selv været i butik i MANGE år i Salling og har nu egen forretning/webshop. Og ja, det er da så ærgeligt at refundere penge, men som ansat er det bare at bide i det sure æble og yde samme gode service som hvis kunden købte 10 par sko. Det er nemlig med til at afgøre om kunden har lyst til at vende retur. Hvilket her ikke er tilfældet!
Jeg siger til hende, at jeg synes hun skal overveje en undskyldning og det er hun ikke enig i, hun siger istedet at jeg skal forlade butikken.

Jeg fik desværre ikke den pågældende medarbejders navn, men det er sket omkring kl 18 d 3/10 og hun var på job med butikschefen som desværre havde kunder.

En helt anden ting er, at hun ved ikke hvem hun taler sådan til. Så rigtig dumt, hun kunne ramme nogle sådbare typer. Jeg har selv kæmpet meget med social angst og er i behandling og har lært at sige fra. Men for et år siden, havde det der kunne knække mig.

Jeg ønsker at I tager denne videre, da jeg synes hverken jeres navn eller kunder kan være tjent med dette.

3 de outubro de 2023

Hei!

Takk for at du tar kontakt med oss om dette. Din tilbakemelding er viktig for oss, og hjelper oss til å bli bedre!

Vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg velkommen og sett hos oss, og vi tar derfor din tilbakemelding på største alvor. Vi skal følge opp denne saken med butikken, i henhold til våre interne retningslinjer. Vi vil forsikre deg om at behandlingen du opplevde på ingen måte reflekterer de verdiene vi som selskap står for.

Selv om du har hatt en kjedelig opplevelse i vår butikk, ber vi om at du holder deg til saken i tilbakemeldingen og fjerner den ufine personkarakteristikken.

Vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til oss snart igjen.

Mvh Eurosko Kundeservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Følte meg uvelkommen, snakket ned til og de kunne ikke løse problemet mitt.

Skulle bruke en tilgodelapp som var blitt slitt av uke i lommeboka. Greit nok at det ikke kan fikses, men de ansatte var kjipe hele tiden, lite løsningsorienterte. Hadde bilde av kvitteringen uten slitasje som de nektet å se på for å kryssjekke info. Den jeg anntar er leder sa og til de andre forran meg "det er din feil om noe skjer og jeg dekker deg ikke". Det var ubehagelig som kunde å se hvor dårlig de ansatte behandlet hverandre. De var kjipe med meg og som kunde. Kommer ikke til å handle der igjen.

15 de julho de 2023

Hei,
Takk for tilbakemeldingen din, og vi forstår at dette ikke var sånn du ønsket å bli møtt på i våre butikker. Vi tar henvendelsen din på største alvor, og dette vil vi gjerne få muligheten til å se nærmere på. Du er velkommen til å sende en henvendelse til Kundeservice via hjelpeknappen nede i høyre hjørne på vår nettside, så hjelper vi deg videre derfra.

Eurosko TOPS Blåvand

Eurosko TOPS Blåvand

Fantastisk oplevelse med god betjening af kompetent personale. Ikke nok med det, så kan man også få lidt godt til ganen i butikken, så det er en butik hvor der er noget for alle og en hver smag.

6 de maio de 2023

Hej! Mange tak for den flotte anmeldelse! 😃

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ALDRIG har jeg oplevet dårligere…

ALDRIG har jeg oplevet dårligere betjening en i Maibom i Randers storcenter. To sure, trætte damer, der på ingen måde burde være i et service fag.
Det var med suk, himmelen med øjnene og overdrevet anstrengelses lyde, de to slebet sig rundt. Og skulle en sko hentes fra depotrum bagved, var det nærmest som om man havde bedt og noget helt umuligt. Sure en-stavelses svar; nå! Og! Nej!!!! Kommer der aldrig igen, både min datter og jeg var målløse.

14 de abril de 2023

Hei Mette,

Takk for at du deler din opplevelse med oss.

Vårt ønske er at du som kunde skal føle deg både velkommen og sett hos oss. Derfor tar vi henvendelsen din på største alvor og vi har delt kritikken med butikken slik at den kan tas til etterretning. Vi vil forsikre deg om at behandlingen du opplevde på ingen måte reflekterer de verdier vi som selskap står for.

God kundeservice

Var i kontakt med kundeservice i forbindelse med en nettordre. Fantastisk god service og kort svartid. Kommer til å handle hos dere igjen.

25 de abril de 2023

Hei Beate!
Så fint at det ordnet seg for deg, og tusen takk for hyggelig anmeldelse! 😃 Velkommen igjen!

Eurosko Maibom Randers Storcenter

Eurosko Maibom Randers Storcenter.
Dårlig oplevelse, da jeg var på udkig efter et par Rieker bestemt model, fik at vide de var udsolgt over alt og ikke kunne skaffes.
Går herefter på deres egen hjemmeside Eurosko og finden model uden besvær.
Dårlig service og betjening

2 de fevereiro de 2023

Hei Gitte,

Takk for at du skrev til oss om dette. Din tilbakemelding er viktig for oss og hjelper oss til å bli bedre.

Hos oss skal hver og en kjenne seg velkommen og sett. Vi tar derfor henvendelsen din på største alvor og har fulgt opp saken med denne butikken, i henhold til våre interne retningslinjer. Vi håper at vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til oss snart igjen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rea = sänkning efter en höjning

På black week annonserar man en sko med sänkt pris från 1899 kr till 1599 kr. När jag kommer hem ser jag att där sitter flertal prislappar på varandra, där utgångspriset var 1699kr. Man har alltså först höjt priset för att sedan kunna sänka det mer - Aldrig mer Eurosko!!

18 de dezembro de 2022

Resposta da Eurosko

Hei! Beklager sent svar. Her må det ha skjedd en glipp! Dette er ikke noe vi praktiserer i Eurosko, vi øker ikke priser i forkant av for eksempel Black week eller andre kampanjeperioder. Det som kan ha skjedd her er at ved en tidligere prisjustering fra leverandør i forkant av ny sesong, er det glemt å ta bort den gamle prislappen og dermed bare klistret ny prislapp oppå. Det kan også være den har kommet til butikk med feil prislapp/artikkelnummer fra leverandør, og vi har erstattet denne med korrekt prislapp/artikkelnummer. Vi takker for din tilbakemelding, og skal gjennomgå rutinene våre ved prisjusteringer. Mvh Eurosko

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Støtter ECCO og deres støtte til…

Støtter ECCO og deres støtte til Ruslands krigsforbrydelser!

Da vi skulle købe vinterstøvler i min familie ville vi gerne ud og prøve sko i de lokale butikker.

Det var min fejl, at vi endte med at lægge pengene hos Euroskos butik, da jeg jo bare kunne have tjekket nettet inden. Fik i butikken at vide, at der kun var ECCO sko fordi de allerede havde lagt ordren INDEN krigen.

Kommer aldrig til igen at lægge mine penge hos Maibom, Eurosko. De har taget en klar stilling til at de accepterer ECCOs engagement i Rusland :-(

1 de outubro de 2022

Dårlig gjort

jeg har hatt en veldig dårlig opplevelse idag , nå på Eurosko på Jærhagen kjøpesenter. jeg har aldri opplevd dette før i heile Norge.
så vondt og så trist at det finnes noen mennesker som kan behandle andre så dårlig og så forkjellig bare for at vi ser ikke norske ut. hun lot meg være heilt til slutt, stått å ventet selv om det var min tur. Når jeg spurte om hjelp igjen så sa hun ( du må bare stå å vente for jeg sjonglere mellom kunde ) Ungene mine sa det sånn ( la oss gå mamma , hun e litt frekk ) dette glemme jeg aldri , meg eller mine skal aldri inn i eurosko butikk.

16 de maio de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestilte sko

Bestilte sko
Vi var i butikken og fant noen flotte sko, de hadde de selvfølgelig ikke i butikken. Butikken bestilte de til butikken og allerede etter to dager var de kommet! Super fornøyd med servicen deres!

31 de março de 2022

Top service.

Top service.
Købte i november støvler til datteren på nettet. De er så gået op i limningen. Sendte billeder og modtog få dage efter et par nye støvler. Super service.

27 de janeiro de 2022

Nicolai Sko, Nyborg

Torsdag i denne uge var jeg inde og købe sko til mine sønner og mig. Vi er ikke fra byen og jeg var der kun fordi jeg var på kursus i byen og derfor havde jeg ikke ungerne med. Betjeningen var bare SÅ GOD! Hun var 100% ærlig og anbefalede mig faktisk at lade være med at købe til den mindste (1 år) og gav rigtig god vejledning ift. den store (3 år). Da jeg skulle betale fik jeg en super fin rabat, som jeg desværre ikke fik sagt ordentlig tak for... Det håber jeg så denne gode anmeldelse kan rette lidt op på.. :-)
Jeg ville 100% gå derind igen og anbefale dem til andre!!! Hvis den butik lå i Århus, så ville jeg nok være fattig nu... ;-P

2 de abril de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais