Vi købte én puslepude på siden, fra Layette, som bare er helt perfekt. Vi købte derefter en anden puslepude på en anden side, men kvaliteten kunne slet ikke måle sig med den vi købte her på siden.... Ver mais
A empresa respondeu
Har lige modtaget den første sending fra Smartble. Alt var som ønsket. Jeg vil helt sikkert benytte mig af mit nyoprettede abonnement fremadrettet, det vil helt sikkert gøre min hverdag nemmere. Det... Ver mais
A empresa respondeu
Vandt en konkurrence afholdt af smartble.dk på Facebook. Modtog i dag pakken med 2 måneders forbrug af bleer samt nogle lækre overraskelser. Sød og venlig personale! Vil klart anbefale at handle hos s... Ver mais
Fantastisk kundeservice! Jeg ringede da jeg var i tvivl om min ordre ville komme inden barnedåb om 4 dage! Medarbejderen fra eventyrland, forsikrede mig om at pakke ordren med det samme og sende de... Ver mais
"Der var engang” begynder et eventyr med og eventyrbarn.dk er også et nyt og spændende eventyr for os. Vi forhandler ikke prinser, prinsesser og overdådige slotte, men nøje udvalgte produkter til din baby og små poder, men også mor og far.
Vinkelvej 199, 8800, Viborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering og lækkert legetøj til baby.
Det gjorde det ekstra hyggeligt at varerne var pakket fint ind og med en personlig hilsen på ordresedlen.
Amazing service, I even got my order wrapped in a gift wrap with a personal note. Would definitely support this little shop again in the future!

Resposta da Eventyrbarn.dk
Hurtig handel og forsendelse samt en lille hilsen. Det er ikke sidste gang vi handler der.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Super hurtig levering, god kundeservice og bare tip-tip i orden!
Anette var så sød at skynde sig at pakke min ordre og reddede vores mindste numse herhjemme. Kæmpe anbefaling herfra af eventyrbarn!

Resposta da Eventyrbarn.dk
Gode produkter til fine priser og med hurtig levering. Hyggeligt med personlig og håndskrevet hilsen i pakken.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Jeg værdsætter når et firma gør noget ud af den personlige oplevelse 👍

Resposta da Eventyrbarn.dk
Bestilte varer fredag morgen og allerede lørdag formiddag kunne jeg afhente min pakke! Elsker hurtig ekspedition og så var min pakke også fint pakket ind - det er hyggeligt :-)

Resposta da Eventyrbarn.dk
Fast delivery, good prices. I also got a written note for the holiday! I would reccommend 100% !

Resposta da Eventyrbarn.dk
Jeg valgte at bestille hos Eventyrbarn fordi varen var meget billigere end andre steder. Leveringen var hurtig og uden problemer. Der fulgte endda en håndskrevet besked og en lille pixibog med.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Hurtig levering. Produkt (babymadras og topmadras i kapok) som beskrevet.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Billigste med de produkter jeg søgte og har skrevet en sød personlig besked i kassen - se dét er kanon service!
Køber her uden tøven næste gang.
Mega nemt at finde frem til det, jeg ville købe og dejlig hurtig levering …. Og så oven i købet i en genbrugskasse …. Lige min ånd👍🤗

Resposta da Eventyrbarn.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.