Pixie vores hund lider af allergi som er gået hårdt ud over hendes øregange. Hun er blevet behandlet flere gangene af andre dyrlæger - også under bedøvelse - uden at vi er kommet i bund. Julie tilr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Meget professionel behandling. Alle er venlige og smilende. Tryg atmosfære for nervøse dyr og mulighed for at få råd og vejledning. Klar anbefaling fra min side.
Jeg har intet negativt at sige om forløbet. Har følt mig så tryg, og de har passet så godt på min kat. De greb både min kat og jeg i en kaotisk og akut situation, og har været så rolige, åbne og infor... Ver mais
Hurtig, venlig og professionel hjælp. Følte os meget tryg. Selvom det var en akutbehandling havde vi ikke fornemmelsen af at man ville tjæne unødvendigt meget på os. Klar anbefaling!
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Evidensia dyrehospitaler Danmark tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har fagdyrlæger med den nyeste viden og ekspertise.
Informações de contato
4700, Næstved, Dinamarca
- evidensia.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg følte stor tryghed
Jeg følte stor tryghed, meget venlige og imødekommende personale og ikke mindst den høje professionalisme.
God og sikker behandling af vores kat
God og sikker behandling af vores kat, som skulle opereres akut. Vi blev fuld informeret om alt, som kommer til at ske hos ham.
Fantastisk service, i en mega svær situation
Caroline som tog imod os, var bare så sød, med menneskelig, varm, og rigtig god til at berolige mig i en meget svær situation. Ja så var hun også rigtig god til at interagere med min hund, noget som jeg syntes er så vigtigt når man er dyrelæge. En ting er at jeg skal føle mig tryg, men det er ligeså vigtigt at dyret også er det, og det sørget hun virkelig for, og for mig betyder det alt!
Hun opfordret mig også til at se tiden an, i stedet for bare at agere som en pengemaskine. Hun var oprigtigt interesseret at i hjælpe mig og min hund, og gjorde det ikke bare for at få penge i kassen
Fem stjerner 😎
Professionelle og med god stemning
Professionelle og med god stemning
Jeg har kun god erfaring med Evidensia…
Jeg har kun god erfaring med Evidensia Næstved. Sigurd bliver altid mødt meget omsorgsfuldt til trods for at begejstringen ikke er gengældt.
Super søde og profesionelle dyrelæger
Super søde og profesionelle dyrelæger.
De er meget forstående og sørger for man får så tryg en oplevelse som muligt.
Kan varmt anbefales
Fik en hurtig tid og blev godt taget…
Fik en hurtig tid og blev godt taget imod
sød og grundig dyrlæge
vi er meget tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Høj faglighed
Høj faglighed. Vi har altid følt os i trygge hænder.
Søde og kompetente , meget venlige .
Søde kompetente og servicemindede. Meget imødekommende og smilende.
Høj faglighed og super søde
Frederik var til sin årlige sundhedstjek og vaccination. Som altid god behandling og en god snak med gode råd
Super professionel og meget venlig…
Super professionel og meget venlig personalet
Blev mødt med omsorg og forståelse både…
Blev mødt med omsorg og forståelse både jeg og min hund
Shadow
Shadow
Virkelige positiv modtagelse. Følte os velkomme. Professionelle dyrlæger som giver sig tid både til ens kæledyr og til dens ejer.
Vi er oprigtigt glade for vi valgte jer på en lørdag da vores hund havde brug for hjælp.
Fagligt dygtige og altid dyret først
De er både fagligt dygtige, kompetente, empatiske og professionelle. Det mærkes tydeligt, at de altid har dyrets trivsel og behov som førsteprioritet. Man føler sig tryg og godt informeret, og dyrene bliver mødt med stor omsorg og respekt. Vi kan varmt anbefale dem!
Evidensia i Brønshøj kan varmt anbefales
Evidensia i Brønshøj er altid hjælpsomme og sørger for både jeg og hunden er i trygge hænder. De er hurtige og effektive til at hjælpe. Altid super service og meget imødekommende personale.
Anbefaler Evidensia dyrehospital når…
Anbefaler Evidensia dyrehospital når der er brug for lørdag- søndag tilsyn af dyr. Og så er der specialister i forskellige faggrupper. Kan klart anbefales
Havde brug for akut konsultation og fik…
Havde brug for akut konsultation og fik straks en tid.
Venligt og kompetent personale.
Kan varmt anbefale karlslunde…
Kan varmt anbefale karlslunde dyrehospital. Høj faglighed og meget omsorgsfulde.
Vi skal huske at værdsætte personalet trods de har travlt og der opstår ventetid. Er en skadestue hvor der kommer syge alvorlige dyr ind. De kære ansatte gør deres bedste ❤️ varm anbefaling herfra

Resposta da Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.