Evidensia Dyrehospital Danmark A/S Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pixie vores hund lider af allergi som er gået hårdt ud over hendes øregange. Hun er blevet behandlet flere gangene af andre dyrlæger - også under bedøvelse - uden at vi er kommet i bund. Julie tilr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget professionel behandling. Alle er venlige og smilende. Tryg atmosfære for nervøse dyr og mulighed for at få råd og vejledning. Klar anbefaling fra min side.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har intet negativt at sige om forløbet. Har følt mig så tryg, og de har passet så godt på min kat. De greb både min kat og jeg i en kaotisk og akut situation, og har været så rolige, åbne og infor... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig, venlig og professionel hjælp. Følte os meget tryg. Selvom det var en akutbehandling havde vi ikke fornemmelsen af at man ville tjæne unødvendigt meget på os. Klar anbefaling!

Detalhes da empresa

1. Veterinário
  2. também em
  3. Hospital Veterinário
  4. Loja de Ração
  5. Serviço Veterinário de Emergência

Escrito pela empresa

Evidensia dyrehospitaler Danmark tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har fagdyrlæger med den nyeste viden og ekspertise.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

90 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Vagt da Rønnede Dyreklinik holdt ferie

Kære Karlslunde Dyrehospital, jeg er så taknemlig for den store indsats Julie gjorde for at redde min Gangster dreng ❤️🙏
Julie er virkelig super dygtig og hendes fantastiske måde at forklarer os hvordan og hvorledes med alle de spørgsmål denne rutsjebanetur giver, ja så gav det en tryghed i denne meget frygtelige situation vi stod i med Gangster og mavedrejning - forstørret milt pga en stor blodtumor og så oveni lungebetændelse dagen efter den kæmpe store operation.
Meget godt arbejde og service af Julie, Frederikke og hele teamet der havde med Gangster at gøre under operationen og dagene han var indlagt 💪❤️🙏🐾 Jeg er meget glad, lykkelig og taknemlig for at I gjorde alt det bedste for Gangster som overlevede så kritisk og livstruende omgang 🐾❤️🙏 De bedste anbefalinger og hilsner fra Gangster's mor Litta Reuter 🥰✨️👍✨️

22 de julho de 2026

Hej Litta

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din feedback.

Bedste hilsner til dig og Gangster,
Evidensia Karlslunde Dyrehospital

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god og professionel behandling og…

Altid god og professionel behandling og super søde 👌🏽

31 de julho de 2026

Hej Thomas,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tryghed for dyr og menneske

Egne tidligere erfaringer
Fantastisk behandling både af dyr og menneske. Søde og dygtige medarbejdere, som skaber tryghed. Dejligt med interesse og grundig information. Meget positivt og trygt at blive ringet op dagen efter, for at høre hvordan det går med hunden. Vores allerbedste anbefalinger.

28 de julho de 2026

Hej Bendt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har hjertet med når de arbejder ❤️

Det er den bedste dyreklinik vi har været hos .
De er utrolig søde og så hjælpsomme.
Sikker på at de har deres hjerte med, når de arbejder med vores dyr ❤️❤️

28 de julho de 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din positive feedback – det betyder meget for os❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid meget fin og professionel…

Altid meget fin og professionel betjening og behandling af vore hunde.
De er måske ikke de billigste, men til gengæld er de blandt de bedste.

24 de julho de 2026

Hej Jesper

Vi sætter stor pris på din anmeldelse og er glade for, at du er tilfreds. Vi gør altid vores bedste

Fagligt dygtige dyrlæge

Fagligt dygtige dyrlæge, hvor jeg havde fuldstændig tillid til at Soleil var i de bedste hænder i en akut situation

26 de julho de 2026

Hej Heidie

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse.

Indlevende og empatisk personale

Indlevende og empatisk personale, der viser så meget omsorg for dyret og os som ejere. Er så opmærksomme, og informerende, så man bare føler de passer godt på ens dyr.

26 de julho de 2026

Hej Monika

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Kompetent behnalding og vejledning

Altid kompetent behnalding og vejledning. Vi har brugt Evidensia Greve gennem 7 år og en enkelt gang Evidensia Trekanten med samme professionalisme.

20 de julho de 2026

Hej Susanne

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god og saglig behandling af min…

En god og saglig behandling af min hund, man brugte sig god tid til at forklare os videre behandling og man kontaktede os flere dage efter for at høre, hvordan det gik med ham.👍

3 de julho de 2026

Hej Kirsten

Akut konsultation

De tog godt imod os ved en akut konsultation

17 de julho de 2026

Hej Luz

Venlig og fin

Venlig og fin
betjening ,hvor hund og ejer føler sig tryk.

16 de julho de 2026

Hej Birthe

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svindel forretning der forsøger at…

Svindel forretning der forsøger at maksimere deres omsætning ved at booke aftaler ind til opgaver de slet ikke løser!

Vi tager ned til butikken i Næstved og snakker med personalet omkring vores kat som har adfærdsproblemer og vi har brug for hjælp hertil. Vi spørg dem flere gange om de har ekspertise indenfor dette og vi får afvide det har de. Der bliver booket en tid til dagen efter.

Vi møder op til aftalen og hopper ind til dyrelægen som kigger på katten hvorefter lægen koldt konstatere hun ikke arbejder med adfærdsproblemer.

Vi forlader butikken med en regning på 1.140 kr. for ingenting.

Grotesk og ringe og direkte svindel!

17 de julho de 2026

Hej Patrick

Tak for din feedback. Vi er ærgerlige over, at du ikke oplever at have fået den behandling som du havde forventet.

Da vi ikke kan diskutere konkrete patientforløb offentligt, er du velkommen til at rette henvendelse til os direkte såfremt du har yderligere behov for at tale om forløbet.

Hilsen
Evidensia Næstved Dyrehospital

Geografi

Geografi
Enorm sød og dygtig dyrlæge, Simone, som får en til at føle sig tryg, selvom at man står med sin hund som har det skidt og hvor behandlingen ikke rigtig har virket første gang.
Meget imponerende at blive ringet op og tjekket om vores hund har det godt og om behandlingen virker nu. Det har vi aldrig prøvet før. Så er meget tilfreds med behandlingen af vores Arnold på Evidensia Faxe Dyrehospital. Desværre vil forsikringen, Agria, IKKE dække regningerne, så den opsiger vi og spare pengene op på en særskilt konto i banken i stedet, hvis der skulle ske noget en anden gang.

13 de julho de 2026

Hej Irene

Tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med Arnold.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at vi har fået jer til at føle jer trygge i en svær situation, og at I har oplevet både faglighed og omsorg gennem hele forløbet.

Vi ved, hvor bekymrende det kan være, når ens hund ikke har det godt, og derfor er det vigtigt for os at følge op og sikre, at behandlingen har den ønskede effekt.

Vi er glade for at høre, at Arnold har det bedre, og vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores indsats på Evidensia Faxe Dyrehospital.

Evidensia Faxe Dyrehospital

Prof team og så søde.

13 de julho de 2026

Hej Nicklas,

Super godt sted

Fik en akut tid i Hillerød, ved opringning.
Blev taget godt og hurtigt imod.
God kontakt til dyrlægen, som tog sig grundigt og rutineret af hunden, talte hele tiden blidt og beroligende til hunden, hunden skulle indlægges og dyrlægen tog hunden op på armen så hund og U.T. Kunne sige farvel.
Ved afhentning fik U.T. Et udprint med medicin liste og plejeplan.
Vores første besøg dette sted, og bestemt meget positivt. Personalet fik os beroliget og fik os til at føle vi var de eneste på klinikken.

10 de julho de 2026

Hej Susan,

Slotsbyen Dyreklinik

Alle er super flinke

Alle er super flinke, kompetente og imødekommende

8 de julho de 2026

Hej Jens

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god modtagelse af thika d

Rigtig god modtagelse af thika d. 7/7.
Meget kompetente personale. Dygtige Dyrlæge Rune, var vi meget trykke ved at han tog sig kærligt af Thika.

7 de julho de 2026

Hej Bent

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os med Thika. Det betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din feedback.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Evidensia Hillerød

Evidensia Hillerød, herunder dyrlæge Marlene og en vetrinære sygeplejerske har givet min Labrador angst for at blive undersøgt!
I forbindelse med fjernelse af sting, vælges der at lave et overgreb på min hund. Alle hunde vil nappe ud hvis de bliver trængt op i en krog! Det skete her og desværre var jeg ikke tilstede i rummet, men kunne høre hvordan Conrad hylede og forsøgte at sige fra. marlene og sygeplejrsken fortsatte, i stedet for at trække sig og foreslå at han skulle sederes!
Jeg er gået fra en glad hund der gladeligt hoppede op på bordet til undersøglese, til en hund der nægter at blive undersøgt!
Svært utilfredstillende og uprofessionelt! Jeg kommer ikke til at lade dette sted røre ved mine hunde og kat igen!

7 de abril de 2026

Hej Mathilde

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at læse, at du har haft en oplevelse, som har givet anledning til bekymring.

Vi kan af hensyn til fortroligheden omkring vores patienter og klienter ikke kommentere konkrete behandlingsforløb i et offentligt forum. Du har dog været i telefonisk dialog om forløbet med den pågældende dyrlæge, og vi tager den feedback, vi modtager, alvorligt.

Hos os er dyrenes trivsel og sikkerhed altid førsteprioritet. I situationer, hvor et dyr bliver utrygt eller samarbejdet om en behandling bliver vanskeligt, vil vores personale altid foretage en faglig vurdering af den mest hensigtsmæssige løsning ud fra det enkelte dyr og den konkrete situation.

Vi beklager, at du er gået fra besøget med denne oplevelse, og vi ønsker dig og Conrad alt det bedste fremover.

Evidensia Hillerød

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al personale er dygtige venlige og…

Al personale er dygtige venlige og imødekommende.Man føler sig tryg.
Altid god tid til information.

3 de julho de 2026

Hej Tl,

Evidensia Dyrehospital

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais