Pixie vores hund lider af allergi som er gået hårdt ud over hendes øregange. Hun er blevet behandlet flere gangene af andre dyrlæger - også under bedøvelse - uden at vi er kommet i bund. Julie tilr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Meget professionel behandling. Alle er venlige og smilende. Tryg atmosfære for nervøse dyr og mulighed for at få råd og vejledning. Klar anbefaling fra min side.
Jeg har intet negativt at sige om forløbet. Har følt mig så tryg, og de har passet så godt på min kat. De greb både min kat og jeg i en kaotisk og akut situation, og har været så rolige, åbne og infor... Ver mais
Hurtig, venlig og professionel hjælp. Følte os meget tryg. Selvom det var en akutbehandling havde vi ikke fornemmelsen af at man ville tjæne unødvendigt meget på os. Klar anbefaling!
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Evidensia dyrehospitaler Danmark tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har fagdyrlæger med den nyeste viden og ekspertise.
Informações de contato
4700, Næstved, Dinamarca
- evidensia.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vagt da Rønnede Dyreklinik holdt ferie
Kære Karlslunde Dyrehospital, jeg er så taknemlig for den store indsats Julie gjorde for at redde min Gangster dreng ❤️🙏
Julie er virkelig super dygtig og hendes fantastiske måde at forklarer os hvordan og hvorledes med alle de spørgsmål denne rutsjebanetur giver, ja så gav det en tryghed i denne meget frygtelige situation vi stod i med Gangster og mavedrejning - forstørret milt pga en stor blodtumor og så oveni lungebetændelse dagen efter den kæmpe store operation.
Meget godt arbejde og service af Julie, Frederikke og hele teamet der havde med Gangster at gøre under operationen og dagene han var indlagt 💪❤️🙏🐾 Jeg er meget glad, lykkelig og taknemlig for at I gjorde alt det bedste for Gangster som overlevede så kritisk og livstruende omgang 🐾❤️🙏 De bedste anbefalinger og hilsner fra Gangster's mor Litta Reuter 🥰✨️👍✨️

Resposta da Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Altid god og professionel behandling og…
Altid god og professionel behandling og super søde 👌🏽

Resposta da Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Tryghed for dyr og menneske
Egne tidligere erfaringer
Fantastisk behandling både af dyr og menneske. Søde og dygtige medarbejdere, som skaber tryghed. Dejligt med interesse og grundig information. Meget positivt og trygt at blive ringet op dagen efter, for at høre hvordan det går med hunden. Vores allerbedste anbefalinger.

Resposta da Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
De har hjertet med når de arbejder ❤️
Det er den bedste dyreklinik vi har været hos .
De er utrolig søde og så hjælpsomme.
Sikker på at de har deres hjerte med, når de arbejder med vores dyr ❤️❤️

Resposta da Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Altid meget fin og professionel…
Altid meget fin og professionel betjening og behandling af vore hunde.
De er måske ikke de billigste, men til gengæld er de blandt de bedste.

Fagligt dygtige dyrlæge
Fagligt dygtige dyrlæge, hvor jeg havde fuldstændig tillid til at Soleil var i de bedste hænder i en akut situation

Indlevende og empatisk personale
Indlevende og empatisk personale, der viser så meget omsorg for dyret og os som ejere. Er så opmærksomme, og informerende, så man bare føler de passer godt på ens dyr.

Kompetent behnalding og vejledning
Altid kompetent behnalding og vejledning. Vi har brugt Evidensia Greve gennem 7 år og en enkelt gang Evidensia Trekanten med samme professionalisme.

Resposta da Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
En god og saglig behandling af min…
En god og saglig behandling af min hund, man brugte sig god tid til at forklare os videre behandling og man kontaktede os flere dage efter for at høre, hvordan det gik med ham.👍

Akut konsultation
De tog godt imod os ved en akut konsultation

Venlig og fin
Venlig og fin
betjening ,hvor hund og ejer føler sig tryk.

Kompetent hjælp
Kompetent hjælp i en fart midt i sommerferien.
Svindel forretning der forsøger at…
Svindel forretning der forsøger at maksimere deres omsætning ved at booke aftaler ind til opgaver de slet ikke løser!
Vi tager ned til butikken i Næstved og snakker med personalet omkring vores kat som har adfærdsproblemer og vi har brug for hjælp hertil. Vi spørg dem flere gange om de har ekspertise indenfor dette og vi får afvide det har de. Der bliver booket en tid til dagen efter.
Vi møder op til aftalen og hopper ind til dyrelægen som kigger på katten hvorefter lægen koldt konstatere hun ikke arbejder med adfærdsproblemer.
Vi forlader butikken med en regning på 1.140 kr. for ingenting.
Grotesk og ringe og direkte svindel!

Geografi
Geografi
Enorm sød og dygtig dyrlæge, Simone, som får en til at føle sig tryg, selvom at man står med sin hund som har det skidt og hvor behandlingen ikke rigtig har virket første gang.
Meget imponerende at blive ringet op og tjekket om vores hund har det godt og om behandlingen virker nu. Det har vi aldrig prøvet før. Så er meget tilfreds med behandlingen af vores Arnold på Evidensia Faxe Dyrehospital. Desværre vil forsikringen, Agria, IKKE dække regningerne, så den opsiger vi og spare pengene op på en særskilt konto i banken i stedet, hvis der skulle ske noget en anden gang.

Prof team og så søde.

Super godt sted
Fik en akut tid i Hillerød, ved opringning.
Blev taget godt og hurtigt imod.
God kontakt til dyrlægen, som tog sig grundigt og rutineret af hunden, talte hele tiden blidt og beroligende til hunden, hunden skulle indlægges og dyrlægen tog hunden op på armen så hund og U.T. Kunne sige farvel.
Ved afhentning fik U.T. Et udprint med medicin liste og plejeplan.
Vores første besøg dette sted, og bestemt meget positivt. Personalet fik os beroliget og fik os til at føle vi var de eneste på klinikken.

Alle er super flinke
Alle er super flinke, kompetente og imødekommende

Resposta da Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Rigtig god modtagelse af thika d
Rigtig god modtagelse af thika d. 7/7.
Meget kompetente personale. Dygtige Dyrlæge Rune, var vi meget trykke ved at han tog sig kærligt af Thika.

Evidensia Hillerød
Evidensia Hillerød, herunder dyrlæge Marlene og en vetrinære sygeplejerske har givet min Labrador angst for at blive undersøgt!
I forbindelse med fjernelse af sting, vælges der at lave et overgreb på min hund. Alle hunde vil nappe ud hvis de bliver trængt op i en krog! Det skete her og desværre var jeg ikke tilstede i rummet, men kunne høre hvordan Conrad hylede og forsøgte at sige fra. marlene og sygeplejrsken fortsatte, i stedet for at trække sig og foreslå at han skulle sederes!
Jeg er gået fra en glad hund der gladeligt hoppede op på bordet til undersøglese, til en hund der nægter at blive undersøgt!
Svært utilfredstillende og uprofessionelt! Jeg kommer ikke til at lade dette sted røre ved mine hunde og kat igen!

Resposta da Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Al personale er dygtige venlige og…
Al personale er dygtige venlige og imødekommende.Man føler sig tryg.
Altid god tid til information.

Resposta da Evidensia Dyrehospital Danmark A/S
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.