Nomi by Evomove.comAvaliações

1.988
O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virksomheden er meget meget svær at få kontakt med men de er hurtige til at hæve pengene for en køb. Jeg har forgæves prøvet at kontakte dem 3 gange inden for 8 dage og ingen respons. Jeg vil blot... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bought a product from this "company", delivery has apparently been completed, yet I have received nothing. Evri tracking claims delivey, but when I enquire as to where, as I have not received anythi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Total scam! Looks okay but it's not. Order was confirmed, received an email when it was sent. Then nothing. After 10 working days my parcel is supposed to be delivered through letterbox! I or... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ordered items on an Instagram account on 18th August, got tracking from CJ Packet. Tracking eventually said item delivered to a porch in UK, no address. I live in Italy. Emailed Novi and they said the... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis Infantis
  2. Loja para Bebês
  3. Fábrica de Móveis

Escrito pela empresa

Nomi Highchair is designed by the legendary Norwegian chair designer Peter Opsvik, based on his more than 40 years of experience within designing iconic ergonomic chairs ie Capisco by Håg, Balans by Varier and Tripp Trapp by Stokke among others. Nomi is manufactured within EU, it holds the GS mark (Geprüfte Sicherheit), and is safety certified as highchair, junior chair, adult dining chair and baby bouncer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.988)

21 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Top god service

Top god service, unger elsker stolene🌟🌟🌟🌟🌟

10 de janeiro de 2022

Resposta da Nomi by Evomove.com

Tusind tak for stjernerne fra dig og dine poder - det er jo dem der er de rette dommere (men de små størrelser er jo ikke på Trustpilot ;-) ;-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very good and sustainable product.

Very good and sustainable product.
Made with brain and love.

8 de janeiro de 2022

Dear Holger,
Many many thanks for the stars. Love is important, so is brain. Will forward your fine and accurate review to our designer Peter Opsvik - he has been driven for decades by passion and his strong dedication to making the world a better place (also to sit ;-) ) Best, Rune - Evomove Copenhagen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering af denne lækre højstol

Hurtig levering af denne lækre højstol. Lever 100% op til forventningerne. Min søn på 7 mdr. sidder super godt i den, og fedt med hjulene så den både er flytbar og sikker. (Og så er sort-Wild-denim-West style TOP COOL)

7 de janeiro de 2022

Resposta da Nomi by Evomove.com

Hej Signe & søn, Tusind tak for stjernerne - godt han er glad for dit kloge valg. Hvis bare alle mødre var ligeså omhyggelige i deres valg af højstol som dig, så var der mange der ville slippe for krumme rygge i voksenlivet ;-) ;-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great product - great aftersale service

I ordered a chair several months ago for our first born and since the day the chair arrived we loved it.

Great build quality and amazing design.

After two attempts of reaching out to their customer service I wrote a Bad review here on trustpilot. It seemed my mails got stuck in their spam but Melanie of their customer service department cleared quickly the case - one of my best customer service experiences so far.

I can only recommend this chair and company

Dear Quirin,
Thanks for sharing your review. Apologies for our spamfilter, who seems to be set at bit to hard. Luckily there are more direft roads to our customerservice that through microsoft spamfilters and we managed to sort out things the way we always strive for - as we only do Nomi and we care for Nomi and our Nomi customers as if it was our little baby ;-) ;-)

Resposta da Nomi by Evomove.com

Tak, ja vi er gode til at rubbe neglene og leverer lynhurtigt fra Gedser til Skagen (og Bornholm) ;-) Stolene skal jo frem i tide til de små poder!

super

super lækker højstol :)

Resposta da Nomi by Evomove.com

Tusind tak og et godt nytår herfra :-)

Daniel

Veľmi som spokojný. Rýchla doprava. Tovar bez poškodenia. Super!

31 de dezembro de 2021

Resposta da Nomi by Evomove.com

Ďakujeme veľmi pekne za hviezdičky - tešíme sa z nich :-) :-) from Evomove Copenhagen

Amazing

Great order and delivery process, amazing chair and quality.

12 de dezembro de 2021

Resposta da Nomi by Evomove.com

Dear Sir, Thanks for the awesome review and for taking time sharing it. Enjoy your Nomi the years to come :-)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

1-årig skubber sig væk fra bordet, da den har hjul på, ikke er skrid-sikker og den ikke vejer nok til at blive stående..

Det var til at starte med, en rigtig fin stol, fra min søn startede med at sidde i den ca 6 mdr gammel. Jeg købte alt. Stol, baby indsats, bordplade, sele. +3.000 kr. Og jeg var virkelig glad for den. Super lækker. Flot design. Vejede ingenting. Nem at skille ad og rengøre. Kan hænges op på spisebordet når der skal støvsuges. Fedt.

Men... Da han blev lidt større, ca 9-10 mdr, og vi klikkede det medfølgende bord af, så han kunne sidde med os til bords, der skubbede han sig legende og grinende væk fra bordet. Igen og igen

- Det var jo super nemt og sjovt, eftersom der er hjul på benene, og intet skrid-sikkert, på det glatte plastic, det er produceret i. (Vi har klinker og klikgulv)

Faktisk, flyver han nu halvvejs igennem lokalet, når han virkelig skubber fra, 14 mdr gammel.. Han gør det med SÅ ekstrem lethed, at jeg er ved at blive vanvittig. Han skubbede sig helt hen til køkkenskufferne og tømte dem. Vi måtte rokere spisebordet for at han ikke skubbede sig i den retning mere.

Den vejer jo ingenting!

Det er også umuligt at sidde ved bordet og give ham mad. Jeg skal nu holde fast i stolen med begge mine fødder flettet rundt om den. Og det er ikke altid nemt når jeg også selv skal spise. Jeg overvejer en skans-strop.. eller at skrue et bræt i gulvet bag stolen 😒

Selen er samtidigt ekstremt bøvlet. Den kan skilles ad i klik-systemet, så i stedet for et hurtigt og nemt klik-system, så står man nogle gange med et puslespil der skal samles først. En enkelt gang gav jeg op, for min dreng var for livlig.
2 gange i denne uge, har den været gået op, imens han har siddet i den, selvom jeg fik den lukket. Jeg kan altså ikke stole på at den er lukket, selvom jeg er sikker på jeg har lukket den korrekt.
Han har været faldet ud af stolen 1 gang, (det var inden selen blev taget i brug) så jeg vil meget gerne have en sele der virker.

Vi er virkelig ærgerlige over at vi har brugt over 3.000 kr på en stol til baby, der vejer ingenting, MED HJUL PÅ, og uden gummi/skridsikre ben, så tumlingen ikke skubber sig væk fra bordet.

Jeg forhørte mig senere i butikken vi købte den i, om skridsikre "ting" til stolen.
-"Det fandtes desværre ikke. Men mon ikke jeg kunne finde et eller andet man kan sætte under fx andre stole."
"Nej, det kan jeg ikke. De er med søm, og dét med klister/filt, det er ikke skrid-sikkert, på klinker eller klikgulv"

Så ingen anbefaling herfra. Desværre

25 de novembro de 2021

Hej Vibeke,
Tak for din anmeldelse omend den absolut ikke er i den kategori vi er vant til. Er der ting der ikke fungerer, så skriv info@evomove.com, vi er altid lydhøre overfor kritikpunkter.

Spændet er designet til at låse - med et hørbart klik. Siderne kan låses uafhængigt af hinanden. Det er EN 1888 sikkerhedsgodkendt og bliver benyttet af en række producenter - det er et af de mest solide og gennemtestede spænder i markedet. Er spændet defekt med periodisk fejl (det burde ikke kunne ske, qua designet), så skriv til os, så får vi det undersøgt på Teknologisk Institut og sender et nyt. Når det så er sagt, så er det de færreste børn der kan lide at være fastspændt, og derfor giver højstole seler ofte anledning til ballade om spisebordet. Ligesom mange måske kender til samme bøvlede situation ved fastspænding i autostole mm.

Højstolens bøjle lever op til de strengeste sikkerhedskrav og normer - EN 14988:2021. Det er også et myndighedskrav at der på ALLE højstole skal stå at et barn aldrig må efterlades i nogen højstol uden opsyn. Ift. at rulle bagud pga. hjul og overflader, så er alternativet tilt risiko med alvorlige hovedskader til følge, som er den hyppigste alvorlige uheldstype med klassiske højstole. Det er fakta og fremgår af ulykkesstatistikkerne og kan dokumenteres af Børneulykkesfonden herhjemme. I statistikkernes lys og for det enkelte barn er det langt bedre at stolen ruller væk fra bordet og bevarer fuld gulvkontakt, omend det kan føles enerverende som forælder.

Vi har selv børn og det er da enerverende med en spire der synes det er morsomt og gentager numrene i en uendelighed. Men med børn der ikke kender til fare, går sikkerhed forud for praktik - ligesom højstole er underlagt sikkerhedsstandarder som netop skal sikre barnet, og ikke nødvendigvis forældres convenience.

Hvis jeres gulve er meget glatte, kan vi anbefale at sætte 50 mm filtpads på forfødderne, de fås i IKEA. Men anti tilt hjulene er en sikkerhedsforanstaltning, og bør ikke blokeres - de virker og redder hver dag børn fra farlige situationer i modsætning til klassiske højstole.

MVH - Rune, Evomove

Fantastisk stol og service

Levering på under 2 døgn fra bestilling og nem at samle! Nu glæder vi os bare til babyen kommer ud og kan tage stolen i brug🤩💙

23 de outubro de 2021

Resposta da Nomi by Evomove.com

Tak for stjernerne, vi krydser fingre for at spiren kommer rettidigt ;-)

Stolen med div

Stolen med div. tilbehør fungerer fint og ser ud til at være af god kvalitet. Stolen blev portofrit sendt til Finland og kom hurtigt frem.

16 de outubro de 2021

Resposta da Nomi by Evomove.com

Hej Erik, Tak for stjernerne, godt at høre der også er børn i Finland der nyder godt af danske Nomi :-) :-)

Takk så mye

Alt bra, lavert raskt til Finland. Det er min andre Nomi stol, jeg kan virkelig anbefale det

15 de outubro de 2021

Resposta da Nomi by Evomove.com

Tak for stjernerne Ka, dem er vi glade for :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem fantastisk kundeservice.

Helt igennem fantastisk kundeservice.
Hurtig og god hjælp pr. Mail.
Den bedste og smarteste højstol på markedet, vi fortryder ikke vores valg af Nomi højstol.

14 de outubro de 2021

Resposta da Nomi by Evomove.com

Tusind tak for roserne Marlene, dem er vi kisteglade for :-) :-)

Mangelhafte Rücksendungs-Erfahrung

Ich bewerte hier nur den Kauf direkt über Evomove - nicht den Stuhl an sich. Nach einigem Zögern entschied ich mich den Stuhl direkt vom Hersteller, anstatt von einem deutschen Online-Shop zu kaufen. Meine Annahme war, dass ein solch hochwertiges und hochpreisiges Produkt sicher auch eine gute Kundenerfahrung mit sich bringt.

Leider wurde ich sehr enttäuscht, als ich mich entschied das Produkt zu retournieren. Zum einen bin ich es bei einem Einkaufswert über 400€ nicht gewohnt, dass ich die Portokosten selber tragen darf - und da das ganze nach Dänemark gehen sollte, waren das knapp €25.

Zum anderen warte ich drei Wochen nach der Retoure noch immer auf die Rückerstattung. Da ist jeder noch so kleine Online-Shop bedeutend besser. Direkt bei Evomove würde ich auf keinen Fall mehr kaufen.

1 de outubro de 2021

Dear Steffen,
We are sorry to hear that you are dissatisfied with our customer service. As we haven't received the parcel from you, we haven't refunded the transaction yet. This is normal practice in all e-commerce shops. But of course, as soon as we do receive it, we will proceed with the refund as we would normally do and as stated in our terms who reflects normal e-commerce terms when buying furniture and EU consumer protecting legislation. Please send tracking number of the return parcel to us, so we can advise the warehouse for a swift handling of your refund.
Kind regards - Rune, Evomove

All at its best

All at its best, highly recommended.

24 de setembro de 2021

Resposta da Nomi by Evomove.com

Thanks for the awesome review and your recommendation Ganna :-)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais