Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Eerst langer dan de levertijd gewacht op mijn schoenen, vervolgens geannuleerd vanwege geen voorraad. Wel goed en vriendelijk contact. Ik ben zojuist gemaild om deze review te verwijderen, aangezie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maandag dunks bestelt welke ik al heel lang zocht, uit eindelijk bij exclusive x items gevonden en de volgende dag al geleverd! Ik ben super blij eindelijk de dunks te hebben waar ik al langere tijd n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top verkoper! Mooie klantvriendelijkheid en helpt je kiezen bij de juiste maat als je het zelf niet zo goed weet! Afgelopen week mijn schoentjes ontvangen en zitten helemaal naar wens! Heel tevreden e... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de roupa urbana

ExclusivexItems is een online webwinkel in streetwear en fashion artikelen gespecialiseerd in sneakers van onder andere Nike en Adidas. Wij verzenden wereldwijd binnen 2 tot 6 werkdagen.

Informações de contato

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Uiteindelijk heel tevreden

Hierbij wil ik mijn eerdere 1 ster beoordeling herzien. Ik was ontevreden omdat de bestelling maar niet werd geleverd. Maar inmiddels is mijn klacht naar volle tevredenheid en snel opgelost. Door goede communicatie vanuit het bedrijf. Mijn dochter geniet van haar mooie nieuwe schoenen!!

9 de abril de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik heb de schoenen 6 juli besteld en…

Ik heb de schoenen 6 juli besteld en heb ze nog steeds niet gekregen echt heel jammer ,ioana

14 de julho de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da Exclusivexitems

Bedankt voor je review en je geduld! We hebben inmiddels contact met je gehad over de e-mail en de levering van je bestelling. Door drukte was deze iets later dan gepland. Onze excuses daarvoor. We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te leveren en blijven ons inzetten voor de service en kwaliteit die je van ExclusivexItems mag verwachten.

We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je aankoop en de sneakers!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

ik heb schoenen besteld op 13juni het…

ik heb schoenen besteld op 13juni het is nu 31juni en ik heb nog steeds niks binnen

13 de junho de 2025

Beste Rafaello,

Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht. We begrijpen hoe vervelend het is om langer te moeten wachten, zeker als je je bestelling op tijd had willen ontvangen.

Door een onverwacht hoge drukte hebben sommige leveringen helaas vertraging opgelopen, en we bieden hiervoor onze welgemeende excuses aan. We doen ons uiterste best om dit in de toekomst te voorkomen door onze processen verder te optimaliseren.

We hopen dat je alsnog tevreden bent met je bestelling! Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

Team Exclusivexitems

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb sneekers besteld en betaald op…

Ik heb sneekers besteld en betaald op 19 mei, nu zijn we 14 juni en ik heb ze nog niet, heel raar allemaal

19 de maio de 2025

Beste Koen,

Hartelijk dank voor je review. Wat jammer om te horen dat je bestelling niet op tijd is aangekomen. We begrijpen heel goed hoe vervelend dat is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Er is helaas iets misgegaan in ons systeem, waardoor je bestelling vertraging heeft opgelopen. Inmiddels zien we dat de sneakers succesvol zijn geleverd. We hopen dat je er alsnog blij mee bent!

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact op!

Exclusivexitems

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.