Hierbij wil ik mijn eerdere 1 ster beoordeling herzien. Ik was ontevreden omdat de bestelling maar niet werd geleverd. Maar inmiddels is mijn klacht naar volle tevredenheid en snel opgelost. Door goed... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Eerst langer dan de levertijd gewacht op mijn schoenen, vervolgens geannuleerd vanwege geen voorraad. Wel goed en vriendelijk contact. Ik ben zojuist gemaild om deze review te verwijderen, aangezie... Ver mais
Maandag dunks bestelt welke ik al heel lang zocht, uit eindelijk bij exclusive x items gevonden en de volgende dag al geleverd! Ik ben super blij eindelijk de dunks te hebben waar ik al langere tijd n... Ver mais
Top verkoper! Mooie klantvriendelijkheid en helpt je kiezen bij de juiste maat als je het zelf niet zo goed weet! Afgelopen week mijn schoentjes ontvangen en zitten helemaal naar wens! Heel tevreden e... Ver mais
Detalhes da empresa
ExclusivexItems is een online webwinkel in streetwear en fashion artikelen gespecialiseerd in sneakers van onder andere Nike en Adidas. Wij verzenden wereldwijd binnen 2 tot 6 werkdagen.
Informações de contato
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Adidas earth speziale
Schoenen zijn perfect.
De levering duurde wel wat lang.
Daarom 4 sterren
Prima contact en goeie kwaliteit
Houd prima contact en de schoenen zijn goeie kwaliteit
Took a while but worth it in the end!
My daughter had been pestering me about buying these shoes for weeks but I couldn't find them anywhere. Stumbled upon this site where I finally found them in her size. Shipping took a while but she's very happy with her new shoes!

Resposta da Exclusivexitems
goede service
mooi product, snelle levering, goed contact en fijne service. heel blij mee!
Hele fijne bezorging
Hele snelle bezorging en hele fijne service en heb ook fijn contact gehad!
Tevreden
Terecht gekomen bij Exclusive x items via een vriendin, meteen ook een aankoop gedaan en ook zeker tevreden! Levering was in orde, schoenen zijn ook van goede kwaliteit!
Supersnelle levering
Supersnelle levering, goede kwaliteit, kortom ik ga hier nog bestellen. Alleen maar aan te raden!
Ik ben blij met mijn nieuwe schoenen…
Ik ben blij met mijn nieuwe schoenen ook een vlotte levering, zeker een aanrader
Rien reçu
Je n'ai rien reçu.
Paire de baskets à 200 euros commandées il y a 2 semaines et quelque part dans la nature...mais pas à mes pieds!
Je ne commanderai plus via exclusive item.

Resposta da Exclusivexitems
Mooie schoenen
Mooie schoenen. Heeft ook goeie kwaliteit.
Ben er tevreden mee. Zeker een aanrader!
Schoenen ik keurige staat ontvangen
Schoenen ik keurige staat ontvangen. Er werd ook snel gereageerd op vragen gesteld via de mail.
Super goeie kwaliteit van schoenen zo…
Super goeie kwaliteit van schoenen zo blij met men nieuwe schoenen zeker een aarader
Mooie schoen
Mooie schoen, snel geleverd zeer vriendelijk contact.
Super tevreden
Goede service en kwaliteit, hele mooie schoenen en snelle levering!
Snelle levering. Mooie schoenen en zal hier zeker vaker gaan bestellen!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.