Jeg kan klart anbefale ExpectationsCPH til gravide brude. Fremragende kundeservice, lynhurtig tilbagemelding pr mail og sms både hverdag og weekend. Jeg kunne med kort varsel besøge showroom og prøv... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De varmeste anbefalinger herfra! Jeg besøgte Expectationscph, da jeg havde brug for en gravid-brudekjole. Jeg fandt hurtig den helt rigtige model. Da dagen nærmede sig, var jeg i tvivl om størrelse... Ver mais
A empresa respondeu
Efter at have prøvet utallige af graviditetsbrudekjoler også i nogle af de større kæder, fandt jeg endelig en kjole, hvor snittet rent faktisk passer til en gravid mave. Dette uden at gå på kompromis... Ver mais
Min varmeste anbefaling! Fremragende kundeservice, fleksibilitet og flot kjole. Jeg blev gift i graviditetsuge 31 og fik kjolen hjem cirka 2 mdr. før. Dog var kjolen et nummer for lille. Uden retu... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
New Danish fashion brand for pregnant women focusing on styles that make you stand out and will fit throughout your pregnancy and even beyond.
Informações de contato
Dinamarca
- expectationscph.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, da jeg skulle have ombyttet til en anden størrelse 👍
Helt fantastisk kundeservice
Helt fantastisk kundeservice! Jeg fik tilsendt en ekstra kjole, fordi jeg var i tidsnød - og det var lige den, det skulle være. Store anbefalinger herfra.

Resposta da Expectationscph
Har idag været med min søster i…
Har idag været med min søster i Expectationscph showroom for at købe en graviditetsbrudekjole. Det er virkelig en anbefaling herfra. God service og meget hjælpsomt personale, som virkelig kunne guide ift. hvad der passede til den gravide mave. Bestemt et besøg værd!

Resposta da Expectationscph
De varmeste anbefalinger herfra!
De varmeste anbefalinger herfra!
Jeg besøgte Expectationscph, da jeg havde brug for en gravid-brudekjole. Jeg fandt hurtig den helt rigtige model. Da dagen nærmede sig, var jeg i tvivl om størrelsen var den rigtige. Jeg besøgte butikken igen og prøvede kjolen et nummer større - helt perfekt! Jeg fik byttet kjolen uden problemer.
Sød og venlig betjening og vejledning. Ydermere var kjolen super behagelig at have på.
Bedste hilsner Louise

Resposta da Expectationscph
Super god service og meget smukke…
Super god service og meget smukke kjoler! Jeg henvendte mig i butikken, da jeg skulle finde en kjole til min babyshower, og blev modtaget og hjulpet lige som jeg kunne ønske mig det. Expectationscph har min varmeste anbefaling, og mangler jeg en kjole igen i denne eller en senere graviditet, er jeg ikke i tvivl om hvor jeg skal hen!

Resposta da Expectationscph
Det føles ikke som en forretning
Jeg havde en rigtig god formiddag med dejlig small-talk og en behagelig service. Jeg oplevede, at Anne næsten havde mere tålmodighed end jeg selv i forhold til at finde den helt rigtige kjole. Man får på ingen måder oplevelsen af, at det er en forretning for Anne, men det virker til, at hun nyder sit arbejde. Jeg er så glad for min enkle, smukke brudekjole og kan på det varmeste anbefale expectationscph.

Min varmeste anbefaling
Min varmeste anbefaling!
Fremragende kundeservice, fleksibilitet og flot kjole.
Jeg blev gift i graviditetsuge 31 og fik kjolen hjem cirka 2 mdr. før. Dog var kjolen et nummer for lille. Uden returneringsbøvl inden fik jeg blot tilsendt en størrelse større til sammenligning.

En dejlig oplevelse
Det var en meget fin og personlig oplevelse hvor vi købte drømmen af en brudekjole til min smukke gravide datter. Vi fik en sød og kompetent vejledning så expectationscph kan varmt anbefales.

Et vidunderligt sted
Et vidunderligt sted at komme, når man vil det hele på en gang. Expectationscph giver en mulighed for som gravid at blive meget smuk på ens bryllupsdag, hvilket jo er det vi alle drømmer om. Skønne sager, suveræn service og fleksibilitet.

Fantastisk god service
Fantastisk god service. Bestilte en smuk kjole, som svarede helt til forventninger og allerede 2 dage efter havde jeg kjolen. Giver dem mine bedste anbefalinger.
Mette

Resposta da Expectationscph
Amazing products and really good…
Amazing products and really good service 😍😍. I came very early at the shop and was welcomed by Ann. I just want to exchange some sizes but I came home with more 😃
Anne og Expectationscph skal uden tvivl…
Anne og Expectationscph skal uden tvivl have 5 🌟
Man bliver mødt i øjenhøjde og taget seriøst. Anne er hammer god til at gøre oplevelsen mindeværdig, tryg og behagelig.
Jeg havde aldrig forestillet mig, at der var så mange begrænsninger på at finde en brudekjole, når man er gravid. Jeg har været i dialog med over 10 virksomheder... “du kommer til at se kasseformet ud”, “du skal have et korset”, “vi har kun et meget lille udvalg”, “den skal bestilles hjem og du skal betale et depositum på 2.000 kr.”...
Lige som jeg var ved at give op, fandt jeg Anne, heldigvis!
Super sød og venlig, lynhurtig til at svare og komme med gode råd både i showroomet i Charlottenlund og på Instagram. Anne og Expectationscph får min varmeste anbefaling - tusind tusind tak 🙏🏼

Resposta da Expectationscph
Jeg kan varmt anbefale expectationscph
Jeg kan varmt anbefale expectationscph! Sjældent har jeg oplevet så god kundeservice. Jeg havde købt en brudekjole og er gravid i uge 31. Der er måske en risiko for at den ikke passede om et par uger til mit bryllup. Det v’er dog ingen problemer da jeg får tilsendt en anden model men i den størrelse jeg gerne vil have - uden at have betalt noget for den “nye” kjole endnu. Jeg har fået lov til at teste begge størrelser hjemme og så sende den retur som ikke vælges! Jeg mener endda der er en difference på kjolerne som sælger har påtaget sig risikoen for.
For en gravid med mange hormoner som bor på Fyn så kunne jeg ikke have fået bedre service ude i fysisk butik!
De har mine varmeste og bedste anbefalinger.

Professionel og personlig vejledning
Takket være en super professionel og personlig vejledning fandt jeg den helt rigtige brudekjole til mit bryllup.
Kan varmt anbefale at handle hos Expectationscph! 😊
Personlig
Personlig, venlig og hurtig kundeservice, hvor man virkelig føler sig hørt og guidet👏🏽 Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger❤️
5 stjerner - bedste service
Jeg havde en krise mht. brudekjole og at det skulle nås frem hurtigst som muligt. Anne sørgede for at den kom hurtigt frem. Jeg har været rigtig glad for købet og at jeg fik kjolen på min store dag. Så tusind tak til Anne for hjælpen og for at gøre min dag uforglemmelig med en flot brudekjole! :)
En rigtig god oplevelse
Jeg er rigtig godt tilfreds med min oplevelse i showroom hos Expectationscph. Jeg gik ind med en frygt for ikke at kunne passe nogle kjoler, eller at der ikke var noget der sad pænt. Men min frygt blev gjort til skamme. Flere af kjolerne sad rigtigt pænt, selv på min 8 måneder gravide krop. Jeg endte op med den helt perfekte kjole til mit bryllup, som jeg ingenting skal gøre ved og som jeg kunne tag med hjem med det samme. God service og vejledning og jeg følte mig godt tilpas.
Rigtig god oplevelse og super fine kjoler!
Rigtig god oplevelse og super fine og samtidig behagelige kjoler
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.