Har mange gange tidligere købtes Hometex med stor tilfredshed over kvaliteten og service. Denne gang var sengetøjet vind og skævt. Tog billeder og sendte tilbage til Hometex. Dagen efter modtog jeg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De er lokale og sender hurtigt. Jeg har bestilt gulvtæpper og sengetøj. Ret god kvalitet for pengene. Hurtig levering. Alt up to date mht hjemmeside, varer på lager og levering. Omhyggeligt pakning. H... Ver mais
Jeg havde købt en babynest, som jeg fortrød. De guidede mig over telefonen, hvordan jeg skulle returnere den med GLS label. Samme dag fik jeg afleveret den i pakkeshop, og dagen efter havde jeg pengen... Ver mais
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Home-tex.dk. Udvalget er stort, priserne er gode, og kvaliteten matcher beskrivelsen. Leveringen var hurtig, og alt kom som forventet. Det er tydeligt, at... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Móveis para Quartos
- Loja de Camas
- Loja de Roupas de Cama
- Loja de decoração de design de interiores
- Loja de artigos para cama, mesa e banho
- Loja de colchões
Sobre HOME-TEX
Escrito pela empresa
Hos os finder du nogle af landets laveste priser på boligtekstiler. Du kan ofte spare op til 75% af de vejledende udsalgspriser. Det skyldes, at størstedelen af vores varer indkøbes som restpartier. Vi udvælger altid kun de restpartier, hvor du som kunde får mest kvalitet for pengene.
Hvem er vi?
Home-tex.dk er en af Danmarks førende online shops indenfor boligtekstiler.
Vi tilbyder et stort udvalg af dyner, puder, sengelinned og lagner til hele familien, og altid til markedets bedste priser.
Vores vision er kvalitetsprodukter, lave priser og tilfredse kunder - Derfor står vores uddannede personale altid klar til at give den bedste service i form af rådgivning og vejledning når du skal vælge de helt rigtige produkter der passer til netop dit behov.
Hos HOME-TEX.dk får du mest kvalitet for pengene!
Escrito pela empresa

- Gratis levering.
- Ved ordrer over 600kr tilbyder vi gratis levering til pakkeshop – Ellers fast lav fragtpris på kun 39 kr.
- Dag til dag levering
- Vi bestræber os altid på hurtig levering. 90% af alle ordrer afsendes indenfor 24 timer efter bestilling.
- Ubegrænset returret
- Har du fortrudt dit køb og er varen i ubrudt emballage, tilbyder vi ubegrænset returret.
- Hurtig besvarelse
- Vi svarer altid så hurtigt det er muligt. Vi tilstræber max 3 timers svartid på hverdage, men lover altid svar indenfor 24 timer.
Informações de contato
Sleipnersvej 24, 4100, Ringsted, Dinamarca
- 70 20 87 96
- peter@home-tex.dk
- home-tex.dk
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har købt flere gange denne gang 2…
Har købt flere gange denne gang 2 hovedpuder jeg er tilfreds
Super forsendelse to dage så var alt…
Super forsendelse to dage så var alt min sengetøj leveret 😊 dejlig hurtig handel og levering 🚚
Super service
Dagen efter modtog jeg 2 helt nye sæt. De r nu vasket og naturligvisfejlfri.
Modtog aldrig min pakke...
Meget hurtig fra bestilling til…
Meget hurtig fra bestilling til modtagelse og jeg er yderst tilfreds med mit nye sengetøj 👍
Hurtig levering
Hurtig levering, gode kvalitetsvarer til gode priser. Meget tilfreds.
Kan kun anbefale HOME-TEX
Kan kun anbefale HOME-TEX. Har brugt dem flere gange og altid været tilfreds. For det meste rigtig gode priser, stort udvalg og hurtig levering
Meget flot produkt
Meget flot produkt, bedre end foto på hjemmesiden. Meget hurtig ekspedition og afsendelse. Kan anbefale HOME-TEX ;)
Hurtig levering
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.