Exterioo Tuinmeubelen/Mobilier de jardin Avaliações 29.733

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne ontvangst in de winkel, niet opdringerig. Er werd een koffietje aangeboden. Wanneer je aangeeft even rustig zelf te willen kijken is dit geen probleem, geen opdringerige verkopers. Maar ten gep... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We konden rustig rondkijken in de toonzaal. Daarna werd er gevraagd of er geholpen kon worden. Zeer vriendelijke en behulpzame dame. Factuur werd zorgvuldig overlopen. Fijne ervaring in de winkel in G... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venus pour un parasol, nous sommes repartis avec une expérience ensoleillée.🤗. L'accueil est chaleureux et sympathique. Les conseils sont précis et vrais. On se sent écoutés, pas poussés. Un achat p... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Arrivée au showroom avec un accueil assez froid et distant. Nous nous sommes promener dans celui-ci pendant 15 minutes sans contact avec un vendeur alors qu'elles étaient toutes deux disponibles.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis ao ar livre
  2. Loja de Móveis
  3. Loja de Móveis de Jardim

Sobre Exterioo Tuinmeubelen/Mobilier de jardin

Halloo, wij zijn Exterioo Tuinmeubelen!

Wij bieden je de ruimste keuze aan buitengewone collecties en inspireren je om écht te genieten van het buitenleven. Met maar liefst 28 showrooms in België, 5 in Nederland en een webshop zijn we bij Exterioo meer dan enthousiast om je buiten te ontvangen.

Een complete beleving

Als tuinmeubelspecialist willen we iedereen inspireren om buiten te genieten, alleen, met je gezin of samen met vrienden en familie. We dompelen je onder in een totaalbeleving en geven je tuin, terras of balkon die Exterioo-toets die jouw buitengenot naar een hoger niveau tilt. Dat doen we in de eerste plaats met onze tuinmeubelcollecties, maar ook door je ervaring in de showroom, in onze webshop en op onze inspiratiekanalen.

Je kan bij Exterioo terecht voor beleving, service, advies en inspiratie. Kortom, voor alles om van je tuin of terras een plek te maken vol dromen en herinneringen.

Exterioo: hoe buiten, hoe beter

Buiten genieten is van onschatbare waarde. Je leeft er buitengewoon. Mooie momenten beleef je er intenser. Buiten heeft geen sluitingstijd. Je bent er welkom op elk moment van de dag. Ga voor onvergetelijke buitenmomenten vol geluk.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

30 mil avaliações

Respondeu a 97% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Aanrader!

Aangenaam verrast door de prijs/kwaliteit en heel goed geholpen door de vriendelijke medewerkers daar! Aanrader!

18 de abril de 2026

accueil agréable.

accueil agréable.
Ne pousse pas à la consommation!
à l'écoute et très serviable.
Commande effectuée rapidement.
Beaucoup de choix à un prix abordable!
Merci !

18 de abril de 2026

Winkel Wetteren

We zijn naar Wetteren geweest en de verkopers zijn er heel vriendelijk : niet opdringerig en onderling gunnen ze elkaar toch ook wel een verkoop. Wat ik heel belangrijk vind.
De verkoper, Yousef dacht ik , was super vriendelijk en heeft ons heel goed geholpen. Dikke pluim voor hem.

17 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij kwamen kijken voor een tuinset dat…

Wij kwamen kijken voor een tuinset dat in kleuropstelling niet bestond/uit voorraad was.

Muka heeft blijven zoeken naar oplossingen met een gelijkaardig model en heeft met wisselstukken toch onze keuze kunnen samenstellen met andere overtrekken over de kussens te bestellen. De meerkosten van de overtrekken hebben ze op hun genomen.

Uiteindelijk bleek onze aankoop nog goedkoper uit te vallen dan de uit boorraad beschikbare sets, dit met dank aan onze adviseur Muka.

Bedankt voor de goede service!

11 de abril de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.