Exterioo Tuinmeubelen Avaliações 5.864

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe tuinstoelen! Ze zitten heerlijk comfortabel en geven onze tuin meteen een stijlvolle uitstraling. De kwaliteit voelt stevig en duurzaam aan, precies wat we... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hier voel je je geen klant, maar echt gezien Bij Exterioo Cruquius geen verkooppraatjes, maar oprechte aandacht. Er werd rustig geluisterd en ik kon alles op mijn gemak uitproberen. Twee dagen late... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Helaas miste er een artikel, welke niet meer nageleverd kon worden. Dit moesten we ophalen in de showroom in Utrecht. Dat vond ik écht minder. De rest van de bestelling was in gigantisch veel besch... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gelijk na de binnenkomst hadden we al een goed gevoel, de verkoper heette ons welkom, zei dat we rustig rond konden kijken en als we vragen hadden was hij er voor ons. Dit is wat je wil toch, zonder o... Ver mais

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

6 mil avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Onjuiste garantieafhandeling fabricagefout loungeset

Eerste review 15/04: Helaas een zeer teleurstellende ervaring met de service na verkoop. Een duidelijke fabricagefout aan een nieuwe loungeset (Caldela) wordt afgedaan met een lakstiftje, terwijl het onder de wettelijke garantie valt. Men probeert garantie van het ene product te verrekenen met een eerdere compensatie van een ander product. Ongehoord. Dit tijdrovend dossier is nog in behandeling. Hopelijk wordt dit alsnog professioneel opgelost. Wordt vervolgd.
Update op 18/04, na onderstaande reactie van Exterioo: Helaas is de door Exterioo genoemde 'omruiling' in de praktijk onmogelijk gebleken. Op hun verzoek reed ik 70 km naar een showroom waar geen enkel gelijkwaardig alternatief beschikbaar was. Ondanks visueel bewijs en redelijke voorstellen van mijn kant, blijft een correcte oplossing uit en is de dossierkennis bij de klantendienst ondermaats. Ik wacht nog steeds op een professionele afhandeling conform de wettelijke garantie.

18 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service in de showroom en prachtig tuinmeubel

Prachtig tuinmeubel en uitstekend geholpen in de showroom. Levering op tijd en vlot. Top !

6 de abril de 2026

Beste Alexander,

We zijn ontzettend blij dat je onze service op prijs stelt.

Onze medewerkers streven er altijd naar om jou met raad en daad bij te staan, zowel in onze showrooms als online via onze webshop.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, bezoek dan gerust onze homepage https://www.exterioo.nl en klik op 'klantenservice' rechtsboven. Kies vervolgens het juiste type vraag om een webformulier te openen, vul het in en stuur het naar ons op.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Twee keer een beschadigd product

Twee keer een beschadigd product ontvangen. Ondanks duidelijk beeldmateriaal wordt de verantwoordelijkheid bij de klant neergelegd.

Zeer slechte afhandeling en totaal geen gevoel van service. Dit is niet hoe je met klanten omgaat.

Beste klant,

Wat jammer dat je artikelen met schade zijn geleverd.

Dit is zeker niet de klantenbeleving dat wij wensen te bieden. Onze excuses voor het ongemak.

Aangezien wij via deze weg niet over de gegevens beschikken om je dossier na te kijken mag je, indien je wenst, via https://bit.ly/FormulierExteriooNL je klacht indienen.

Wij wensen je een fijne dag toe.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Drie jaar garantie???

Wij kochten nog geen twee jaar terug, stapelbare tuinstoelen bij exterioo, met een garantie van 3 jaar. De stoelen werden altijd met zorg gebruikt en in de winter binnen gezet. Helaas zagen we dat er een poot naar binnen stond, gemaild met foto's om dit aan te tonen. Het antwoord dat ik kreeg is dat men vaker zag dat hun stoelpoten naar binnen gaan door de voegen van dergelijk terras.
De stoel werd enkel op gras gebruikt. De foto was enkel om het probleem aan te tonen met de lijn van een terrastegel.
Als antwoord kreeg ik dat als dit niet bij levering plaats vond dat dit niet onder garantie valt. Waarom krijg je als klant dan drie jaar garantie.
De oplossing die ze voorstellen plooi zelf voorzichtig de poot wat terug. Dan veronderstel ik dat hun stoelen niets waard zijn gezien je ze zelf kan terug plooien?????

13 de abril de 2026

Hey Cindy

Of het nu door voegen op het terras komt of door hoogteverschillen in het gazon, het eindresultaat blijft hetzelfde.
In verband met het plooien van de poot is geen lachertje van mijn collega. Aluminium is een zachter metaal. Dus het voorzichtig tegenplooien van het metaal kan hier zeker en vast wel en verschil maken.

De reden dat wij dit niet onder garantie kunnen nemen is omdat de garantie geldt voor enkel productiefouten en transportschade. Deze hadden zich dan ook moeten tonen in 2024.

We hopen op je begrip te mogen rekenen in onze beslissing.

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Goed advies. Geven tijd en ruimte om goed te beslissen.

9 de abril de 2026

Beste M.T. Glorie-Noordman,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende service en mooie producten

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe tuinstoelen! Ze zitten heerlijk comfortabel en geven onze tuin meteen een stijlvolle uitstraling. De kwaliteit voelt stevig en duurzaam aan, precies wat we zochten.

Ook de service was top: vriendelijk, behulpzaam en duidelijk met veel kennis van zaken. Je merkt echt dat ze weten waar ze het over hebben en goed meedenken om de juiste keuze te maken. Dat gaf ons veel vertrouwen.

Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn tuin net dat beetje extra wil geven!

13 de abril de 2026

Beste Ksenia,

We zijn ontzettend blij dat je onze service op prijs stelt.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, bezoek dan gerust onze homepage en klik op 'klantenservice' rechtsboven. Kies vervolgens het juiste type vraag om een webformulier te openen, vul het in en stuur het naar ons op.

Groetjes, Caroline

Slechte service

Slechte service
Black friday aanbieding gekocht kon niks meer met prijs was echt beste deal nu afgelopen week geleverd
Zie dat de prijs 400 euro goedkoper is
Geen enkele oplossings mogelijkheid
Erg star bedrijf ennweet dus bij dit bedrijf kan het dus altijd goedkoper ondanks dat ze zeggen van niet
Voel me toch een soort van opgelicht en niet gehoord
Antwoord niet naar tevredenheid
Heb geen begrip
400 euro verschil zou je bij black friday deals ook wat aan de marktprijs kunnen doen mits je serieuze deals aanbied
Voor nu zijn het gebakken lucht deals
Tevreden of begrip zeker niet
Zou ook de set kunnen terugsturen kosten 75 euro dan nieuwe bestellen
Voordeel 325 euro
Is dat dan werkelijk jullie opzet
Kan toch niet waar zijn
Waardeloze service!
Nooit mee in zee gaan!!!!!

Hallo

Zoals aangegeven is onze Black Friday sale al even voorbij. Ik wil zeker meegeven dat mijn collega's op het moment van verkoop nog zeer weinig aan de prijs kunnen doen zoals aangegeven is. Dit is ons marketingteam die de kortingen en acties bepaald.

Aangezien de aankoop 5 maand geleden heeft plaatsgevonden kunnen we hier jammer genoeg niet meer in tussenkomen. We hopen op je begrip te mogen rekenen voor onze beslissing.

Vriendelijkheid en enthousiasme

Werden vriendelijk welkom geheten. Uitleg gekregen over de exterioo methode. Met veel enthousiasme werden wij geholpen. Dit alles gaf de doorslag dat wij bij exterioo een tuinset hebben gekocht.

12 de abril de 2026

Beste Erwin,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed geholpen eerlijk advies.niet…

Goed geholpen eerlijk advies.niet opdringen en vriendelijke ver koper.

12 de abril de 2026

Beste klant,

Wat leuk dat je de tijd nam om ons te beoordelen. Het is geweldig dat jouw ervaring bij Exterioo zo positief was.

Bij Exterioo streven we ernaar om voor ieder wat wils te bieden, of je nu houdt van landelijke tuininrichting of een strak en modern terras. Onze experts staan altijd klaar om je met raad en daad bij te staan, zowel in onze showrooms als online.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooie spullen, slechte bezorging.

De aangekochte spullen zijn erg mooi en kwalitatief goed. Het personeel in de winkel is vriendelijk en doet goed hun best om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Alleen de bezorging van de spullen is een drama. Er worden bezorgbeloftes gedaan die niet worden nagekomen en de communicatie daarover is erg slecht. Ik had op twee verschillende dagen tuinmeubilair gekocht. Het ene pakket zou woensdag geleverd worden, het andere vrijdag. Voor de bezorging van woensdag kreeg ik een track en trace waarbij werd aangegeven dat men tussen 14.30 uur en 17.30 uur zou komen. Deze tijden werden gedurende de middag steeds meer opgeschoven. Uiteindelijk werd ik pas om 19.15 uur gebeld dat men niet meer zou komen gelet op de rijtijd van de chauffeur. Daar zit je dan de hele middag op te wachten en houd je er in je agenda rekening mee... Er werd afgesproken dat het dan vrijdag bezorgd zou worden, en ik zou nog vooraf horen hoe laat. Toen ik vroeg of men dan ook meteen het tweede pakket meenam kon men dat niet zien omdat dit transportbedrijf niet op vrijdag voor Exterioo zou rijden... Waarom beloofd men dan wel op vrijdag na te leveren? Omdat men dat op eigen planning zou doen.... Niets meer gehoord over hoe laat men zou komen en ineens stond men op vrijdag zonder vooraankondiging al om 8.15 uur voor de deur.... Het tweede pakket zou vrijdag middag met postnl komen. Die zijn wel langsgereden maar hebben niets bezorgd. Later stond bij de track en trace daarvan alleen sorry, we hebben het bezorgmoment niet gehaald.... Dus wederom voor niets mijn agenda vrijgehouden.... Zonder verdere vooraankondiging stond de betreffende bezorger ineens begin van de avond voor de deur met het pakket... Gelukkig was ik thuis, maar toch, ook hier had ik graag vooraf bericht over willen hebben.....

8 de abril de 2026

Hallo

Soms gebeuren er ongelukken op de weg waardoor de rijtijd van de transporteurs overschreden wordt. Daar valt helaas niet veel aan te doen.

Het was zeker wel de bedoeling dat de transporteur je eerst op voorhand contacteerde voor hij een nieuwe poging waagde. Ik koppel dit mee naar de collega's die de ritten inplannen zodat dit zeker niet meer voorkomt. Bedankt om dit te melden.

Mooie showroom

Mooie showroom, fijne verkoper, hulpvaardig, vriendelijk, snel en deskundig. Mooie producten.

11 de abril de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personeel was vakkundig en aardigwist…

Personeel was vakkundig en aardigwist waar hij het over had.

11 de abril de 2026

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed advies in de winkel en groot aanbod

4 de abril de 2026

Eerlijk advies

Niet opdringerig, eerlijk advies, mooi ingerichte showroom, prachtige collectie en diverse prijsstelling.

Beste Alex,

Groetjes, Caroline.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.