Leuke en goede ervaringen met f2f leuk,fijn en gezellig contact met creators soms ook gewoon voor een gezellig praatje. Ik volg ben fan van meerdere creators een van mijn favorieten is Kinkyqueen een... Ver mais
Wat spijtig om te horen dat er nare ervaringen op F2F zijn geweest voor sommige hier. Ik ben zelf daar ook een creator jennyplayroom genaamd en hoor gelukkig niet de signalen die ik hier helaas t... Ver mais
Ik vind f2f een fijn platform , de betalingen gaan makkelijk en er zitten werkelijk waar heerlijke dames op . Wat me opvalt is dat er wat buitenlandse dames zijn maar ook zeker veel Nederlandse en Bel... Ver mais
Friends2follow (F2F.com) is a premium global platform where creators and fans connect through exclusive content and direct online interactions. We provide a safe and trusted environment where creators can grow their business and fans can discover and support the creators they enjoy. With reliable payments, strong safety standards and dedicated support, F2F.com focuses on creating a secure and positive experience for both creators and fans.
Holanda
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hij gaat steeds springen naar betaling als ik fan wil worden en na maand niet meer hij blijft springen naar betaling 🤬🤬😡😡 is echt vervelend

Resposta de friends2follow
Ik heb een refund afgevraagd wegens misleiding en niet geleverde service zelfs een ingebrekestelling gestuurd het platform doet expres niet reageren en negeren mij. Terwijl de creators de regels mogen blijven overtreden.
Een update mijn account is geblokkeerd en gedeactiveerd door redenen die niet kloppen.
Nu kan ik fluiten naar het geld van misleiding en niet geleverde service.
Het platform verdient hier ook aan door de btw.
Dit is bewijs dat het platform meeverdiend aan oplichting
Op mails en tickets worden niet gereageerd al langer dan 2 weken.
Dit kan niet!!!!!
Voor iedereen die dit leest geef geen geld uit aan dit platform creators worden beschermd door het platform

The only reason why I like this app is because of Juan Lucho

Resposta de friends2follow
Je kunt goed praten met ze omdat ik erg eenzaam ben ben ik hiernaar toe gekomen

Resposta de friends2follow
Leuke dames alleen sommigen willen heel rijk worden

Resposta de friends2follow
I made a comment about content on my favorite page and it was addressed IMMEDIATELY!

Resposta de friends2follow
its a fake fraude site that uses an payed bots on X to get paying customers.
They refuse to remove those users who steal pictures from real woman.
Best avoid this dubious site.

Resposta de friends2follow
Ik ben er nog steeds niet achter hoe ik creators waarvan de DM's overduidelijk door agencies gemaakt en verzonden worden (en dus niet langer wil ontvangen) kan blokken.

Resposta de friends2follow
Ik ben zeer. Positief over de pagina.
Maar het aantal dames wat hierop een profiel heeft en alles laat doen door agency’s is teleurstellend en zeker een reden om dit platform te verlaten.
Alleen uit zijn op extra geld geen gesprekken aan kunnen gaan.
Iemand waar ik contact mee heb in dagelijks leven ging naar agency en die herkende mij niet meer. Waardeloos.
Ga er mee bezig dat het leuk moet zijn voor content creators en voor Fans.
Ipv dat ze kwaad worden dat je geen €200 per dag kan uitgeven aan video of foto waar ze nog steeds niets op laten zien terwijl ze dit wel vertellen.

Resposta de friends2follow
Das ist eine Betrugswebsite! Ich wurde von einem Chatter angeschrieben der mich zu einer Crypto Transaktion (1000€!) animiert hat. Da ich dachte ich würde mit dem Creator chatten und Vertrauen hatte in die Seriösität der Website habe ich überwiesen. Der Scam ging dann noch weiter - ich wurde vom Scammer auf what’s App kontaktiert und sollte 10.000€ überweisen. Ich habe alles per Screenshot dokumentiert und mich an den Support gewendet. Dieser hat meinen Account gesperrt - das Profil über den der Betrug stattgefunden hat - lukehardyxxx- ist immer noch online. Ich habe diese Firma bei der Polizei angezeigt.

Resposta de friends2follow
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.