En helt fantastisk fodboldoplevelse i Manchester på Old Trafford giver 5 store stjerner. Hos FanTravel er der bare styr på tingene. Fly, hotel, billetter alt spillede fra start til slut. Billetterne f... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Lige for kick off, ( ved bestilling af billet) til jeg kom hjem, weltklasse hyggeligt hotel tæt på picadelly station, om lørdagen på Old Trafford stadium / musseum, fed oplevelse for en som har... Ver mais
Lige kommet hjem efter en uforglemmelig tur til Liverpool med Fantravel som rejse udbyder. Alt spillede til UG Godt hotel, super siddepladser på Anfield, fed oplevelse med lounge bar før, under... Ver mais
Fed oplevelse, hotel og billetter alt forløb efter aftalen. bruger gerne Fantravel igen. vi var 16 mand afsted og alt klappede som det skulle
Detalhes da empresa
Sobre FanTravel DK
Escrito pela empresa
Så uanset om du er til Liverpool, Manchester United, Real Madrid, AC Milan eller et helt femte hold, så står vi klar til at hjælpe jer med at få drømmen om at opleve de helt store fodboldkampe på stadion til at gå i opfyldelse.
Vi forsøger altid at levere de bedst sammensatte rejser, til de bedste priser og med et indhold vi altid kan stå 100% indenfor.
Alle vores pakker indeholder en ligeledes tryghedspakke, så du kan føle dig tryg både før og under jeres rejse. Vi har mange års erfaring i at arrangere ture til store oplevelser og flere tusinde tilfredse rejsende årligt, hvilket er Jeres garanti for en god tur.
Hvis der skulle være spørgsmål eller andet til os, så står vi også klar til at hjælpe, enten via mail på kontakt@fantravel.dk eller via telefon i vores åbningstider på 25 86 30 00.
Vi glæder os til, at hjælpe Jer afsted på den næste store oplevelse.
Informações de contato
Skovsøgade 1B, 4200, Slagelse, Dinamarca
- +4525863000
- kontakt@fantravel.dk
- fantravel.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi var på en tur til Liverpool gennem…
Vi var på en tur til Liverpool gennem Fantravel, og hele oplevelsen var simpelthen i top. Alt fungerede fra start til slut – hotellet var fint, kampoplevelsen var uforglemmelig, og kundeservicen var både hurtig, hjælpsom og imødekommende. Man kunne virkelig mærke, at de har styr på detaljerne, og at de gør en indsats for, at man får en god tur.
Lige kommet hjem efter en uforglemmelig…
Alt spillede til UG
Godt hotel, super siddepladser på Anfield, fed oplevelse med lounge bar før, under og efter kampen.
Transfer kan anbefales, da chaufføren var der til tiden begge veje og kørte sikkert og behageligt i Mercedes bilen.
Ja, og så er der bare god kunde service fra Jonas i Fantravel🙏
Tak og kan kun anbefale dette rejse firma til fodbold ture i Europa ⚽️
Jan Søndergaard
Super kundeservice og tryg oplevelse
Super service og stærk planlægning!
Vi har været utroligt glade for at være afsted med Fantravel. Vi havde problemer med at hente billetterne på vores telefoner, men her endte Fantravel med at ringe til os og sørge for, at billetterne var klar til kampen senere samme dag.
Super kundeservice, som oftest svarede inden for få minutter, efter jeg havde skrevet et spørgsmål i deres chat. Alt i alt en kæmpe anbefaling herfra – og helt klart nogen, vi vil benytte os af igen!
Velorganiseret tur til Newcastle
Fantastisk tur til Newcastle, hvor vi se NUFC - Leeds 4-3. Spændende kamp og gode billetter tæt på banen.
Vi boede på rigtig fint godt hotel (Leonardo) ca 10 min . gang fra centrum og 15 min. Fra St james Park.
Virkelig god stemning på stadion og på The Stack (før og efter kampen)
Newcastle by kan varmt anbefales til dem der ikke har været der, meget spædende by og kulturelt.
Tak for en velorganiseret tur !
Kære Mathias..
Kære Mathias... Min søn og jeg vil være dig evig taknemmelig!! Stående ovationer her fra til dig. Tusinde og atter tusinde tak for ALT!!! Klasse service!
Virkelig god service og holdte en…
Virkelig god service og holdte en opdateret under hele turen. Godt hotel der var valgt. Der var ikke noget at sætte en finger på
Skræddersyet rejse
Vi fik skræddersyet en rejse sidste weekend forbi Anfield og se Liverpool lørdag og så Emirates og se Arsenal søndag.
Fantravel gav os det billigste tilbud af dem vi kontaktede, og sørgede for super gode billetter og hoteller til begge kampe.
Alt gik super smooth. De kan klart anbefales her fra 😄
Fodboldtur til England
D, 24/11 2025 tog vi fire gutter afsted til Manchester, for at se to Champions League kampe. Vi kan virkelig anbefale Fantravel som rejsearrangør God kundeservice, hvor der bliver svaret hurtigt på spørgsmål. Masser af nyttig information om transport, billetter og hvad man ellers skal vide. Det er ikke sidste gang, at vi bestiller her
November 2025
November 2025
Er lige vendt hjem 7 stk fra en tur til Tyskland for at se Dortmund- Stuttgart. Alt i alt en rigtig god oplevelse og perfekt planlagt af FanTravel. Dette var 2 gang vi rejste på en tur med dem og bestemt ikke sidste.
Super service undervejs ved bestilling…
Super service undervejs ved bestilling , vil bruge dem igen
Er lige hjemvendt fra en super tur til…
Er lige hjemvendt fra en super tur til Liverpool sammen med sønnike.
Vi havde booket fly, hotel, lounge på Anfield og billetter til Liverpool mod Aston Villa.
Fantravel har fra første kontakt bare være så imødekommende, hurtig svarende og især meget hjælpsomme bl.a. i forbindelse med manglede Eta.
Der var bare styr på det hele og alt gik efter planen. Deres system er dejlig overskueligt og det er så nemt at finde ens billetter mm. Ikke sidste gang at vi booker igennem Fantravel.
Mvh. Jacob og Torben
Alt i alt en god oplevelse
Alt i alt en god oplevelse. Hotellet, Staycity aparthotels, ved Liverpools waterfront, kan absolut anbefales.
Selve kampen (LFC-CP), vil jeg som Liverpool fan, forbigå i tavshed, men stemningen på og omkring Anfield, var alle pengene værd.
Perfekt tur til Liverpool
Perfekt tur til Liverpool, fedt hotel centralt i Liverpool 🙂
FanTravel leverer varen igen og igen ❤️
Tak🙏🏻
Fantastisk oplevelse!!!
Fantastisk oplevelse!!!
Trygt og nemt.
God oplevelse
Fint hotel midt i Manchester, gode pladser på stadion (Etihad). Alt fungerede upåklageligt 👍
Fantastisk oplevelse
Jeg vil til enhver tid anbefale FanTravel til alle!
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Kan varmt anbefales.
En helt perfekt tur til Manchester
En helt perfekt tur til Manchester. Alt var i orden, både hotel, billetter og information op til kampen.
Perfekt tur til Madrid
Perfekt tur. Alt var som det skulle være og sejr til hjemmeholdet, hvilket Fantravel trods alt ikke kunne garantere 😊
Fodboldtur Tyskland
Hej Mathias og Jonas
Tak for hjælpen med vores rejse til Tyskland.
Alt klappede som det skulle og vi har haft en super fin tur.
Så jeg tænker vi vender tilbage en anden gang, når det bliver aktuelt med en ny tur😊

Resposta da FanTravel DK
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.