Fashionqueen.dk Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fantastisk jakke. Bestilte sent fredag aften og tirsdag eftermiddag kunne jeg hente jakken ved uddeleren.. Bestilte jakke en nr. større end normalt efter deres anvisning på hj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde købt en super lækker jakke gennem dem, desværre begyndte lynlåse at åbne sig hver gang den blev lynet efter en lille måneds tid. Jeg kontaktede kundeservice og fik meget hurtigt respons og... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestiller 2 jakker . Får kun den ene leveret og på fakturaen står der bare beklager under den jakke , de ikke har og ikke har kunnet levere. Det ville jeg gerne have fået at vide inden de bare sender... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været en fast kunde ved fasionqueen.dk i de sidste par år og vil fremhæve deres super gode kundeservice. De er altid venlige ved telefoniske henvendelser eller evt. returneringer. Deres var... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Vi sælger årligt ca. 10000 vinter jakker til rimelige priser, og har solgt over 100000 jakker i Danmark siden 2019.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Lækkert tøj

Lækkert tøj, skønne priser, hurtig levering!

13 de fevereiro de 2018

Resposta da Fashionqueen.dk

Vi takker for din anmeldelse, og er rigtigt glade for du tog dig tid til denne, kunne vi godt ønske mange flere af vores glade kunder gjorde.

Kundevenlig ombytning

Fik leveret en jakke, der var gået op i en syning, skrev det til dem med billeder vedhæftet. De beklagede og sendte straks en returlabel. Inden jeg pakkede den defekte ned til retur, prøvede jeg jakken og syntes den var en tand for lille i størrelsen i forhold til det, jeg plejer at bruge. Jeg bad om at få leveret en ny i et nr større. Et par dage senere fik jeg min jakke, ingen syninger der er gået op og den passer i str og er rigtig lækker og varm! Tak Fashionqueen for for den kundevenlige og hurtige ekspedition uden døj!😊😊👍

8 de fevereiro de 2018

Resposta da Fashionqueen.dk

Vi takker for din anmeldelse, og er rigtigt glade for du tog dig tid til denne, og håber du får glæde af den nye jakke

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nem og hurtig levering

6 de fevereiro de 2018

Mega god service

6 de fevereiro de 2018

De får 5 store stjerner fra mig

De får 5 store stjerner fra mig. Det er den bedste service jeg til dags dato har oplevet, og bestemt ikke sidste gang jeg bestiller noget derfra. Produkterne er lækre og servicen helt i top. Jeg kan med min varmeste anbefaling helt sikkert anbefale alle andre at købe deres jakke ved fashionqueen.dk

22 de janeiro de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårligste kunde service i hele Danmark!

Dårligste kunde service i hele Danmark!
Købte en pels jakke i december månede og da jeg så modtog den ligner den noget man køber fra Wish.. jeg skriver så ind til dem omkring retur uden svar. Så skriver jeg igen men stadig uden svar, skrev til dem 4 gang og til sidst blev jeg så nød til at lave en dårlig anmeldelse her for at få deres opmærksomhed, hvor de så skriver på mail at hvis jeg skal have nogen forhåbninger om at få mine penge igen skal jeg slette min anmeldelse. Så skal man åbenbart også betale 49kr for at sende den retur det er da en omgang BullS**t . Noget være l**t aldrig køb noget fra dem og er åbenbart ikke den eneste hvis man kigger på andre anmeldelser her om hvor uforskammet de er overfor kunder, men en ting er hvordan de skriver her hvor folk kan se det men når det er i privat mail så er de så uforskammet. Køb jer et kursus om hvordan man opføre sig!

19 de janeiro de 2018

Resposta da Fashionqueen.dk

Vi vil gerne besvare din anmeldelse:

Du har altid 14 dages retur ret og vi tager gerne de jakker vi sælger retur, er ikke noget problem. Det er korrekte at du et par gange har skrevet til os at du ønsker at sende varen retur, det skal man faktisk i følge den nye købe lov, og det er der også andre kunder der gør, hvor efter de så sender varen retur.
At du så af den ene alle anden grund mener vi skal svare dig før du sender varen retur forstår vi så ikke, da det er din ret og noget du bare gør.
Du laver så en negativ anmeldelse her på Truspilot omkring dette, som vi svare dig på i en e-mail og forklare dig at du ikke behøver vores accept for at kunne sende en vare retur, og at hvis du ønsker vi skal tage varen retur her hvor din retur ret er udløbet, ville det første du nok skulle gøre være at slette den negative anmeldelse du havde lavet her.
Vi høre så aldrig fra dig før du nu her så har lavet en ny Negativ anmeldelse.
Med hensyn til at vores jakker ligner noget fra "Wish" tager du vist fejl, og at man selv betaler for returvare er noget som er helt almindeligt, og vi har på intet tidspunkt været uforskammet over for dig.

Fashionqueen.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grib røret hvis du er lidt utilfreds

Det har været et blandet forløb med fashionqueen. Men jeg er endt ud i at være en rigtig tilfreds kunde.
Jeg fik en meget bedre oplevelse da jeg greb røret, og tog dialogen pr. telefon.
Det er endt ud i jeg har 2 jakker for fashionqueen jeg elsker ✔️

Tak til jer...

10 de janeiro de 2018

Resposta da Fashionqueen.dk

Vi takker for din anmeldelse, og er rigtigt glade for du tog dig tid til denne, og ja nogle gange er en tlf. samtale rigtig god for at få et mindre problem løst, da vi jo rigtigt gerne vil have tilfredse kunder.

Lækker kvalitet

Utrolig lækker jakke! Den jakke jeg har købt hos dem, er bare SÅ flot! Rigtig god kvalitet og så dejlig at have på. Jeg kan og vil ikke sige noget dårligt, det er den lækreste jakke jeg længe har haft! De er også hurtige med leveringen. Der er ikke et øje tørt. 😀😀😀

2 de janeiro de 2018

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem fantastisk Go service.

Helt igennem fantastisk Go service.
Fået frakke i julegave og pelsen var gået lidt op i syningen og de sende en ny krave til mig uden videre👍👍👍 så fedt at jeg kan nøjes med at sende billede og ikke behøver bruge tid på at sende retur🤗

29 de dezembro de 2017

Resposta da Fashionqueen.dk

Vi for din anmeldelse, vi er glade for du er tilfreds med den service vi yder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kæreste bestilte en vinterjakke til mig i julegave den 13 december. Allerede den 14 december kan kan han hente den i pakkeboksen. Desværre viser der sig juleaften at den ene lomme er syet i foret. Jeg kontakter FQ den 25/12 hvor de svare med det samme at jeg bare kan sende den retur og modtage en ny.
Jeg vælger dog i stedet at kører til Odense i deres showroom og bytte den.
Ejeren fortæller mig at i mellemtiden er prisen på jakken sat 200 kr ned og dem overfører han tilbage til mig med det samme.
Alt i alt en helt super service og det er absolut ikke sidste gang jeg handler der. 👍🏼😊

27 de dezembro de 2017

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jakker til alle aldre med betjening i top - tryg ehandel og ærlige svar på spørgsmå.

Jeg har i dag købt den flotteste jakke hos fasionqueen. Jeg havde købt en frakke der ikke var pæn til mig og uden problemer fik jeg den byttet til en anden. Leveringstiden var ikke lang og min korspondance med dem var helt i top.
De svare inden for få timer. Så jeg har bare haft en topoplevelse og næste gang jeg skal have en frakke bliver det også hos dem.
Tak for top behandling og jeg glæder mig til at gå i min nye jakke.

25 de dezembro de 2017

Resposta da Fashionqueen.dk

Vi for din anmeldelse, vi er glade for du er tilfreds med den service vi yder.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dejlig vinterjakke jeg har fået mig

Dejlig vinterjakke jeg har fået mig, men jeres lynlåse er latterlige :-)

Resposta da Fashionqueen.dk

Mange tak for din anmeldelse, Nogle modeller har mange lynlåse mm. ;o) Vi håber det går ... go vinter ..

Altid en skøn oplevelse

Altid en skøn oplevelse, mine produkter er altid i tip top stand

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid sindsygt god service og …

Altid sindsygt god service og betjening! Har igennem årene købt mange produkter hjem fra Fashionqueen og har aldrig været utilfreds. I år købte jeg en vinterjakke derfra og har aldrig haft en bedre og mere holdbar vinterjakke. Fortsæt det gode arbejde!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg modtog en ordre som desværre …

Jeg modtog en ordre som desværre hurtigt gik i stykker ved ærmet. FashionQueen var hurtige til at reparere varen og ydede en rigtig fin kundeservice.

11 de dezembro de 2017

Resposta da Fashionqueen.dk

Mange tak for din anmeldelse, Vi er glade for at det lykkes at finde en god løsning for alle parter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode priser og god kvalitet

Gode priser og god kvalitet, og hurtig fragt, og fantastisk god service

8 de dezembro de 2017

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har den bedste service

De har den bedste service, har aldrig prøvet en så god service før. Jeg bestilte en jakke den 6. december 12:55, klokken 16:00 fik jeg så en besked om at min pakke allerede var blevet sendt med gls, og i dag 12:45 fik jeg så en besked om at jeg kunne hente den. Der er ikke engang gået 24 timer før jeg fik min pakke!!! Det har jeg aldrig prøvet før hos nogen andre sider. Den kan virkelig anbefales.

7 de dezembro de 2017

Mange tak for din anmeldelse, og er vi glade for ... go vinter ..

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais