Väldigt bra utbud på hemsidan av otroligt många fina skosnören! Även bra guide hur långa skosnören bör vara. Snabb återkoppling vid beställningen. Enda lilla nackdelen var att det tog 9 dagar från det... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Beställningen extremt smidig och snabb bekräftelse. Däremot så tog leveransen överraskande lång tid. Så pass lång tid att jag började överväga att jag blivit lurad. Vi har numera varannandagsutdelning... Ver mais
Beställde två par skosnören för ett tag sedan, ena paret kom aldrig fram men Amy på kundtjänsten fixade fram ett par nya så jag kan inte klaga på så mycket förutom lite långsamt svar första gången jag... Ver mais
Enligt företaget som ska utföra leverans finns inget paket i deras system. Lurendrejeri att ta betalt för snabb leverans och inte ens skickat paketet när de skrivit att det senast ska vara framme.... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Hur enkelt som helst!
I wanted some shoelaces.
I wanted some shoelaces.
They had some shoelaces.
I ordered some shoelaces.
They sent me some shoelaces.
I now have the shoelaces I wanted.
Jag tog den "långa" frakttiden men dom…
Jag tog den "långa" frakttiden men dom kom ändå tidigare än väntat. Väldigt nöjd!
Köpte elastiska skosnören och dom var väldigt bra. Tack!
Inget tjafs
Inget tjafs. Rätt storlek. Passar utmärkt. Snabb smärtfri leverans. Många +++++ Rekommenderas! 😄👍
Snabbt och smidigt sätt att få en…
Snabbt och smidigt sätt att få en leverans 🚚
Enkelt och bra
Enkelt och bra. Upplever produkten som förväntad 👍
Helt OK
Nöjd med produkterna men ganska lång leveranstid. Bra kommunikation med företaget när jag efterfrågade varorna som dröjde.
Snabb leverans och coola silvriga…
Snabb leverans och coola silvriga snören som passade perfekt i nya skorna :)
Planerad leveranstid hölls och…
Planerad leveranstid hölls och produkten motsvarade förväntningarna. Det återstår att se om hållbarheten är som utlovats - elastiska skosnöre som skall hålla längre än skorna.
Snabb leverans och fina snören
Fick varorna på utlovad tid.
Produkten ser bra ut
Produkten ser bra ut, överensstämde bra med bilden
Lite lång lev. tid tycker jag.
Lätt att hitta det jag sökte
Lätt att hitta det jag sökte, det fanns mycket att välja på. Bra pris. Är nöjd med produkten men det tog lite tid att få leveransen, vilket iofs kan vara postens fel.

Resposta da Feetunique
Snabbt och lätt.
Smidigt, bra service och bra produkter. Lång leveranstid annars kalasbra.
Bra produkt, snabb hantering
Motsvarade beskrivning i produkt-infon samt snabb hantering från företaget. Mindre snabb från PostNord, men det är en annan sak.
Wonderful range and quick delivery
Wonderful range and quick delivery. Jättebra!!!
Snabb leverans och prisvärt
Snabb leverans och ser ut att vara bra kvalitet på mina skosnören
Hjälparen i nöden
Ett bra utbud av produkter med varianter som inte gick att hitta varken i butik eller i skotillverkarens webshop Rimlig beloppsgräns för fraktfrihet och leveranstid.
Bara plus!
Bra kundservice, bra leverans och kvalitetsprodukter
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.