Rigtig god service! Jeg skulle bruge 10 duge, men de havde kun 5 på lager. Jeg skrev derfor en mail og spurgte, hvornår de fik flere hjem. De svarede hurtigt og skrev, at det forventeligt vil... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Helt igennem fantastisk. Bestilte flere forskellige ting, og dagen efter kom min pakke (amerikanerfesten var reddet) Alt var pakket fint og intet manglede. Der var dog noget jeg IKKE havde bestilt i k... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg startede med at skrive forkert adresse, de rettede med det samme ved henvendelse. Finder så ud af på dagen, at jeg også har byttet rundt på datoerne. Så det var med forkert leveringsdag. Til mit s... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg vil gerne tilslutte mig rækken af tilfredse kunder. Jeg nåede aldrig dertil at jeg fik en faktura, men en forespørgsel på 10.000 stjernekastere medførte svar indenfor 6 timer, 2 mails med tilbud p... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Alt pynt til fest. Mangler du Helium eller skal du holde temafest ? Skal der gøres noget specielt ud af fødselsdagen, brylluppet eller firmafesten, så hjælper Fest4all med pynt til borddækning, dekoration og engangsservice - kort sagt finder du næsten alt til festen. Skal du holde konfirmation? Vi har lager i Havdrup og kan derfor hurtigt levere flot bordpynt til dit konfirmations pynt, masser af pynt til festlokalet, det kunne være ballon stativer eller flotte flag guirlander som altid er dekorativt til fester. Skal du holde fødselsdag, så kan du få næsten alt til din 30 års fødselsdag eller din 18 års fødselsdag, hvor der selvfølgelig skal være de flotte sorte servietter sammen med en flot guld dug og et loft fyldt med sorte og guld balloner. Dansk lager, så vi kan sende tingene hurtigt til dig! Alt til Babyshower - Hawaii Fest - Paw Patrol Fødselsdag - Konfirmation - Flag - Pirat Fest og mange mange flere...
Informações de contato
Favergården 2, 6541, Bevtoft, Dinamarca
- mail@fest4all.dk
- fest4all.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Helt problemfrit og fin ballon 🎊👍👍

Resposta da Fest4all.dk
Billeder og beskrivelse svarer til…
Billeder og beskrivelse svarer til varer.
Hurtig bestillinger, ordre, og forsendelse. Email opdatering vedr ens ordre.
Nem og overskuelig hjemmeside

Alt var helt perfekt!
Meget fine ting til et krondiamantbryllup! Pakken kom indenfor 20 timer og alt var pakket forsvarligt ned. Stort udvalg, nem hjemmeside, fine priser og god kvalitet. Jeg kan kun anbefale Fest4all.dk og jeg vil afgjort vende tilbage.

Resposta da Fest4all.dk
Hurtig effektiv levering og varen…
Hurtig effektiv levering og varen levede helt op til mine forventninger 😋

Alt var i orden
Alt var i orden. Folieballonerne var større end jeg troede, så det var skønt. En god oplevelse at handle hos Fest4all.dk.

Resposta da Fest4all.dk
Stort udvalg af fine varer til en god…
Stort udvalg af fine varer til en god pris og samtidig hurtig levering med info undervejs - er super tilfreds med Fest4all og handler der meget gerne igen.

Resposta da Fest4all.dk
Super service til Vores store sommerfest i Guldborgsund kommune - var der sket en fejl i forbindelsen med efter bestilling - firmaet leverede da bare varerne på selve dagen - uden beregning !!! super flot service - her kunne mange andre firmaer lære noget

Resposta da Fest4all.dk
Hurtig levering bestiller sent torsdag
Hurtig levering bestiller sent torsdag, fredag morgen modtaget jeg en mail at det er sendt. 🤩
Lørdag formiddag sms/ mail at jeg kan hente mine varer.

Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds, fordi jeg fik mine ting dagen efter jeg bestilte😊😊😊

Nemt og hurtigt handel
Nemt og hurtigt handel. Tak for det!

Har kun godt at skrive
Har kun godt at skrive, nemt og hurtig handel

Resposta da Fest4all.dk
Fik mine ting dagen efter jeg bestilte😁

Meget tilfreds
Har købt balloner og dekor til festen. Hurtig levering. Balloner blev fyldt med helium gas og er der stadigvæk efter 3 uge.

Resposta da Fest4all.dk
Fest4all.dk havde lige det helt…
Fest4all.dk havde lige det helt specielle bordpynt og flag, jeg havde brug for til vores fest, og I var godt nok hurtige til at levere. Mange tak for god service :-)

Resposta da Fest4all.dk
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.