Festljud.nuAvaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi hyrde der lilla ljudpaketet till min 50 årsfest och detta blev så lyckat! Ljusen gjorde der lilla extra! För en liten extra peng så hjälpte Miki oss med montering samt ned montering av utrustning... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiskt bra ljud och ljus för ett rimligt bra pris! 100% värt att satsa på bra ljud och ljus om man ska ha lokalfest. Ta inte med hemmahögtalarna utan invenstera i bra ljud om du ska ha lokalfest.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supernöjda med den utrustning och service vi fick i samband med vår fest. Miki var mycket hjälpsam och stöttade oss i utredning kring lokalens förutsättningar, bokning av dj, men också flexibel och... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Locadora de artigos de festa
  2. DJ
  3. Locadora de Tendas
  4. Planejador de eventos
  5. Fotógrafo
  6. Locadora de aparelhos de som

Bra ljud är sann lycka! Musiken är bland det viktigaste när dagen är kommen. Förhöj känslan av glädje och kvalitet med välljudande musik och trevlig belysning! Skapa din spellista på plattan, datorn eller mobiltelefonen, koppla in till någon av våra anläggningar och kör igång! Det går alldeles utmärkt att också koppla in DJ:ns mixerbord till våra anläggningar. Sätt igång belysningen så är festen igång! Dansa och sjung med till dina favoriter och fokusera på dig själv och dina gäster! Njut av din dag och hyr ljud och ljus från Festljud.nu!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

71 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Grym service

Grym service, fantastiskt bra ljud för ändamålet

28 de fevereiro de 2023

Resposta da Festljud.nu

Tack! Det är vårt nöje att kunna hjälpa till!

Bra service

Bra service, fantastiskt ljud och ljus.

27 de janeiro de 2023

Resposta da Festljud.nu

Det var mitt nöje att ljud- och ljussätta ert event! Ser framemot nästa tillfälle!

Trevlig och kunnig uthyrare

Trevlig och kunnig uthyrare. Bra manual som gör att det enkelt att montera utrustningen. Pedagogiskt och snyggt förpackade sladdar mm. Denna uthyrare kan varmt rekommenderas!

28 de janeiro de 2023

Resposta da Festljud.nu

Tack Christian för din återkoppling! Välkommen att höra av dig även vid nästa festlighet!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Både rökmaskinen och ljusen gjorde…

Både rökmaskinen och ljusen gjorde verkligen så att stämningen höjdes. Dessutom var priset och servicen helt otrolig! Jag kommer definitivt rekommendera Festljud.nu till mina vänner!! Tack för en oförglömlig kväll :)

19 de novembro de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta da Festljud.nu

Jag blir extra glad när mina kunder är nöjda! Grattis igen och tack för omdömet!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Riktigt bra utrustning och service

Riktigt bra utrustning, till bra pris.
Fick riktigt bra hjälp via telefon när jag skulle koppla in det.
Mycket trevligt bemötande överlag.

11 de novembro de 2022

Resposta da Festljud.nu

Det gick ju bra till slut! :) Tack för omdömet, ser fram emot nästa tillfälle!

10/10 upplevelse

Trevlig ägare, trygg betalning, jättebra och fina lampor och billigt!!

29 de outubro de 2022

Resposta da Festljud.nu

Tack Elin! Välkommen igen inför nästa fest så kan ni få prova de nya lamporna också :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra ljud och trevlig ägare!!

Väldigt smidigt, bra utrustning och han som hyr ut är supertrevlig! Kan starkt rekommendera att hyra här. Och bra pris!

16 de setembro de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta da Festljud.nu

Tack för dina fina ord Ellinor! Hjälper gärna till igen vid nästa festlighet!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kanon service och bra priser!

Vi hyrde utrustning genom Festljud till vårt bröllop på Helmerslunds gård, Miki levererade och satte upp utrustningen samt plockade ner och hämtade dagen efter. Allt fungerade suveränt och vi gick hjälp med vilken utrustning som passade att hyra till både mingel, middag samt dansgolv. Rekommenderar starkt att hyra ljud samt ljus genom festljud!

5 de setembro de 2022

Resposta da Festljud.nu

Tack Sandra och Simon! Jag är nöjd när mina kunder är nöjda. Uppskattar era fina ord, tack!

Så nöjd

Vi hade bröllop och hyrde in högtalare, lampor, rökmaskin och trådlös mikrofon! Vi var så nöjda och gästerna dansade loss hela kvällen! Super nöjd och kommer hyra in festljud till andra tillställningar framöver.

4 de setembro de 2022

Tack Patricia! Det var mitt nöje att få hjälpa er! Vi ses igen nästa gång 🙂

Superbra tjänster från festljud

Miki har varit supergrym. Jättebra kontakt hela vägen, superb kommunikation och tryggt bemötande. Proffsigt hela vägen. Rekommenderar starkt festljuds tjänster. Tack Miki för allt!

8 de agosto de 2022

Resposta da Festljud.nu

Tack snälla Michel och Matea för er återkoppling! Det var mitt nöje att hjälpa er! Välkomna att höra av er igen!

Proffsigt

Proffsigt, flexibelt, stor och god service. Bara topp på allt från lampor till den mycket personliga och fina kontakten. Rekommenderar varmt.

24 de junho de 2022

Resposta da Festljud.nu

Tusen tack för de fina orden! Ser framemot att hjälpa er även vid nästa festlighet!

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt, samt ett jättebra bemötande!

14 de junho de 2022

Resposta da Festljud.nu

Precis så vill jag att mina kunder ska uppleva det, "smidigt och enkelt".Tack snälla!

Nemas problemas!

Mycket trevlig och kunnig uthyrare, smidig hantering och prisvärt för prima utrustning.

13 de junho de 2022

Resposta da Festljud.nu

Tack snälla! Vi hörs när det är dags igen :)

Otroligt bra service

Otroligt bra produkter. Otroligt bra service. Trevlig och responsiv. Sätter kunden i fokus på ett mycket bra sätt!

13 de junho de 2022

Resposta da Festljud.nu

Jag tackar för de fina orden! Det var mitt nöje att hjälpa er!

Bra service

Bra service, perfekt anläggning med ljud och mikrofon. Lätt att förstå och handha.

11 de junho de 2022

Resposta da Festljud.nu

Tack Anna och Gustav! Välkomna att höra av er vid nästa festtillfälle igen :)

Utmärkt

Snabb och bra hjälp med val och offert, jättebra hjälp på plats och perfekt resultat för ändamålet. Trevligt bemötande!

31 de maio de 2022

Resposta da Festljud.nu

Tack, era ord uppskattas!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.