Vi hyrde der lilla ljudpaketet till min 50 årsfest och detta blev så lyckat! Ljusen gjorde der lilla extra! För en liten extra peng så hjälpte Miki oss med montering samt ned montering av utrustning... Ver mais
Fantastiskt bra ljud och ljus för ett rimligt bra pris! 100% värt att satsa på bra ljud och ljus om man ska ha lokalfest. Ta inte med hemmahögtalarna utan invenstera i bra ljud om du ska ha lokalfest.... Ver mais
Supernöjda med den utrustning och service vi fick i samband med vår fest. Miki var mycket hjälpsam och stöttade oss i utredning kring lokalens förutsättningar, bokning av dj, men också flexibel och... Ver mais
Vi hyrde utrustning genom Festljud till vårt bröllop på Helmerslunds gård, Miki levererade och satte upp utrustningen samt plockade ner och hämtade dagen efter. Allt fungerade suveränt och vi gick hjä... Ver mais
Bra ljud är sann lycka! Musiken är bland det viktigaste när dagen är kommen. Förhöj känslan av glädje och kvalitet med välljudande musik och trevlig belysning! Skapa din spellista på plattan, datorn eller mobiltelefonen, koppla in till någon av våra anläggningar och kör igång! Det går alldeles utmärkt att också koppla in DJ:ns mixerbord till våra anläggningar. Sätt igång belysningen så är festen igång! Dansa och sjung med till dina favoriter och fokusera på dig själv och dina gäster! Njut av din dag och hyr ljud och ljus från Festljud.nu!
Malmö, 21226, Malmö, Suécia
Sem histórico de pedidos de avaliações
Supernöjda med den utrustning och service vi fick i samband med vår fest.
Miki var mycket hjälpsam och stöttade oss i utredning kring lokalens förutsättningar, bokning av dj, men också flexibel och tillmötesgående gällande samordning av tid för montage/installation av utrustningen.
Festen blev en succé och vi kan varmt rekommendera festljud!

Resposta da Festljud.nu
Bra och personlig service med välfungerande ljud och ljus!

Jätte bra ljus och ljud som förgyllde festen . Trevlig och hjälpsam Personal

Resposta da Festljud.nu
Hjälpsam och generös. Svarade på alla frågor vi undrade om och blev en fantastisk kväll!!!! 12/10⭐️⭐️⭐️⭐️

Snabb och bra service!
Mycket nöjd med instruktioner och kommunikationen :D

Resposta da Festljud.nu
Fick ett riktigt bra och välkomnande bemötande från Festljud. Kändes verkligen som att dem är kompetenta inom just ljud och ljus samt att dem är väldigt professionella! Likaså är priserna sjukt bra och dem har också ett stort utbud! En riktigt bra val helt enkelt!

Kvalitet!
Utmärkt och passande för dig som arrangerar fest. Enkelt att hantera ljud, volym, bas, användning av mikrofon. mycket bra ljud.

Resposta da Festljud.nu
Rekommenderar starkt. Jättefin service och biligaste priserna. Allt var mer än förväntat!

Resposta da Festljud.nu
Perfekt service av hängiven uthyrare som levererar grymt festljud.
Jag rekommenderar starkt festljud.nu

Resposta da Festljud.nu
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.