Smaken var intensiv men inte speciellt god tyvärr eftersmaken väldigt stark. Skulle vara ett hölje av vit choklad då skulle det kanske väga upp den starka smaken. Tog en tugga av varje som jag köpte... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag fick fibr bar utanv en vän under en längre cykeltur vi gjorde i våras. Blev helt såld efter de, hennes man är gluten men varken hon eller jag. Jag fick en provlåda utav dom sedan och nu har jag b... Ver mais
Fibr är inkluderande lyx! Jag har alltid några Fibr i väskan på utflykten. En vet aldrig när en behöver lite extra energi, lyx eller självomsorg. Fibr är alltid en hit. Det är härligt att få sprida... Ver mais
Fick tipset av en kollega. Jag ville stilla eftermiddagens sockersug (som ofta resulterat i onyttiga och dessutom dyra inköp) och välja ett bättre alternativ. Fibrs bars överraskade - på riktigt goda,... Ver mais
Detalhes da empresa
Eftermiddag. Energin är låg, kaffet hjälper inte längre... Plötsligt frågar någon om det inte är dags för fika. Du rusar i riktningen av snabba kalorier, djupare energidipp och ingredienser man inte kan uttala. Med ett ryck vaknar du, det var bara en mardröm. En lättad suck undslipper dig när du sträcker dig efter en Fibr-bar istället. Dags att mätta dina cravings.
Informações de contato
Ämnebo, 82830, Edsbyn, Suécia
- 0271762760
- hello@fibr.se
- fibr.se
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Jättegoda bara med otroligt goda…
Jättegoda bara med otroligt goda smaker. För en celiakist som mig så det verkligen tummen upp att det är glutenfritt.

Resposta da Fibr
Fibr är LÄTT den bästa produkten jag testat
Fibr är ohotat den bästa produkten på marknaden inom sin kategori! Helt underbara smaker som faktiskt smakar som utlovat, och sockerfria och kalorisnåla utan att tumma på smaken! Ett måste i min väska varje dag! Har testat de flesta smaker och sen alla (tror jag?) blev sockerfria har jag noll och INGET att klaga på. Lagom storlek, småskaligt och lokalt, tar dessutom önskemål och MEDDELAR mig personligen när dessa önskemål finns att köpa igen (skrev och önskade Vaniljhjärta på Messenger, och fick återkoppling direkt när de fanns att köpa). Hade kanske önskat ett nåågot lägre pris, men kommer fortsätta köpa dessa ändå då jag aldrig provat bättre!
Fantastiskt bra jobbat av er på Fibr!

MAGISKA
Super goda. Jag skulle rekomendera dessa till alla! Såg dessa på Instagram och tänkte säkert bluff som mycket annat, men dessa smakar verkligen det som de står att de är och STORT PLUS är att de är sockerfria. Något jag hade önskat är att de skulle ha lite mer protein i sig samt lite billigare stycke pris,
Min favorit just mu är först pepparkaka och sen kolakaka.
OM jag hade fått önska smak hade de varit salted dulche leche karamel alt salted caramel och sen lakris /hallon :)

Helt fantastisk personal
Helt fantastisk personal! Alltid supertrevliga och svarar snabbt. Barsen är dessutom helt underbara. Jag har blivit positivt överraskad VARJE gång.

Det ultimata mellanmålet!
Fibr är utan tvekan det ultimata mellanmålet! Det är så smidigt att ha med sig i fickan, har helt gudomliga smaker så som fikaklassikerna hallongrotta och chokladboll som bara smälter i munnen, samt att de är en allergikers bästa vän! Helt fri från bla gluten, nötter och mjölk! En solkar 10/10 om du frågar mig!🤩

Så goda bars!
Älskar fibr bars! Som nötallergiker finns det inte många bars som jag kan äta så när jag hörde om detta och fick smakprov skickat blev jag helt fast. Dom är hälsosamma och goda!

Älskar!!
Jag absolut älskar fibers bars. dessutom är de nötfria, veganska, mjökfria mm! Trots att jag inte är något av dessa älskar jag dem ändå, rekommenderar till alla!

Resposta da Fibr
Helt otroligt goda bars med bra…
Helt otroligt goda bars med bra innehåll! Rena ingredienser, goda och tydliga smaker och snabb leverans. Har smakat mig genom en stor del av sortimentet, men kan inte hitta någon favorit. Vilket beror på att ALLA är så himla goda!
Har bara positivt att säga om Fibr, och rekommenderar dom VARMT till alla!

Resposta da Fibr
Mycket smak och flera att välja bland
Mycket smak och flera att välja bland. Jag har flera olika i min väska för att kunna fika säkert ❤️

Supergoda bars
Supergoda bars, fantastiskt bemötande och genomgående mycket positivt intryck. Jag är sååååå glad att jag har hittat Fibr och jag kommer definitivt att bli stamkund. Rekommenderas varmt.

Resposta da Fibr
Superbra att ha i en aktiv fam alla…
Superbra att ha i en aktiv fam alla gillar Fibr. Lätt att ta med när man ska iväg eller äta innan träning.

Resposta da Fibr
Välsmakande hälsosamma produkter &…
Välsmakande hälsosamma produkter & strålande service!

Goda!
Perfekta på vandringen i fjällen! Godaste barsen jag smakat. Innehållsmässigt skulle jag önska att de innehöll mer protein.

Resposta da Fibr
Alltid snabb leverans och fantastiskt…
Alltid snabb leverans och fantastiskt goda bars!

Resposta da Fibr
Fantastiska produkter och genuint fina…
Fantastiska produkter och genuint fina människor som ligger bakom! Rekommenderas starkt!

Resposta da Fibr
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.