Fibr Avaliações 153

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Smaken var intensiv men inte speciellt god tyvärr eftersmaken väldigt stark. Skulle vara ett hölje av vit choklad då skulle det kanske väga upp den starka smaken. Tog en tugga av varje som jag köpte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick fibr bar utanv en vän under en längre cykeltur vi gjorde i våras. Blev helt såld efter de, hennes man är gluten men varken hon eller jag. Jag fick en provlåda utav dom sedan och nu har jag b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fibr är inkluderande lyx! Jag har alltid några Fibr i väskan på utflykten. En vet aldrig när en behöver lite extra energi, lyx eller självomsorg. Fibr är alltid en hit. Det är härligt att få sprida... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick tipset av en kollega. Jag ville stilla eftermiddagens sockersug (som ofta resulterat i onyttiga och dessutom dyra inköp) och välja ett bättre alternativ. Fibrs bars överraskade - på riktigt goda,... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Confeitaria

Eftermiddag. Energin är låg, kaffet hjälper inte längre... Plötsligt frågar någon om det inte är dags för fika. Du rusar i riktningen av snabba kalorier, djupare energidipp och ingredienser man inte kan uttala. Med ett ryck vaknar du, det var bara en mardröm. En lättad suck undslipper dig när du sträcker dig efter en Fibr-bar istället. Dags att mätta dina cravings.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

153 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, goda bars.

Snabb leverans, goda bars. Finns inget att klaga på alls. Extra plus för en produkt tillverkad i Sverige och som dessutom fungerar för många allergiker!

8 de agosto de 2022

Resposta da Fibr

Tusen tack för din recension! Vi är glada att du har hittat hit, varmt välkommen åter. Kram

Supernöjd

Otroligt bra service. Mycket goda bars. Smidig leverans och bra betalalternativ. Toppen!

7 de agosto de 2022

Resposta da Fibr

Tusen tack för din recension, vi är glada att höra om din positiva upplevelse. Kramar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De här barsen är på riktigt goda

De här barsen är på riktigt goda! Utan socker och konstiga ingredienser. Närproducerat känns ju extra lyxigt.

2 de agosto de 2022

Resposta da Fibr

Det gör oss otroligt glada och tacksamma att få höra. Stort tack för de fina orden! Varmt välkommen åter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Bra att kunna köpa en svinnlåda för att testa.

10 de julho de 2022

Tack för din recension. Vad roligt att du uppskattar vårt svinn-sortiment! <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lagom litet gott till kaffet

Lagom litet gott till kaffet. Bra och snabb service, snabb leverans till brevlåda.

9 de julho de 2022

Resposta da Fibr

Stort tack för din recension. Vi är glada att du uppskattar vår produkt och service! Varmt välkommen åter.

Great!

I love these bars & so do my kids! Simple ingredients & great taste.

9 de julho de 2022

Resposta da Fibr

Absolutely lovely to hear, thank you so much for the feedback. Cheers!

Marknadsledaren i smak!

De godaste mellanmålen som finns. Smakar exakt som utlovat och att det finns så många smaker att välja på gör dem till marknadens bästa!

8 de julho de 2022

Resposta da Fibr

Tusen tack för din recension! Fantastiskt att du är nöjd med din order, välkommen åter. 💛

Supergod ’matreserv’ för allergiker

Jag är matallergiker och har alltför många gånger - trots löften - blivit serverad mat jag blivit sjuk av eller så har den inte nått upp till löftena eller inte funnits i verkligheten. Nu har jag en supergod reserv i väskan och vid resa kan det fungera som måltid eventuellt med någon frukt. Känns betydligt bättre nu! Dessutom snabb leverans!

6 de julho de 2022

Resposta da Fibr

Tusen tack för din recension och vänliga ord. Vi är stolta över att erbjuda ett komplement när resten av kosten inte blir som den önskas! Vi är glada att kunna erbjuda ett allergivänliga alternativ på en annars begränsad marknad.💛💛 Kramar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och otroligt goda bars

Snabb leverans och otroligt goda bars. Bars smakar ofta kemiskt pga av aspartam och liknande men dessa smakar gott och naturligt.

17 de junho de 2022

Resposta da Fibr

Stort tack för din recension! Fint att du även uppmärksammat att vi bryr oss om ett ärligt innehåll. 😌 Kram!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Försöker alltid att ha minst en bar med…

Försöker alltid att ha minst en bar med mig vart jag går.
Mättar bra samtidigt som den ger en lyxig känsla av go fika.

10 de junho de 2022

Resposta da Fibr

Visst är det smidigt att ha med i fickan/väskan när energin behöver fyllas på! Vi är glada att du hittat hit och gillar det vi gör.♡ Kramar

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.