Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kundeservice er ikke noe de har her…
Kundeservice er ikke noe de har her ihvertfall.
Jeg skulle prøve meg på et omega3 produkt, prøv der du kun betaler for frakt.
Dette gikk ikke. Fikk faktura for full pris. Kontaktet kundeservice om dette men det kunne de absolutt ikke hjelpe med.
Kan kun hjelpe med noe prosent avslag ved neste bestilling osv.
Det er ikke hva jeg ønsket og bestilte.
Så Styr unna!!!!!!
Jeg har god erfaring med Calming Chews…
Jeg har god erfaring med Calming Chews til min store, sterke hund som er i den verste puberteten. Sta og meget selvstendig. Føler at han er roligere og at jeg har bedre kontroll når han får 3 Calming Chews hver morgen.
Han synes det er godteri!👏💖
Hei jeg var meget godt fornøyd med med…
Hei jeg var meget godt fornøyd med med det produkt jeg kjøpe av dere men det var sånn att min katt ikke Vile ha den og derfor ble det ikke mer i fra dere for meg men god service i fra dere på alt ellers.så takk.
Veldig fornøyd med både produkter og…
Veldig fornøyd med både produkter og opplevelsene våre med nettbutikk. Vi vil anbefale på det sterkeste 🙂
Vi anbefaler Fido Calming Chews
Vi har to fantastisk snille hunder, men før vi begynte med Fido Calming Chews bjeffet de veldig ofte når vi møtte andre hunder. Siden det er veldig mange hunder her vi bor valgte vi å teste Fido Calming Chews med stort hell nå er gutta mye flinkere når vi er ute og går. Gutta elsker smaken også
Rask levering og produktet falt i smak…
Rask levering og produktet falt i smak hos hunden min. Virker som hun har fått bedre tarmhelse av produktet også.
Vet ikke
Produktene er bra, vet ikke om de fungerer,men ikke måten de sender på, varene blir sendt til posten flere mil unna, avtalte at de skulle bli sendt i retur og jeg skulle få nye tilsendt og få 20% rabatt på allerede betalte varer, etter det har ikke hørt noe mer.
Vi anbefaler Digestive Chews og Calming Chews fra Fido
Mine to hunder får daglig Digestive Chews og Calming Chews. Vi ser klart at begge har fått bedre mage, og mindre kløe den ene hunden vår har vært litt nervøs i møte med andre hunder og det ser vi øst at har blitt mye bedre. Vi abonnerer derfor på Digestive Chews og Calming Chews fra Fido
Har en kresen liten hund så han likte dessverre ikke multivitamin …
Har en kresen liten hund så han likte dessverre ikke multivitamin. Men digestive cred likte de alle tre kjempe godt.
Styr unna!!!
Styr unna!!!
De spammer deg med mailer selv om du huker av for å ikke motta dette.
Useriøst som bare det.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.