Veja o que dizem as avaliações
Zondag telefonisch contact gehad. Vandaag is iemand geweest en hebben ze de achterband van mijn zoontje gerepareerd en daarnaast ook even de standaard vastgezet (extra service). Service was top... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Zeer slecht!
Meneer zou het betreffende onderdeel bestellen en terugkomen om het te plaatsen. Via de app, mail en telefoon geen kontakt meer te krijgen. Schandalig hoe je behandeld wordt voor iemand van 84 jaar die afhankelijk is van haar fiets. Zeker niet aan te raden!!
Opgelicht
Achterband van mijn fatbike laten vervangen. Binnen twee weken was de band opnieuw lek. Vervolgens meerdere keren contact gezocht om een herstelafspraak te maken. Ik heb verschillende dagen en tijdstippen doorgegeven waarop ik thuis was. De communicatie verliep moeizaam en afspraken werden niet nagekomen. Op 29 mei heb ik een ingebrekestelling gestuurd. Daarna werd nog een afspraak bevestigd per e-mail, maar ook deze afspraak is niet nagekomen. Uiteindelijk heb ik geen oplossing ontvangen voor het probleem. Ik ben een alleenstaande moeder van 2 kinderen en 400 euro armer.
Niet op afspraak verschenen
vreemd! een afspraak ingepland, maar geen enkele reactie.
Deze fietsenmaker is geen ster waard
Deze fietsenmaker is geen ster waard. Ik wilde mijn stella fiets laten repareren en hij zei dat mijn accu kapot was en heeft een nieuwe accu besteld die ik niet hoefde te bestellen maar wel moest betalen en hij heeft een nieuwe bediening op mijn fiets geplaatst. Alles zonder bon dus geen garantie Gelukkig kreeg ik de accu de volgende dag. Na opladen ging de accu in mijn fiets maar mijn fiets doet het niet hij zou langs komen, wij wachten maar hij komt niet na verschillende telefoontjes waarbij hij zegt dat hij komt maar niet komt, zeer frustrerend. je krijgt geen bon voor garantie en we hebben over de €500 betaald. Wij zijn er dus ook ingeluisd als ik van trustpilot had gehoord dan had ik eerst de reviews bekeken nu is het te laat. Ik zal nooit meer een fiets reparateur aan huis willen.
Fijne service van fiets assistance in…
Fijne service van fiets assistance in Almere. Konden snel langskomen, hielden zich aan de afspraak en vaste prijs die afgesproken was. Kabelbreuk elektrische fiets goed gemaakt.
Laat je niet oplichten!
Ga NOOIT NOOIT met dit malafide bedrijf in zee!
Het leek, toen ik belde, dat mijn fatbike snel gemaakt zou worden. Niets is minder waar. Meneer stuurde een onkundige monteur op ons af, die stond te stuntelen en te prutsen. Na 150 euro afgerekend te hebben, bleek de fiets niet gemaakt.
De eigenaar van dit bedrijf zou langs komen om het te fixen maar kwam niet opdagen. Reageert nu helemaal niet meer op mijn berichtjes. Ik ben erin geluisd!
Erg slechte fietsenmaker en service
1e keer stonden ze na een appje onverwacht voor de deur, nouja geen probleem, hebben mijn fiets gerepareerd. Gaf een prijs aan van 55 euro voor het wiel en raadde me aan nieuwe remblokken aan, nouja oke. Na reparatie kwam die aan m'n deur om te vertellen dat die het bedrag toch niet goed was en kwam opeens 85 voor het wiel na de reparatie. Was ik al niet blij mee maar oke. 1x fietsen en mijn band weer kapot, de nieuwe remschijven piepte en mijn achterrem werkte niet meer zoals voorheen. Na het openen van de fiets zag ik dat de binnenband er dubbel inzat, heb het niet goed bekeken maar leek bijna een maat te groot.
Na 3 weken heen en weer appen en bellen kwamen ze eindelijk terug. Heeft een nieuwe binnenband erin gezet, helaas nu wel schade aan mijn kettingkast en de fiets werkt niet als voorheen. Problemen met de rem zijn niet opgelost. Ik zal eerdaags naar een echte fietsenmaker moeten om dit gepruts op te lossen.
Laten niks weten
Heb een afspraak ingepland… niks gehoord of gezien. Belachelijk bedrijf. Ik ga het wel zelf doen 😂
150 euro betaald.
150 euro betaald.
vervolgens word elke keer de afspraak verzet.
en dan zijn de onderdelen verkeerd.
nog nooit iemand gezien klopt niks van.
fijne service
Slecht bedrijf
Vraag van te voren een prijsopgave kom je niet voor verrassingen te staan.
Ik heb nu 2 x geprobeerd een afspraak…
Ik heb nu 2 x geprobeerd een afspraak te maken in hun agenda en keurig een melding gekregen dat ik een bevestiging zou krijgen. Die kreeg ik niet. Ik zoek wel een andere manier om m’n fiets te laten repareren.
Twee keer een afspraak gemaakt en beide…
Twee keer een afspraak gemaakt en beide keren niemand gezien. Nu ik hier de reviews zie vind ik het opeens minder erg. Onbetrouwbaar en geen mogelijk om met ze in contact te komen
Top service! Snel, eerlijk en goede prijs
Zondag telefonisch contact gehad.
Service was top! Super vriendelijke man, werkt netjes en snel. Ik sta echt versteld van de reviews hieronder.
Ik heb €35,- betaald. Prijs is van te voren duidelijk aangegeven en besproken. Absoluut een fijne ervaring.
Nummer opgeslagen en zal zeker vaker gebruik maken van hun dienst!
21-6-25 aan het fietsen en mijn…
21-6-25 aan het fietsen en mijn fietszadel brak. Gelukkig werd ik heel goed geholpen door de medewerker. Hij had een nieuwe fietszadel voor mij en heeft hem er gelijk opgezet. Dat was heel snel gebeurd. Ik moest 100 euro afrekenen. Dat vond ik best veel maar ik kon verder. Later heb ik op internet gezocht naar de zadel wat hij kost en toen was de duurste 50 euro. Dus de medewerker heeft 50 euro in zijn eigen zak gedaan. Jammer van zo bedrijfje.
Dubieus bedrijf
Gelukkig was ik mondig. En ging niet akkoord met de reparaties die zij aangaven. Kreeg toen mijn fiets met gebreken terug. Ga niet in zee met dit bedrijf. KvK nummer op hun site klopt niet.Bedrijf staat uitgeschreven bij de KvK.
Zwaar opgelicht
Zwaar opgelicht, €150 betaald voor een reperatie terwijl me fiets nog steeds niet werkt. En meneer reageert nu ook niet meer op mijn appjes. Vermijd dit bedrijf!
De slechtste service én fietsenmaker…
De slechtste service én fietsenmaker die je maar kan bedenken. “Een simpele klus” waar ik ruim 4 weken op heb gewacht tot het klaar was. O.a.: e-bike niet eens nagelopen, fietscomputer die continu uitvalt, ontbrekende schroeven… uiteindelijk bij een andere fietsenmaker de schade opgelost, maar weer een extra bedrag kwijt. Wees gewaarschuwd, hier met een grote boog omheen lopen.
Top service