Ik ben zeer tevreden over deze verzekering altijd heel snel geregeld en altijd heel behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon, ook heb ik met Obi de eerste maand gratis gehad en ben ik na die maand er... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hallo er waren wat probleempjes maar isabelle en aurelie hebben dit heel goed opgelost voor ons Is er een verandering met het dossier van sky krijgen we steeds een mailtje Tis gewoon een top team... Ver mais
Ik koos bewust voor figopet omdat ik een teckel heb en die worden bij andere maatschappijen niet verzekerd. Wat gebeurde er: op het einde vd wachttijd mankt Odette de teckel, zag er zeer pijnlijk uit.... Ver mais
De afhandeling van de facturen verloopt zeer vlot en snel. Zijn zeer positief over de snelheid en de makkelijke communicatie met Figo. Gij kunt altijd terecht voor de nodige informatie. Vinden een ech... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Figo pet België
🇳🇱
Voor jouw huisdier is alleen het beste goed genoeg. Dat begrijpen we maar al te goed. Helaas worden ook huisdieren ziek. Met onze huisdierenverzekering is je huisdier verzekerd zoals jij dat zelf ook bent. Zo krijgt je beste vriend de verzorging die hij nodig heeft en kom jij niet voor financiële verrassingen te staan.
✅ 90% van je dierenartsrekening terugbetaald
✅ Ongelimiteerde uitbetaling van de kosten
✅ Supersnelle terugbetaling van je rekening
🇫🇷
Votre fidèle compagnon mérite les meilleurs soins. Nous sommes les mieux placés pour le comprendre. Mais les animaux de compagnie peuvent malheureusement tomber malades de manière inattendue. Cependant, grâce à une assurance pour animaux de compagnie Figo, votre animal pourra toujours être soigné comme il se doit, sans mauvaises surprises pour vous.
✅ 90% de la facture du vétérinaire remboursée
✅ Prise en charge illimitée des frais
✅ Remboursement trés rapide de votre facture
Informações de contato
Gasthuisstraat 15/0.01, 3500, Hasselt, Bélgica
- 011 986 661
- info@figopet.be
- figopet.be
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Een bende debielen die puur bestaan om…
Een bende debielen die puur bestaan om de mensen op te lichten.
Onze hond heeft 2 voorvallen gehad 1 tijdens de wachttermijn en 1 daarna. Figo weigerde de tussenkomst omdat ze daar te simpel zijn om te begrijpen dat de klachten niet aan elkaar verbonden zijn.
Onze dierenarts heeft hiervoor meermaals contact gehad met Figo, zonder resultaat. Wanneer er een biopsie moest gebeuren bij onze hond om darmklachten te identificeren schreven ze dit af alseen castratie.
Weggesmeten geld.

Resposta de Figo pet België
Le personnel est très agréable mais la…
Le personnel est très agréable mais la couverture santé pour le chien pas formidable du tout. J'attends de voir mon attente de 6 mois pour mon adhésion et on verra les remboursements s'ils sont comme ils disent qu'on forme parce que c'est très dur d'encoder son dossier personnellement je vous ferai un retour pour le mois de mai.

Resposta de Figo pet België
Ik heb 3 seniorkatjes laten verzekeren…
Ik heb 3 seniorkatjes laten verzekeren maar heb het gevoel dat ze oudere dieren enkel aannemen uit geldgewin. Deze week is de dierenarts Gust komen halen voor een jaarlijkse controle, bloedafname en ontworming. Voor de bloedafname is Gust onder een lichte narcose gebracht waardoor de dierenarts besloot om zijn gebit te reinigen. Op deze faktuur van 250 euro heb ik 0 euro teruggekregen. Dit is de tweede faktuur waarvoor ik niks teruggekregen heb. Besluit : oudere dieren worden volledig genegeerd en de polissen zijn enkel goed om de kas te spijzen.

Resposta de Figo pet België
We hadden een voorschrift ingediend…
We hadden een voorschrift ingediend voor terug betaling ,eerst was het afgekeurd .
Heb contackt opgenomen met figo ,een heel vriendelijke mevrouw zij dat ze het in orde ging maken .👍👍👍

Slecht personeel
Ik heb meerdere malen moeten bellen om een factuur terug betaald te krijgen. 14 dagen mee bezig geweest. Rekening nr veranderen gaat al sinds half december mis.

Resposta de Figo pet België
Snelle en vlotte afhandeling van…
Snelle en vlotte afhandeling van ingediende aangiftes. Correcte en duidelijke uitleg. Wij zijn tevreden!

Resposta de Figo pet België
Fantastisch telefonisch bijgestaan om…
Fantastisch telefonisch bijgestaan om mijn verzekering te laten ingaan. Bedankt Isabelle !

Resposta de Figo pet België
Wij kunnen alleen positieve reactie…
Wij kunnen alleen positieve reactie geven over onze ervaringen. Vlotte verwerking van de kosten en een uitgebreide dekking. Snelle uitbetaling. Communicatie verloopt correct.

terug betaling
heel te Vreden vrijdag aan vraag ingediend en vandaag al bericht er op gekregen vind ik heel tof

Goede en correcte afhandeling
Wij zijn met onze teckel sinds pup verzekerd bij Figo. Tot nu toe alles steeds goed en correct afgehandeld

Ben zeer tevreden
Ben zeer tevreden. Heb zondag mijn schadeclaim ingediend en nu dinsdag al positief antwoord gekregen. Top.

Resposta de Figo pet België
Vraiment beau sur papier mais…
Vraiment beau sur papier mais malhonnêtes en tout point. Ils rechignent sur tout alors que nous avons prescription du vétérinaire et que tout est dans leur règlement , ils ne veulent rien rembourser .

Resposta de Figo pet België
Une belle arnaque en puissance : fuyez au plus vite
Une belle arnaque en puissance. Malgré un dossier complet avec une note du vétérinaire, rien n'est remboursé alors que les soins donnés tombent bien dans l'assurance. C'est vraiment dommage de cette malhonnêteté. Aucune explication. Je vais de ce pas prendre un avocat et passer par l'émission "On n'est pas des pigeons" . La seule chose positive est l'annulation de l'assurance et son remboursement (on verra car tous les rêves sont permis ".

Resposta de Figo pet België
Snelle afhandeling van de aangiftes
Snelle afhandeling van de aangiftes, vriendelijke mensen op de klantendienst

Resposta de Figo pet België
Donnez-moi vos sous, je ne ferai rien pour vous....
Bonjour,
J'ai accueilli un chien venant de Roumanie, j'ai donc souscrit une assurance "au cas où". Je pensais avoir bien fait car l'opération de castration (obligatoire !!!) s’est ma déroulée et d'autres problèmes sont venus s'ajouter pour notre pauvre bête.
8 vétérinaires sont déjà intervenus et je peux maintenant pouvoir espérer une suite favorable.
Toutes les factures de ceux-ci ont été refusées, à chaque fois il manquait quelque chose et le sommet a été atteint aujourd'hui avec la présentation d'une nouvelle facture (électrocardiogramme). Voici la réponse de Figo: "nous avons besoin du dossier médical complet de Mao. Un dossier médical complet comprend toutes les consultations (depuis la toute première jusqu’à aujourd’hui), avec le motif de la visite, les diagnostics posés, les traitements et médicaments prescrits, etc. Si vous avez consulté plusieurs vétérinaires, nous avons besoin du dossier de chacun d’eux"
De quoi vous décourager .....
J'ai dit "stop" à cette arnaque d'assurance.
R.Bourdon

Resposta de Figo pet België
Très satisfaite de cette assurance
Très satisfaite de cette assurance !

Resposta de Figo pet België
Snelle afhandeling van lopende dossiers…
Snelle afhandeling van lopende dossiers 👌

Resposta de Figo pet België
Snelle afhandeling van de aangiftes volgens juiste voorwaarden
Snelle afhandeling van de ingediende aangiftes van Lima. Volgens de afspraken in de polisvoorwaarden is de terugbetaling netjes uitgevoerd.
Ze is jammer genoeg 1 oogje kwijt maar de verzekering heeft mij zeker weten een positief gevoel gegeven, omdat ik alle onderzoeken kon laten uitvoeren die nodig waren volgens de dierenarts en ik 90% terug betaald heb gekregen van al deze facturen.

Resposta de Figo pet België
Il faut bien lire les conditions de…
Il faut bien lire les conditions de remboursement,j'ai un jeune chat et j'ai fait tout ce qui était recommandé,vaccins,vermifuges,mais la castration pose un problème elle n'est pas remboursée avant l'age de quatre ans,alors qu'on doit le faire à partir de six mois,je déconseille cette assurance.

Resposta de Figo pet België
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.