Ikke haft brug for dem HELDIGVIS 🤩 Min mand anbefalede first. Har haft dem i Ca 10 år, ingen problemer. så kan anbefale dem, har kun mc ved dem. Skal jeg sige noget til dem😀 man betaler det sa... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kan kun sige at jeg føler pris ok. Har heldigvis ikke haft brug for forsikringen, og håber da mega det lever op til forventninger hvis pludselig brug for det
Kompetent og faglig produkt behandling. Fik den forsikring jeg bad om, til en fair pris, samt at kun meget få tilbyder dækning på Harley Davidson. Enddog kunne man ønske sig at de kunne indhente a... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har First Hesteforsikring - tidligere til vores ponyer, og nu til vores heste. Vi føler os godt dækket ind hos First, og har altid kunnet komme i kontakt. Når uheldet har været ude, har vi været i... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
First er MGU (Managing General Underwriter) for nøje udvalgte internationale forsikringsgivere. Forskellen på en MGU og en almindelig forsikringsagent, som blot er en formidler er, at First har væsentligt udvidede beføjelser. Vi kan selv tegne forsikringer og behandler skader på vegne af vores bagland – fuldstændig som et forsikringsselskab. First er etableret i 2005
Informações de contato
Nytorv 3, 1450, København K, Dinamarca
- first@first.dk
- first.dk
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bedste hesteforsikring
First er den først hesteforsikring som jeg har haft igennem årene , hvor der både er god dækning, service og penge er stort set på din konto dagen efter 🫠
Så kan varmet anbefale First som hesteforsikring … mvh Linda kristensen
Vores oplevelse med Byggeskadeforsikringen hos First
🏠 Baggrund
Da vi overtog vores nybyggede hus, opdagede vi alvorlige konstruktionsfejl – især ved forkert installation af unidrain-afløb i badeværelserne, som udgjorde en risiko for vandskader. Vi tilbageholdt 50.000 DKK i købesummen til udbedring af skaderne. Men det dækkede ikke nok – den reelle udgift var 65.620 DKK.
📞 Kommunikation med First
Vi startede klagen allerede i september sidste år, og i dag er det sidst i juli – næsten et helt år senere – og sagen er stadig ikke afsluttet. Undervejs har vi:
Fået gentagne afvisninger med argumentet om “kosmetiske fejl”
Modtaget svar fra deres advokat, som påstod at vi ikke kunne få forsikringsdækning, fordi vi havde modtaget penge fra entreprenøren
Virksomheden gik konkurs, og det tilbageholdte beløb var ikke tilstrækkeligt til at udbedre skaden
First nægtede at svare på, hvad man gør i tilfælde af utilstrækkelig dækning og brugte juridisk argumentation for at frasige sig ansvar
📄 Klage til Ankenævnet for Forsikring
Vi sendte klage med dokumentation (inspektionsrapporter, fakturaer og tilbud). Ankenævnets afgørelse slog fast:
Afløbene var installeret skævt, og det udgør en byggeskade
First må ikke opkræve selvrisiko, da den var inkluderet i det tilbageholdte beløb
First skal udbetale yderligere 5.000 DKK i forsikringsdækning
⏳ Status i dag
Klagen blev afgjort den 28. maj, og i dag er det 27. juli
Vi har stadig ikke modtaget kompensationen
First har været fuldstændig tavse i over 60 dage
Vi føler os mobbet og ignoreret af en virksomhed, som burde beskytte forbrugere – ikke slide dem op
💬 Censur af anmeldelser
Vi har også erfaret, at First aktivt forsøger at få negative anmeldelser fjernet fra deres Trustpilot-side. Vores egne anmeldelser er ikke længere synlige, men kan stadig læses via direkte links (tilføj punktum):
- https://dk trustpilot com/reviews/66eb547f39bb9d024b2e5e02
- https://dk trustpilot com/reviews/67071a12b4bb0d01d9eddb98
💡 Vores råd til andre
Hvis du står over for en skade og har byggeskadeforsikring hos First:
📸 Dokumentér ALT – billeder, faglige vurderinger, e-mails
📚 Læs forsikringsbetingelserne og brug dem aktivt i kommunikationen
🛡️ Vær forberedt på juridiske modargumenter – og stå fast
📍 Overvej klage til Ankenævnet for Forsikring – det kan være din eneste vej til retfærdighed
Har fået en god oplevelse med…
Har fået en god oplevelse med personalet personalet og mig hjælpsom for altid hjælp jeg kan godt lide varme anbefaling det er en super fin forsikring.
Tilfreds ind til nu
god hurtig og venlig betjening
Hurtig behandling
Har lige haft en skade før første gang i mange år professionel og hurtig behandling
God og seriøs Taksator og skadesservice kom hurtigt. Jeg har følt mig tryg ved sagsbehandlingen.
Mvh
Eyvind Eklund
Fik en god snak med jeres mand vi endte…
Fik en god snak med jeres mand vi endte dog med at fortryde men kan stadig anbefale First
Virkelig god service og nem at komme i…
Virkelig god service og nem at komme i kontakt med, hurtig til at udbetale erstatning når uheldet har ramt en, så helt i top 👍
Ingen problemer
Ingen problemer, det kører bare. Og prisen er god.

Ingen problemer
Ingen problemer, får min opkrævning, betaler og forsikringen kører bare til næste år, så er uhyre tilfreds

First er igen Last….
First, burde hedde Last.
Sidst jeg lavede en anmeldelse af First, svarede Flemming Parris, at de ville gøre det bedre, så med det i baghovedet, ringede jeg efter autohjælp, med en punktering, på min Harley, fra en tank ved Nürnberg Tyskland. Vi ventede, i 4 timer og måtte selv ringe og bede om info om hvad der skete, absolut INGEN service fra hverken First, eller SOS. Den ene fyr jeg talte med, sagde at der normalt går mellem 2 og 6 timer, inden de kommer??? Da jeg efter et par timer ringede og ville høre om en cirka tid på hjælp, skrev de en sms og fortalte, at de ledte efter et nyt dæk og hvis ikke de fandt et, ville de nød reparere dækket, men det var for pokker en nød lapning jeg bad om! Efter 4-5 timer, fik jeg en anden motorcyklist til og køre ud efter et nød lappe sæt, så jeg kunne komme videre. Da jeg så ringede og sagde de kunne blive hjemme, sagde kvinden jeg talte med, at hvis jeg fik brug for hjælp, kunne jeg ringe igen???? Men hvorfor skulle jeg dog det, i kom jo ikke ud og hjalp mig første gang. Virkelig dårlig kommunikation, virkelig dårlig service og alt for lang ventetid, præcis som sidste gang vi havde brug for hjælp. Inden i laver et svar med : “send en mail, eller ring”, så glem det, hvis i vil høre om det, ville det klæde jer, at det er jer der tager kontakt, jeg tænker det er begrænset hvor mange kunder I har, der hedder Jakob Lodall. 100% spild af tid og penge og lave vej “hjælp” hos First!

Resposta de first.
Hos First forsikring kan du vælge at…
Hos First forsikring kan du vælge at betale pr.mrd. Eller en gang om året. Forsikring til fair pris

Fin og billig forsikring 👍🏻
Fin og billig forsikring 👍🏻
Nem at snakke med.
Hurtig betjening.

Lynhurtig ekspedition
Lynhurtig ekspedition. Tak for hjælpen
Tager telefonen når man ringer og får…
Tager telefonen når man ringer og får den hjælp man søger med det samme.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.