Ikke haft brug for dem HELDIGVIS 🤩 Min mand anbefalede first. Har haft dem i Ca 10 år, ingen problemer. så kan anbefale dem, har kun mc ved dem. Skal jeg sige noget til dem😀 man betaler det sa... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kan kun sige at jeg føler pris ok. Har heldigvis ikke haft brug for forsikringen, og håber da mega det lever op til forventninger hvis pludselig brug for det
Kompetent og faglig produkt behandling. Fik den forsikring jeg bad om, til en fair pris, samt at kun meget få tilbyder dækning på Harley Davidson. Enddog kunne man ønske sig at de kunne indhente a... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har First Hesteforsikring - tidligere til vores ponyer, og nu til vores heste. Vi føler os godt dækket ind hos First, og har altid kunnet komme i kontakt. Når uheldet har været ude, har vi været i... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
First er MGU (Managing General Underwriter) for nøje udvalgte internationale forsikringsgivere. Forskellen på en MGU og en almindelig forsikringsagent, som blot er en formidler er, at First har væsentligt udvidede beføjelser. Vi kan selv tegne forsikringer og behandler skader på vegne af vores bagland – fuldstændig som et forsikringsselskab. First er etableret i 2005
Informações de contato
Nytorv 3, 1450, København K, Dinamarca
- first@first.dk
- first.dk
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kan køre på min hd når det passet mig…
Kan køre på min hd når det passer mig 🍺

Oplevelse
Har p.t. ikke haft brug for min MC forsikring, så alt kører stadig ok, og ingenting at klage over.

Resposta de first.
Det har bare været i top fra dag 1 har…
Det har bare været i top fra dag 1 har været kunde i 3 år intet at klage over

Bedst og billigst MC forsikring
Blev gjort opmærksom på First i forbindelse med et MC køb hos Xpedit A/S.
Det blev for mit vedkommende den både bedste og billigste MC forsikring på markedet.
Servicen er høj og hurtig, de tager telefonen og giver hurtigt svar på alle spørgsmål og tilsender straks mails om aftaler og tilbud.
Når man har godkendt tilbuddet kommer policen også inden for kort tid.
En super god oplevelse.
Tusind tak til First.
Vil varmt anbefale First MC forsikring.
Ole Martin

Hurtig og kompetent
Hurtig og kompetent. Ringede, og ca. 1 time efter havde jeg et godt tilbud, samt svar på alle spørgsmål.

Resposta de first.
Den bedste hesteforsikring for os
Vi har First Hesteforsikring til vores ponyer på stutteriet. Vi har et hestefold på 16 ponyer, og her er vi godt dækket ind hos First. Når uheldet har været ude, har vi altid været i gode og omsorgsfulde hænder. Dækninger og livsforsikringssum udbetales hurtigt, og præmien er særdeles fair med flere inkluderede fordele.

Resposta de first.
Kompetente og serviceminded medarbejdere. Gode vilkår og fair pris.
Jeg kom i kontakt med First ved et tilfælde.
Vi købte en Suzuki Intruder 1800M (Cruiser) i 2013.
Det var svært at få den forsikret til en fornuftig pris. Der var ingen af de dengang "kendte" forsikringsselskaber der havde den model stående i deres database.
En god ven gjore os opmærksom på for os dengang det ukendte forsikringsselskab First.
Jeg ringede til dem. De ydede en uovertruffen service. De brugte tid på, at undersøge, hvad det var for en maskine (Tusinde tak for det) og vendte tilbage med et tilbud, hvilket de andre selskaber, inklusive det forsikringsselskab, jeg havde haft i over 20 år ikke havde undersøgt. De havde kun bidt sig fast i at det var en 1800 og så måtte det jo være en racermaskine.
Jeg kan på det varmeste anbefale First.
Kompetente og serviceminded medarbejdere, fair pris og gode vilkår.
De bedste hilsner,
L. Andersen

Resposta de first.
Gode forsikringer til fine priser
Gode forsikringer til fine priser. Personale der er super flinke og giver vildt god service

God ekspedition og service
God ekspedition og service, rimelig gode priser på Harley Davidson
Er rigtig tilfreds 👍

Resposta de first.
Hurtig ekspedition og god vejledning.

Transport af mc til værksted
Transport af mc til værksted
Fin service

God og hurtig service
God og hurtig service. Penge bliver udbetalt lige så hurtig som sag og regning sendes ind. Og har vi været i tvivl om noget - har der altid været rådgivning at få.
Vh Lone

Altid god kommunikation.
Altid god kommunikation.
Har altid fået god service med hurtig respons på diverse spørgsmål.

Kompetent og venlig rådgivning
Kompetent og venlig rådgivning, var ikke et sekund i tvivl om at jeg vil vælge First til min nye hest.

Stjålet båd
Det er en træls og besværlig oplevelse at få båden stjålet. Båden blev fundet, men uden motorer og skamferet. Både I på kontoret og jeres taksator ydede en god og hurtig behandling. Vi kan kun være tilfredse med jeres hjælp og resultatet af erstatningen. Tak.

Resposta de first.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.