Banner for Fiskeruta AS

Fiskeruta AS Avaliações

1.348
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kom over de tilfeldig og super fornøyd. Prima varer og lettvint og digger kokken på hjemmesiden som hjelper med planlegging og oppskrifter. Kjempehyggelige og serviceinnstilte de som leverer og det he... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supre produkter levert rett på døra til avtalt tidspunkt. Det er enkelt å takke nei dersom man ikke ønsker levering når de ringer en ukes tid i forkant. Dette er produkter med god kvalitet som selger... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sjaføren ble noe forsinket og det ble mørkt før han var i området. Ringte han og vi ble enige om å møtes på sted kjent for oss begge. Det gikk helt fint. Hyggelig kar. Smakte på herligheten i form av... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fiskebil gutta kommer alltid med deilig nydelig fantastisk sjømat. Blide gutter og fantastisk sørvis og kunde oppfølging . Vi kjøper alltid fra Fiskeruta og det anbefaler jeg andre også burde prøve.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Peixaria
  2. também em
  3. Atacadista de frutos do mar
  4. Loja de Alimentos Congelados
  5. Mercado de peixes e frutos do mar
  6. Serviço de Entrega de Mantimentos

Escrito pela empresa

Fiskeruta er Norges største leverandør av sjømat på døra. Siden 2010 har vi levert porsjonspakket fisk og skalldyr hjem til norske familier med egne frysebiler – fra Kristiansand til Tromsø, med ekspresslevering sju dager i uka. Over 80 000 nordmenn har handlet hos oss. I utvalget finner du blant annet torskeloin, laksefilet, fiskekaker, ishavsrøye, lutefisk og Norgespakken. Alt leveres i ubrutt frysekjede, klart for fryseren. Sjåføren sender SMS før levering, leveringen er gratis uten minsteordre, og du betaler med Vipps, Klarna eller kort. Mange slår oss på pris – ingen matcher oss på kvalitet. Sjømaten er porsjonspakket i restaurantkvalitet, så du tar ut det du trenger og lar resten vente i fryseren. Fiskeruta ble startet fordi det var for vanskelig å få tak i god sjømat der folk bor. Målet er å være en glede i hverdagen: kunnskap, service og lidenskap for norsk sjømat. Vi støtter lokale idrettslag og løfter fram norske sjømattradisjoner. Dette finner du i Fiskeruta-bilen (alt i 5 kg-esker eller tilsvarende, porsjonspakket): Fisk: torskeloin (Norges beste Premium torsk), skrei loins, torskefilet havfryst og linefanget, laksefilet Premium Luksuslaks, ishavsrøye Premium, kveitefilet (ekte Michelin kveite), kveite linefanget, breiflabb, steinbitfilet, sei loin, rødspettefilet, smørflyndre, havabbor, tunfisk loin sashimi grade og hvalbiff. Røkt, saltet og tørket: røkt laks Salmonking, røkt torsk av loin, røkt kolje loins, røkt blåkveite, lettsaltet torsk, lettsaltet uer, klippfisk loins, boknafisk og lutefisk Premium. Panert og for barna: sprøbakt torsk (også glutenfri), sprøbakt stillehavslysing glutenfri, dobbelpanert rødspette, sei cordon bleu og meksikanske fiskepinner. Fiskekaker: Premium fiskekaker glutenfrie, fiskekaker Dalen, steinbitkaker Premium og Dalen, seikaker Dalen. Skalldyr: grønlandsreker XL, XXL og XXXL, scampi og kamskjell. Pakker: Klassiske Norgespakken og Kampanjepakken med favoritter for hele familien. Vi leser og svarer på alle anmeldelser, også de kritiske. Kundeservice: kundeservice@fiskeruta.no eller 451 15 555.

Slik handler du hos Fiskeruta

Escrito pela empresa

Egne frysebiler helt hjem
Sjømaten holdes i ubrutt frysekjede fra pakkeri til din dør. Sjåføren sender SMS før levering.
Ekspresslevering sju dager i uka
Vi leverer hjem fra Kristiansand til Tromsø, uten minsteordre.
Vi svarer alle
Alle anmeldelser leses og besvares av Fiskeruta, også de kritiske. Ring 451 15 555 eller skriv til kundeservice@fiskeruta.no.

Gratis levering uten minsteordre

Ingen fraktkostnad, ingen minstepris

Vi leverer hjem til deg med egne frysebiler uten fraktkostnad, uansett ordrestørrelse. Sjåføren sender SMS før levering.

Informações de contato

Norges største på sjømat levert hjem

Ekspresslevering med egne frysebiler, sju dager i uka.

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

1 mil avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.348)

1.312 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig bra service og profesjonelle…

Utrolig bra service og profesjonelle folk. Veldig blide og hyggelige gutter som leverer. Blir på godt humør av levering av dem. Og veldig bra kvalitet på maten. Anbefales på det sterkeste.

28 de agosto de 2026

Hei Margreta! Tusen takk for den fantastiske anbefalingen! 🤩😊
Det gjør oss utrolig stolte å høre at du opplever oss som profesjonelle, og at gutta på bilen sprer så mye god stemning ved levering! Å vite at en leveranse fra oss setter deg i godt humør, er den absolutt beste tilbakemeldingen vi kan få. Tusen takk for at du anbefaler oss så varmt. Kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ble veldig positivt overrasket

Jeg ble veldig positivt overrasket. Først ved bestilling, så ved levering og fisken er utrolig delikat og smakfull.

8 de setembro de 2026

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Kari-Anne! Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! 🤩 Det gjør oss utrolig stolte å høre at du sitter igjen med en så positiv opplevelse fra start til slutt, både med bestillingen, leveringen og den delikate fisken! Vi legger mye arbeid i å levere topp kvalitet hele veien, så dette varmer skikkelig. Tusen takk for at du handler hos oss! Kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Litt dyrt, men fantastisk kvalitet.

Masse flotte produkter, kvaliteten på de som jeg har prøvd har vært meget bra. Boknafisken var super! Prisene er ganske så stive.

8 de setembro de 2026

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Stein! Tusen takk for den ærlige og flotte tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig stas å høre at du er så fornøyd med produktene og at boknafisken virkelig falt i smak! Vi legger mye stolthet i å levere førsteklasses råvarer. Når det gjelder prisene, skjønner vi godt at sjømat av denne kvaliteten ligger i det øvre sjiktet. Vi satser alt på topp kvalitet, god oppfølging og levering rett på døra, men vi setter stor pris på at du deler tankene dine om pris med oss. Tusen takk for at du handler hos oss! Kos deg masse videre med den nydelige maten! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Kunde i mange år

Kunde i mange år, ingen dårlige opplevelser😊

7 de setembro de 2026

Hei Roy! Tusen takk for fantastisk tilbakemelding! 🤩😊
At du har vært kunde i flere år uten én eneste dårlig opplevelse betyr alt for oss! Tusen takk for tilliten! Vi gleder oss til å fortsette å levere god sjømat på døra di! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Topp kvalitet

Topp kvalitet. Morten er en super representant for firmaet. Alltid blid og seriøs. Kun positivt å nevne.

14 de setembro de 2026

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Tore! Tusen takk for den utrolig koselige tilbakemeldingen! 🤩 Det gjør oss skikkelig stolte å få så gode ord om både kvaliteten og Morten! Han er en fantastisk representant for oss, og vi skal definitivt ta med denne flotte rosen videre til ham. Tusen takk for tilliten. Kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med Fiskeruta og…

Jeg er veldig fornøyd med Fiskeruta og deres greie folk. God kommunikasjon og alltid lett til et smil ved levering.

11 de setembro de 2026

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Bjarne! Tusen takk for den utrolig koselige tilbakemeldingen! 🤩😊 Det varmer skikkelig å høre at du er så fornøyd med både folkene våre, kommunikasjonen og det gode humøret ved levering! Vi brenner for å gi deg den beste opplevelsen hver eneste gang. Tusen takk for at du er en så flott kunde hos oss, kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med både service…

Jeg er veldig fornøyd med både service og varene. Har prøvd litt forskjellig og alt smaker bare nydelig. Fiskekakene er noe av det beste jeg har smakt. Prisen er det heller ikke noe å si på. Ikke verst å få bestillingen levert på døra. Anbefaler virkelig dette.

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Irene! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🤩 Det gjør oss utrolig stolte å høre at du er så fornøyd med både servicen, prisene og leveringen rett på døra! Ekstra stas er det at fiskekakene våre faller så godt i smak. Vi legger mye stolthet i å levere råvarer og produkter av absolutt beste kvalitet. Tusen takk for den flotte anbefalingen og for at du handler hos oss! Kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste kvalitet og hyggelig levering

Beste kvalitet og hyggelig levering. God service.

31 de agosto de 2026

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Sara! Tusen takk for den utrolig koselige tilbakemeldingen! 🤩 Det varmer skikkelig å høre at du opplever både den beste kvaliteten, god service og hyggelig levering på døra! Slike tilbakemeldinger gir oss masse ekstra energi til å fortsette å levere vårt absolutte beste. Tusen takk for at du handler hos oss. Kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Grei levering o bra varer.

31 de agosto de 2026

Hei Torleif! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩
Det gjør oss veldig glade å høre at du er fornøyd med både leveringen og varene våre, det setter vi stor pris på! Tusen takk for at du handler hos oss, og kos deg masse videre med den gode sjømaten! 🐟 Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Kjøpsopplevelse

Bestilling: Det er lett å finne ønsket produkt, men valget: Vis alle ptodukter burde vært plasert høyere oppe på nettsiden
Utsolgte produkt burde merkes som utsolgt før en er i ferd med å legge det i handlekurven.
Leveranse skjer innen avtalt tid, og utføres av hyggelige, hjelpsome personer. Helt flott!
Produktkvalitet: Utmerket! Jeg er 100% fornøyd med kvaliteten.

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Sigmund! Tusen takk for den flotte og grundige tilbakemeldingen! 🤩👍 Det er fantastisk å høre at du er 100 % fornøyd med produktkvaliteten, og at leveringen gikk som avtalt med hyggelige sjåfører! Samtidig setter vi utrolig stor pris på de konkrete innspillene dine om nettsiden. Dette tar vi direkte videre til nettredaktøren vår slik at vi kan gjøre handle-opplevelsen enda bedre og enklere for deg neste gang! Tusen takk for at du hjelper oss å bli bedre, og kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Uovertreffelig kundebehandling. .

Fiskeruta har vært min fiskemat leverandør i 3 -4 år og jeg er kjempefornøyd, ikke hver gang, men hver bidige gang.Alltid god tone når de kommer med varer..Glemmer jeg å svare på sms ringer de opp og spør..Kjempeservice..
TUSEN TAKK..

11 de setembro de 2026

Hei Terje! Tusen takk for en helt fantastisk tilbakemelding! 🤩❤️
Det gjør oss utrolig stolte og glade å høre at du har vært en trofast kunde i 3–4 år, og at vi leverer til forventningene hver bidige gang! Vi legger stor vekt på den personlige servicen og den gode tonen ved døra, så dette varmer skikkelig å lese. Tusen takk for tilliten du viser oss år etter år, vi gleder oss masse til å levere god sjømat på døra di i mange år fremover! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Veldig gode varer

Veldig gode varer. Hyggelige personer som leverer.

Hei Hilde! Tusen takk for den utrolig hyggelige tilbakemeldingen! 🤩
Det gjør oss skikkelig glade å høre at du er fornøyd med varene og at du møter hyggelige folk ved levering. Tusen takk for at du er kunde hos oss, kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og meget blid mann

Hei Inger Marie! Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! 🤩
Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god service og ble møtt av en så blid og hyggelig selger! Vi skal definitivt ta med de gode ordene videre til teamet. Tusen takk for at du handler hos oss, kos deg masse videre med sjømaten! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

VARENE ER AV TOPP KVALITET

VARENE ER AV TOPP KVALITET, BORTSETT FRA AT LAKSEN KAN VIRKE LITT LØS I FISKEN, ENKELTE GANGER. MEN SMAKEN ER UTROLIG GOD. fLOTTE REKER. VELDIG HYGGELIG BETJENING BÅDE PÅ BIL OG KONTOR.

6 de setembro de 2026

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Torolf! Tusen takk for den flotte og detaljerte tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med topp kvalitet, nydelige reker og at smaken er helt super! Vi setter også enormt stor pris på de gode ordene om betjeningen vår både på bilen og kontoret, det tar vi med oss videre med et stort smil! Samtidig takker vi for innspillet angående laksen. Kvalitet på villfisk og råvarer kan variere noe ut fra sesong og naturlige svingninger, men laksen skal selvfølgelig holde en fast og fin konsistens. Dette er en verdifull observasjon som vi tar med videre til kvalitets-avdelingen vår. Tusen takk for at du er en så flott kunde hos oss – kos deg masse videre med den gode sjømaten! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Helt nydlig sjømat

Helt nydlig sjømat, god kvalitet. Topp service !😃

13 de setembro de 2026

Hei Nina! Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! 🤩😃
Det gjør oss skikkelig glade å høre at du opplever både sjømaten og servicen vår som topp kvalitet! Slike ord varmer utrolig mye. Tusen takk for at du handler hos oss! Kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ringer alltid før slik at jeg kan si…

Ringer alltid før slik at jeg kan si ifra hva jeg skal ha .
Tipp topp service og veldig god fiskemat .
Nå kjøpte jeg Ishavs røye og den er det ingen andre fiskelevrandører som klarer å levere så god som det dere gjør og tro meg jeg har kjøpt av mange andre .

9 de setembro de 2026

Hei Unni! Tusen takk for den helt utrolige tilbakemeldingen! 🤩
Det er fantastisk å høre at du setter pris på at vi ringer på forhånd, og det å få en slik skryt for Ishavsrøyen vår gjør oss ekstra stolte! Når en erfaren sjømat-elsker som har prøvd mange leverandører kårer vår røye til den aller beste, tar vi det som et enormt kompliment. Tusen takk for tilliten! Vi gleder oss til å levere god fiskemat på døra di i lang tid fremover! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God fisk og hyggelig sjåfør👌

Hei Nina! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🤩👌
Så utrolig hyggelig å høre at både fisken og sjåføren vår falt i smak! Det setter vi stor pris på. Tusen takk for at du handler hos oss! Kos deg masse videre med den gode sjømaten! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En smaksrik og nydelig fisk til en bra…

En smaksrik og nydelig fisk til en bra pris. Rask levering👍🏻Skulle gjerne visst at det var stykker med bein og ikke fileer. Det kommer ikke fram på nettsiden så vidt jeg kan se. Men det er store bein som er lette å fjerne. Nydelig røyksmak som ikke er altfor overveldende. Anbefales 😄

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Cecilie! Hei! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og for at du anbefaler oss videre! 🤩👍 Det er utrolig hyggelig å høre at fisken falt i smak, og at både den balanserte røyksmaken, prisen og den raske leveringen sto til forventningene. Når det gjelder opplysningen om skinn og bein, så står dette oppgitt under produktbeskrivelsen på nettsiden vår. Likevel setter vi stor pris på at du nevner det slik at vi kan gjør denne informasjonen mer synlig!
Tusen takk for at du handler hos oss, og kos deg masse videre med den nydelige røykte fisken! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering av en meget hyggelig…

Rask levering av en meget hyggelig sjåfør. Varene har alltid vært førsteklasses. Vi er meget godt fornøyd 🤗🤗🤗🤗

9 de agosto de 2026

Hei Tony! Tusen takk for en så herlig og god tilbakemelding! 🤩🤗
Det gjør oss utrolig stolte å høre at du alltid er superfornøyd med den førsteklasses kvaliteten på varene våre, og at leveringen gikk raskt og smidig med en blid sjåfør! Tusen takk for at du handler hos oss. Kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aleksander er alltid hjelpsom om vi er…

Aleksander er alltid hjelpsom om vi er hjemme eller borte. Det gjør at vi alltid får kjøpt flott fisk😊

Hei Mette! Tusen takk for den utrolig koselige tilbakemeldingen! 🤩
Det gjør oss skikkelig stolte å ha ansatte som Aleksander på laget! Det er akkurat slik service vi ønsker å yte, at det alltid skal være enkelt og fleksibelt for dere å få levert førsteklasses fisk, enten dere er hjemme eller borte. Vi skal sørge for at Aleksander får denne flotte rosen direkte fra deg! Tusen takk for at dere er kunder hos oss, og kos dere masse med den flotte fisken! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais