Veja o que dizem as avaliações
Was iets later dan afgesproken, maar liet dat van te voren weten Heeft het probleem opgelost en alles weer in orde Liet duidelijk weten wat er moest gebeuren Totale prijs een beetje hoger dan verwa... Ver mais
Vermoedelijk scam... Technieker Aziz was snel ter plaatse om mijn vaatwasser te herstellen. Prijzig, maar snel gefixt en met de beloofde 3 maand garantie. Helaas gaf mijn vaatwasser een week la... Ver mais
Ik was op zoek naar een betrouwbare/correcte herstellingsdienst en nam contact op met Fixeroo. Ik werd daarna opgebeld om een afspraak te maken met een hersteller. Hun hersteller moest uiteindelijk... Ver mais
Detalhes da empresa
Nr 1. Platform in Witgoed Herstellingen voor wasmachines, vaatwassers en droogkasten.
Informações de contato
Holanda
- fixeroo-witgoed.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Op reclame zegt direct geholpen is en werkelijk is helemaal niet zo
Ik ben totaal niet tevreden na de afspraak heeft mij iemand direct gecontacteerd. Zondag dezelfde dag en dan hebben wij afgesproken op maandag om langs te komen voor de herstelling. Dan stuurt hij mij maandag rond 13 uur dat niet gaat. Hij moet eerst stuk bestellen en dat duurt nog ongeveer een week en toen heb ik gezegd ik ben nietde tevreden dat was de afspraak niet zegt hij ga klagen bij fixeroo dus dat was geen Hersteling geweest. Een reclame dat je direct geholpen is uiteindelijk een belachelijk plaag.
Aziz zal geen kans nalaten om je op te lichten
Aziz is een charlatan eersteklas. Hij was nog geen 2 minuten binnen om de vaatwasser te repareren toen de keuken al onder water stond. Dit kwam volgens hem door water die uit de vaatwasser liep, wat gelogen was, want later bleek dat hij de aanvoer van het water afgebroken had.
Er moest een nieuwe motor geïnstalleerd worden, dit zou nog eens 300 euro kosten. Gelukkig houd Aziz zich ook niet aan de afgesproken data. Na veel aandringen heb ik een nieuwe datum kunnen vastleggen, waarna hij mij 2 keer heeft laten zitten. Nadien liet hij niets meer van zich horen. Ook wanneer je vraagt naar een oplossing of hem wijst op de aangebrachte schade blijft het stil. Ik heb uiteindelijk een professional moeten laten komen om het defect te herstellen EN de gemaakte schade door Aziz te laten repareren.
Aziz zal geen kans nalaten om je op te lichten. Absoluut te vermijden om met hem samen te werken.
Vermoedelijk scam...
Vermoedelijk scam...
Helaas gaf mijn vaatwasser een week later nieuwe foutmeldingen. Ik heb al verschillende keren een afspraak ingepland en mensen aan de lijn gehad maar er kwam nooit iemand opdagen.
alles ok perfect geholpen en opgelost
OPLICHTERS
Eerst Nederlander aan de lijn om afspraak te maken . Een zekere AZIZ zou komen die was veel later dan afgesproken uur. Hij heeft dan 5 min op zijn gsm getokkeld en al de gegevens van mijn Samsung wasmachine in zijn gsm gezet ik kreeg telkens foutmelding DC op mijn machine en dat wil zeggen dat de deur niet goed gesloten is terwijl die wel goed vast zat dus machine start niet. Nadat hij alles in zijn gsm gezet had wonderwel hij werkte terug. Hij zei dat mijn pomp een raar geluid gaf en versleten was ik vroeg wat dat me zou kosten en hij zei 182€ zonder werkuren ik voelde dat het niet klopte want mijn machine had altijd dat geluid gemaakt. Machine was 5j en 1 maand oud. Ik zei dat laat ik niet vervangen dan koop ik wel een nieuwe als hij terug in panne valt. Ik moest dan op zijn PRIVE BANKREKENING 69€ betalen. Hij was weg en in het weekend wou ik wassen en rara wat gebeurde er? Ja dezelfde foutmelding DC. dus kon niet wassen. Dan maar terug gebeld weer Nederlander aan de lijn en die zei OH WAT VERVELEND VOOR U. Ik zal AZIZ verwittigen en die belt u zeker op! Nooit meer iets gehoord van hem. We zijn nu 7 juli en heb een nieuwe wasmachine gekocht Fixeroo is GEEN FIRMA die hebben in Antwerpen maar 1 neptechnieker AZIZ genaamd die op zijn privebankrekening de sommen ontvangt en deelt met die Nederlander. Alsook probeert die mensen op grote koste te jagen terwijl dat niet nodig is je reinste oplichterij. Ik zal nu altijd eerst REVIEWS lezen voor ik nog iemand contacteer. De positieve REVIEWS van FIXEROO die hier vermeld staan zijn zeker geen geloofwaardige . Dus men weze gewaarschuwd diegene die met AZIZ in zee gaan worden opgelicht en bedrogen EN ZIJN HUN ZUURVERDIENDE CENTEN KWIJT. Een Nederlander en Marokkaanse neptechnieker AZIZ spelen onder 1 hoed! TRAP NIET IN DEZE VAL!
Oplichting
Oplichting. Wij contacteerden Fixeroo voor de herstelling van onze droogkast, want die maakte een raar geluid. Aziz kwam 2 dagen later om te herstellen. Het zou de motor zijn; hij had die bij en met 237 EUR werkte alles terug. (5 minuten getest na herstelling) Tot ik een volledige cyclus heb gedraaid en toen begon er rook uit onze machine te komen. Terug contact opgenomen en na 2 keer onnodig thuis te blijven, kwam hij toch langs. Het was nu de riem die moest vervangen worden. Het zou gratis gedaan worden, maar hij moest het bestellen, want dat type riem had hij niet bij zich. Ondertussen zijn we meer dan 2 maand verder en nog steeds niets gehoord van Aziz of de persoon die daar de administratie regelt. Nu hopen we gewoon dat we ooit nog iets van ons geld gaan terug zien, want in deze firma en Aziz hebben we geen vertrouwen meer.
Aan de reviews hieronder merk ik dat die Aziz hetzelfde scenario al verschillende keren heeft geprobeerd.
OPLICHTING
OPLICHTING, neem nooit contact met ze op. Ik snap niet hoe ze met dit soort praktijken weg kunnen komen. Ze hebben mijn geld afgepakt en het apparaat werkte maar een paar dagen. Toen ik terugkwam, kreeg ik van een technicus te horen dat ik mijn geld terug zou krijgen, maar daarna verdween hij. Er wordt niet gereageerd op telefoontjes of berichten. Trap hier niet in, ze nemen je geld af en verdwijnen.
OPLICHTERS
OPLICHTERS. Aziz kwam langs voor herstelling, rekende 69 euro aan, zou wisselstukken herstellen en nooit meer teruggezien. Contact opgenomen met de website, geen antwoord ontvangen.
NOOIT HIERMEE SAMENWERKEN
NOOIT HIERMEE SAMENWERKEN
pure oplichting... Machine was "gemaakt" 1 keer gebruiken en meteen terug kapot. Technieker zegt dat ik beter een nieuw machien aankoop (geld zou ik niet terugkrijgen) maar dit is nit de manier van werken. anderhalve maand later nu en ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Fixeroo zegt dat ik ZELF contact moet opnemen met de technieker. wat voor ******* bedrijf is dat? ze zouden meteen moeten opdoeken
UPDATE:
24/06 nog steeds niets terug ontvangen volgens Aziz zijn er veel betalingen dat hij moet doen… ging afgelopen vrijdag gestort worden. Nog steeds niets…
Kreeg ook bericht dat ik de review moest verwijderen omdat ik anders mijn geld niet terugkreeg.
Bedrog
Van de eerste afgesproken datum liep het fout. Aziz was niet op de afspraak die vasrgelegd was via Fixeroo. Na 3 pogingen stond hij daar. Zogezegd had hij de 'motor' van de defecte afwasmachine vervangen. Zo zei hij toch tegen mijn schoonmoeder, 80j, die alleen thuis was. Echter, het toestel bleek nooit uit de nis gehaald te zijn. Dit zag ik aan de originele silicone van de plint. Het toestel werkte ook niet opnieuw. Wel moest ze meteen 269€ betalen voor een niet-gerepareerd toestel, leugens en geen enkel factuur of ander papiertje. Heb een ingebrekestelling gestuurd en kreeg 200€terug, na lang aandringen. Na nog veel druk te zetten, kreeg ik ook de laatste 69€ terug.
Zeer bekwame technieker
In december 2024 maak ik afspraak met…
In december 2024 maak ik afspraak met fixeroo om vergrendeling van vaatwasser te herstellen. Uiteindelijk sturen ze Aziz. Diagnose wordt gesteld en ik betaal 69 euro op pers.rek. van Aziz.
Na lang aandringen,komt hij terug en hij zegt dat hij ook de pomp moet vervangen.Ik betaal 240 euro op pers. Rek.
Nadien blijkt dat vaatwasser niet meer opwarmt. We zijn ondertussen al maart.
Ik laat het probleem weten en Aziz zegt dat de vervangstukken nu gratis zijn maatr wel 100 euro werkuren. Sindsdien geen contact meer kunnen leggen, noch met Aziz, noch met bedrijf. Mails gestuurd, geen reactie. Opbellen heeft geen zin.
Ik voel mij bedrogen.Ben 340 euro kwijt en vaatwasser is nog meer kapot.
Onbereikbaar en niet klantgericht.
In december werkte de droogfunctie niet meer van onze wasdroogcombinatie. We kregen Aziz als technieker en die stelde vast dat de ventilator niet werkte. Hij zou direct het element bestellen en bij een nieuwe blokkade deze komen installeren.
Na dit bezoek (69 euro voor 5 min) hoorden wij niks meer. We hebben meer dan 50x geprobeerd contact te krijgen. Daarna kregen we na enkele omwegen Aziz aan de lijn, weer een belofte en weer niet leveren.
Uiteindelijk in maart krijgen we te horen dat Samsung telkens het onjuiste artikel stuurt. Ongelofelijk, maar dit kan niet waar zijn.
We hebben nu binnen 1.5 week een succesvolle reparatie gehad via Coolblue. We hebben onze 69 euro terug, maar dit is geen serviceverlening.
De machine werd gemaakt maar…
De machine werd gemaakt door Aziz.
Heel veel moeten 'stalken' voor hij effectief op de afspraak is gekomen. Deze afspraak is zeker 3-4x verplaatst geweest, telkens zelf contact moeten opnemen omdat hij niet kwam opdagen. Altijd excuses, onverwacht buitenland, niet gelukt...
Na eindelijk contact te krijgen, is hij komen opdagen, na de reparatie heeft hij alles laten betalen op zijn prive rekeking van ING.
Na de reparatie is het opgevallen dat onze muur hard was beschadigt. Opnieuw contact met hem opgenomen. Na enige tijd en vele berichten later, beloofde hij om een compensatie te geven van 50 euro waar we akkoord me gingen.
Na 2 weken niets te hebben ontvangen, heb ik terug contact opgenomen. Hij melde mee dat zijn baas akkoord was met de compensatie en vroeg opnieuw naar de bankgegevens. Daarna opnieuw weer een week niets. Dan na een paar berichten, vertelde hij dat hij het ging vragen aan zijn baas. Dit klopte niet met de vorige berichten.
Na een maand 'stalken' met berichten en voicetexten met mededelingen dat ik het geld nog steeds niet had ontvangen, antwoordde hij niet meer op de berichten. Deze werden zelfs niet meer gelezen.
Vandaag heb ik letterlijk gestuurd dat hij niet meer antwoorden en heb ik het geld ineens mogen ontvangen.
Ik heb een goede droogkast maar de tijd dat ik erin heb moeten steken om ze te laten maken... Ik koop wel een nieuwe de volgende keer...
Snelle service
Snelle service, vriendelijk, professioneel, goede uitleg ! Ik doe er zeker nog beroep op in de toekomst.
Vaatwas niet hersteld
Technieker is drie keer langs gekomen voor een simpel probleem met de vaatwas. Het probleem is nog niet opgelost, en nu zijn ze moeilijk tot niet te bereiken en is de technieker niet gekomen op het afgesproken moment
Correct bij de eerste afspraak
Correct bij de eerste afspraak. Was niet onmiddellijk op te lossen, maar enkele dagen later telefoon dat er een oplossing was gevonden.
Super
Heel goede ervaringen
Heel goede ervaringen! Goede service davy is een top medewerker!