Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bytte batteri här för 4 månader sedan. Det är redan svullet – tydligt fel. De vägrar ta ansvar och skyller på mig utan bevis. Enligt konsumentköplagen är det deras ansvar om de inte kan bevisa fela... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service och mottagande i toppklass. Snyggt, rent, välkomnande. Fixade gammal hårddisk och lyckades rädda filerna. Utmärkt. Full pott.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan absolut rekommenderas! Snabb proffsig hjälp. Och en kopp kaffe under tiden vi väntade. Det lönar sig att anlita dom, de vet vad de gör och är väldigt kunniga. Bra och vänligt kundbemötande! G... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ett ärligt bemötande. Hjälper genuint utan att fiska pengar. Bytte BARA det jag ville byta utan att lura på än en massa andra hittepå kostnader som MobilCenter på asecs. På asecs skulle det kosta 6... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de reparos de celulares

Laga iPhone hos Fixiphone billigt. Vi utför Iphonereparation snabbt och erbjuder tre månaders garanti - Utför även skärmbyte m.m. Vi finns i Umeå, Luleå ,Skellefteå örnsköldsvik,Gävle

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

167 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lämnade in min iPad 9:e gen i Lund för…

Lämnade in min iPad 9:e gen i Lund för en enkel glasbyte. Lovades 2 timmars reparation.
Det slutade med fyra resor, en veckas väntan, smuts under skärmskyddet, och olika bortförklaringar varje gång – från “lim som inte torkat” till en plötslig “LED-skada” som aldrig nämnts tidigare.

Ingen garanti om att Apple-originaldelar används. Som kompensation fick jag 20 % rabatt – mindre än mina faktiska utlägg för resor och parkering.

Bor du i Staffanstorp/Lund? Välj en annan reparatör om du vill ha ett professionellt resultat.

31 de julho de 2025

Snabb & bra service

Snabb & bra service. Ångrar bara att jag inte köpte min begagnade mobil där istället.
Man lär sig av alla misstag även om det kostar.

8 de agosto de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Halvdålig service och oäkta batteri

Jag lämnade in min iPhone 13 mini i butiken i Uppsala för reparation av bakskärm samt byte av batteri. När jag får tillbaka telefonen märker jag snart att den inte går att starta på nytt. Jag lämnar åter in telefonen och reparatören konstaterar att hen glömt koppla in start-knappen. Det tar alltså en dag till när mobilen behöver öppnas upp på nytt. Jag hade också valt det dyrare batteriet av så kallad "A kvalitet". Trots det vill mobilen inte känna igen batteriet och det står att reparatören måste registrera batteribytet. Efter ett tag slutar meddelandena komma men i batterimenyn står det fortfarande att mobilen inte känner igen batteriet och optimerad laddning fungerar inte. Sammanfattningsvis - ja bakstycket blev reparerat och batteriet har större kapacitet än mitt gamla men för ca 3000 kr förväntar jag mig bättre service.

22 de janeiro de 2025

VÄLDIGT DÅLIGT

VÄLDIGT DÅLIGT, gå aldrig dit!
Jag gick dit för att få baksidan av skärmen lagad. När jag hämtar mobilen är kameralinsen på baksidan förändrad och det är färg och ljusare i linsen. Jag påtalar det och går även tillbaka en annan dag för att det inte försvunnit. Killen kunde inte göra något och menar att det kan bli så ibland när man trycker fast skärmen. Fick ingen hjälp och ingen återbetalning.

30 de abril de 2025

Behov av offert, utskälld

Jag behöver en offert för att ens få ersättning från försäkringsbolaget. Jag möttes av oförståelse och sen utskällning på stående fot. Väldigt otrevligt, aldrig varit med om liknande.

13 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sälj inte teknik till företaget!

Sälj inte teknik till företaget!
Prisuppskattning stämmer inte om ni ska sälja teknik till dom samt teknikerna verkar inte kunna se att en ny telefon är en ny telefon.
Felaktig uppfattning och dom drar av hälften på försäljningsvärdet oavsett om ditt formulär stämmer eller inte. Jag hade en 30 dagars ny mobil som jag sålde och 7000-7700kr var min prisuppskattning men erbjudandet jag fick var på 3850kr och då vet jag med mig att Iphonen är orörd.

Tips! är att sälja teknik istället till Phonehero eller Telestore. Snabba, proffsiga och följer sin policy! Inget lurendrejeri.

15 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.