Tilpasningen af reservedele er meget enkel, og forsendelsen er lynhurtig. Jeg har aldrig haft problemer med de bestilte dele. Jeg har allerede repareret mange apparater takket være FixPart.dk, blandt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Modtog produkt (mærkebeholder til espresso-maskine) i julegave. Den var købt til BlackFriday. 3 dage efter juleaften, vælger jeg at kontakte FixPart for returnering, men det kan ikke lade sig gøre... Ver mais
Ingen problem med FixPart overhovedet. Problemet er at de blander PostNord ind i leveringen af pakken - og det lægger sgu låg på enhver begejstring man ellers måtte ha' og trækker desværre et par stje... Ver mais
God fungerende hjemmeside med god guides. Hurtig ordrebehandling og hurtig afskibning. Forsendelsen var pakket over standard så produktet ikke gik i stykker. Top oplevelse fra start til slut!... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
De var meget grundige så jeg fik den…
De var meget grundige så jeg fik den helt rigtige del til min køkkenmaskine.
Den kom hurtigt hjem.
Tak jeg vender helt sikkert tilbage.
Hurtig svar på spørgsmål og hurtig…
Hurtig svar på spørgsmål og hurtig levering
Bestilte en ny kniv til min Braun…
Bestilte en ny kniv til min Braun blender - komhurtigt og passede perfekt! Gummipakningen (bestilt separat efter typenummer) passede desværre ikke. Den kommer tilbage til fixpart. Men hurtig & fin forsendelse!
Alt fungerede
Snyd og falsk reklame
Jeg bestilte en pakke med 6 kaffemaskine vandfiltre men fik kun 1 filter. De viser et billede af en pakke med 6 filtre ved bestillingen og på ordrebekræftelse, men sender kun en pakke med 1 filter og man betaler for det som 6 filtre koster på andre sider.
Meget dårlig kundeservice - har fået 2 svar d .7 marts og 24 marts at grundet travlhed har man ikke svaret mine spørgsmål. Idag er det d. 23 marts og STADIG INGEN SVAR.
Har en forventning om svar fra kundeservice ved spørgsmål og skal ikke nøjes med en besked om travlhed og derfor intet svar. Det er ikke iorden at sende denne besvarelse d. 7 og 24 marts til mig pr. Mail - mener at i denne periode har der vlret mulighed for at besvarer. Det kunne være en fantastisk ide at kunne ringe til jer.
Dårlig service - Løfte om hurtig fragt ikke overholdt
Hvis man tilbyder mulighed for ekstra tilkøb af “hurtig fragt” - og man så ikke overholder de kriterier man selv har solgt ydelsen på, så skal man ikke give kunden dén mulighed at købe “hurtig fragt”.
..Og hvis man efterfølgende ikke svarer på dén dialog kunden ønsker at tage omkring refusion af en ydelse, man ikke har leveret. Så kaldes det for “Dårlig service”!
Rasmus
Fin og god telefonbetjening
Fin og god telefonbetjening. Fik bestilt en torsdag og baren blev leveret den efterfølgende fredag. Bedre kan det ikke gøres.
Hurtigt og korrekt del
Hurtig levering ,og produktet virker…
Hurtig levering ,og produktet virker som det skal,så det er dejligt det var hurtigt og nemt. Tak for det
Broken component
Warning about this site, they will ship you broken part (physically damaged) and ghost you. Avoid them at all cost.
Hurtig respons
Fik svar på mine spørgsmål og fik hurtigt varerne efter bestilling.
Good experience
Good experience, order parts for espresso machine. Cane as expected.
At bestille reservedel til ovn kan være…
At bestille reservedel til ovn kan være en jungle men jeg fik den korrekte “dims” og har netop nu lykkedes med at “gør-det-selv”. Her handler jeg gerne igen men håber ikke det bliver nødvendigt. 4 stjerne da prisen var lidt høj.
Super god hjemmeside
Super god hjemmeside, nemt at finde den rigtige reservedel, levering på få dage
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.