Fjord Frandsen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super handel og service. Har købt en brugt Hyundai Ioniq 6 til en meget fair pris. Det viser sig efterfølgende at bilen både har træk og er First Edition, hvilket gør prisen endnu mere favorabel. Eft... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bilen var kommet på værkstedet, kommer ud med ekstra ridser og skrammer efter en mekaniker har brugt en flad skruetrækker til at pille kofangeren af. Jeg fik ikke noget af vide af dem så tænker de prø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har i dag handlet ny bil med sælgeren Ole, yderst kompetent og behagelig sælger, giver sig virkelig tid til at hjælpe, og rådgive sine kunder meget professionelt. - værkstedet har vi haft so... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige haft bilen via Kia og Fjord-Frandsen biler til maler for påkørsels skade. Spurgte om de ville polere nogle små ridser i samme forbindelse. Modtog bilen vasket/poleret/gjort rent osse indvendi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária
  2. Locadora de Carros
  3. Revendedora de carros usados

Informação fornecida por fontes externas variadas

Køb din nye bil hos Fjord-Frandsen biler i Haderslev. Du kan opleve din Nye Kia, Fiat el. Mitsubishi allerede idag.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastisk kundeservice

Helt igennem en meget fin oplevelse at handle bil hos Fjord-Frandsen, lige fra køb til leveringen. Iver udviste en fantastisk kundeservice og professionalisme som hermed anbefales til nye KIA kunder.

30 de dezembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er utrolig glad for at handle bil…

Jeg er utrolig glad for at handle bil ved Fjord Frandsen tror at det er 3 gang jeg handler med dem selv om jeg bor i Århus.Så om et par dage går turen igen til Haderslev. De får 5 stjener ved mig altid føler man sig velkommen

30 de setembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Indsamlede tilbud på fartpilot til Kia…

Indsamlede tilbud på fartpilot til Kia Picanto. Fjord Frandsen var de billigste og havde den bedste originale Kia løsning (halv pris i forhold til den dyreste). Kom på dagen og alt var køreklart efter 50 min, endnu billigere end tilbud og alt virkede perfekt. Stor anbefaling herfra!

10 de setembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige været til service

Jeg har lige været til service, og det var en god modtagelse, og prisen er ok. Men da jeg sad og ventede på bilen skulle være færdig, kom chefen forbi, men han kunne ikke engang sige goddag eller hej. det var for dårlig synes jeg.

9 de março de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige købt bil hos Fjord…

Jeg har lige købt bil hos Fjord Frandsen biler, og det var en super god service. Iver er jo en herlig mand og bestemt en anbefaling værdig. Hvis man er utryg ved bilkøb, bør man opsøge Iver. Han giver sig god tid til at forklare alt og svare på ALLE spørgsmål (og der var mange fra mig), og altid i en meget venlig og behagelig tone.
Jeg håber og tror på et fornuftigt forløb fremadrettet ifm. min serviceaftale.

25 de novembro de 2019

Danmarks bedste Kia forhandler

I forbindelse med at jeg var ude for at kigge på en KIA, samt muligvis handle bil, var jeg inde forbi Fjord Frandsen i Haderslev.
Allerede fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver virkelig mødt af en fantastisk god service.
Jeg er helt sikker på at det er der skal jeg handle næste gang der skal skiftes bil. Sikke service, jeg vil til enhver tid anbefale man kan lige køre forbi. Mange tak for den gode service der blev vist.

20 de junho de 2019

Service på højt plan.

Her kan man tale om kundepleje og service på højeste plan
Kan kun anbefale både værksted og salgsafdelingen
Meget kompetente efter at have købt og serviceret vores kia her.
Jeg kører gerne fra min bopæl i Kbh til Haderslev når vores dejlige kia skal have service da deres priser også ligger langt under hvad du betaler i Kbh.
De er efter min mening DK bedste kia forhandler.. tror mig jeg har prøvet en del.

26 de agosto de 2018

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais