Vi havde set TV reklamen og ville gerne prøve disse topmadrasser, bestilte 2 og fik rabat. Efter et par dage hvor de lige skulle rette sig ud har det været en succes👍👍👍
A empresa respondeu
Buying this motionciser was a desperate act as I was in extreme pain. And I can honestly say DR HO is a miracle worker! I have only been using this a few days and can already see and feel an improv... Ver mais
A empresa respondeu
Selve leveringen var dejlig hurtig, intet der. Selve madrassen skuffede lidt. De fortæller ikke at den larmer vanvittig meget. Varme fordelingen er okay, men vibrationsmassagen er ikke det bedste v... Ver mais
A empresa respondeu
Det er en rigtig god rullemadras. Jeg har mange kroniske sygdomme og Iskiast -nervesmerter og meget Titanium metal i kroppen, blandt andet kunstige hofter, og skruer og stativ = lændehvirvlerne er sat... Ver mais
Escrito pela empresa
Vitadora er et nordisk brand, der tilbyder højkvalitets og innovative produkter, som hjælper dig med at leve et aktivt og berigende liv. Vores passion er at forenkle hverdagen med smarte løsninger, der gør en forskel og giver dig mulighed for at leve livet fuldt ud.
Vitadora drives af Myori Nordic AB, en Malmö-baseret virksomhed grundlagt i 2004. Vores mål er at give dig produkter, der ikke kun forbedrer din hverdag, men også inspirerer til bevægelse og glæde. Vi brænder for at skabe værdi for vores kunder – hver dag.
201 25 , Malmö, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Efter et par dage hvor de lige skulle rette sig ud har det været en succes👍👍👍

Resposta de Vitadora
en rigtig god handel god kommunikation og hurtig service og et fantasjik produkt jeg er glad

Resposta de Vitadora
Har forsøgt at maile til vitadora, de vil have min mail adresse men vil ikke acceptere den, useriøst . Hilsen Søren

Resposta de Vitadora
I have only been using this a few days and can already see and feel an improvement in the pain and mobility! ( Arthritis) Don't delay buy one today , you will not be disappointed!

Resposta de Vitadora
Dejlig madras efter 14 dage man skal ha tålmodighed. God info og hurtig levering

Resposta de Vitadora
Jeg har for nylig bestilt en ny Fjernbetjening til min motionciser men Fjernbetjeningen og maskinen virker ikke sammen og jeg kan ikke finde nogen som helst måde at få det til at virke.
Fjernbetjeningen og maskiner virker hver for sig men ikke sammen...
Derfor kan jeg ikke anbefale den til andre

Resposta de Vitadora
Top madrassen er bestemt pengene værd indtil videre 😉

Resposta de Vitadora
Da jeg endelig kom igennem, fik jeg fyldestgørende svar på spørgsmål. Havde en ordre der skulle levres4 forskellige steder,dette var ikke noget problem.

Måtten er lidt for kort og for smal - troede jeg var standard 😀. Ok

Resposta de Vitadora
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.